Спечели покани за Московския балет!

Играта на Dir.bg и Joker Media ти дава шанс да спечелиш една от 3 двойни покани за постановките на Московския театър за класически балет в София и Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Спечели покани за Московския балет! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледала съм лебедово езеро за първи път. Деси Савова Пловдив, 0892053515

Руски балет,хммм... Колко недемократично! Не чак толкова,колкото "Хор Александрова",но пак недемократично! Пускам си по този повод представление на "Ансамбль народного танца имени Игоря Моисеева",за да видя как руски професионални балетисти танцуват народни танци,включително български и показвам един голям мидъл фингър на всички сороски гномове,които довечера ще повръщат в чалготеките.

Ба ше им ода на тъпия кумунистически червен балет! Я какви убави клубове си имаме, друго си е да се опънеш в випа на синситито или пък Коцето да ти пева на уше в плазата. Смърт на кумунизма, само САЩ! Путлер на въжето! Дай-дай-дай върти-върти ухахахаха

Всъщност на балет никога не съм ходила. Като дете мама ме е водила на детска оперета в Киев. Имам огромно желание да заведа дъщеря ми.

Първата балетна постановка, която съм посетила беше "Жизел" - Ина Михайлова София тел. 0886272107 - предпочитана дата на постановка 12.12.2015 или 13.12.2015 София

Здравейте, първата балетна постановка, която съм гледала е "Зле опазеното момиче" на Античния театър в Пловдив, преди много години, когато все още бях малко момиче, ученичка. Оттогава до днес съм гледала много балетни представления. С радост бих гледала и "Лешникотрошачката" във версия на Московския театър за класически балет в гр. Пловдив на 11.12.2015 в Многофункционална спортна зала (колодрум). Поздрави

"Не важно дали котката е черна или бяла, а дали може да лови мишки". Те могат. Който има възможност, географска или финансова - да ги гледа. Признати са в цял свят.

Ако не вземат Волен за прима-балерина, няма им ходя на представлението!

играят като от миналия век , балета отдавна е на друго ниво, така , а пък се влиза с връзки по комунистически

Тъй е то. То и оркестрите, които свирят класическа музика го карат като преди 3-4 века, музиката отдавна е на друго ниво. пп: Тъпанарин е музикант, който свири на тъпан. Не е обида.

Много неудачно поставен въпрос, който не дава възможност да мнозина хора от провинцията да участват в него. Защото там никога не е имало балетни представления. Не са много хората в България, които могат да си представят привилегията да гледаш този състав. Това е световно ниво, а посещението му е един истински празник за любителите на изящното изкуство. Пак ли Жокел Медия е организатора. И тя също е един късмет за българската култура. Но кой да го разбере. И за отбелязване - нито един коментар до сега.

По-добре да няма. Но троловете вече се включиха.

Ти си 1 от тях- трол