Гери Дончева вдигна парти след ”Miss Global”

Моделът Гери Дончева, известна също като певица и писателка на детски книжки, събра приятели от модния бранш и шоубизнеса в софийско заведение.

Обратно в новината

Коментари - Гери Дончева вдигна парти след ”Miss Global” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича с този тоалет на Фрида Кало с нормални вежди.

Модел, писателка, певица! Сега е ред на дизайнер със своя модна линия. Направо прелива от талант. Някой ден може и стругар да стане.

Незнайно защо Тази спечелила 4то място на конкурс за краставици посвещава събитието на България. Двата голи охлюва на снимката с набола брада от двете страни на мис ирката ли са ромънеца&енчев?

Следващата " нова булка" сред депутатите 1000 кинта на час...

Направо е готова за ангел на Викитория секрет.

Да, ще я ползват за закачалка в гардеробния отдел на Victoria's Secret : ) Ти, с какъв диоптър си?!

Ооо, как ми се иска да си полегна с нея. Да вкуся от любовта й.

Искам да си легна с нея.

Ами гледах я в едно предаване на Денис Ризов, което тя забрани да се излъчва, но те въпреки това пуснаха на сайта си и не ми направи впечатление нито на интелигентна, нито на образована. Че не е красавица, а средна хубост е видно. Личният и живот си е нейна работа, та и там не мога да твърдя, че е разпоретина, но рекламата на млечният деликатес с нейно участие говори, че не се уважава особено. С уважение: проф. д-р и. н. Сеньор Дон Барон Барбарон и Последният Да Затвори Вратата

Гери Дончева не е красавица. Тя просто едно интелигентно, образовано и симпатично българско момиче, каквито ги има много в България. Това е хубавото на избора и, защото мнозина други като нея, ако бяха имали повече късвет, можеха да са на нейно место. Не е златотърсачка-тя е наследничка на добър семеен бизнес. Имала е дълги години връзка само с един човек, а не ги е сменявала всяка вечер, както други вип персони. Писането на детски книжки, няма как да е печеливш бизнес. Може би да има някакъв талант. Нека всеки се опита. Пожелавам му успех.

И 200 кг. от лежанка да вдигне пак си остава едно средностатистическо девойче.

Защо й е на писателка на детски книжки да участва в конкурс за красавици? За да продава книжките в Китай ли?

Каква глупост.

Момичето е симпатично . обаче ако медицината беше , толкова напреднала че да и изправят краката цена нямаше да има .А иначе , като ги гледам всичките миски или моделки ми те или са дизайнерки или са писателки а на всички ни е ясно , че са най- обикновени куи , които заработват парите си с креватна гимнастика.

Ако знаеш колко си прав за нея щеше да се учудиш :)

По какъв начин мога да се свържа с нея? Интересувам се от посещение за два часа.