Кристина и Люси си тръгнаха на крачка от финала

Двама съкватиранти - Кристина Димитрова и Людмил Иларионов-Люси, напуснаха VIP Brother преди големия финал на шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Кристина и Люси си тръгнаха на крачка от финала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просташко шоу.Чудя се уж всички артисти и певци са от интелигенцията ,ама в главите им само пари.Не го гледам,защото няма какво да се види освен пошлост и простотия.По-добре вечер една хубава книга преди сън.

Искам да изкажа възмущението си от това, че продуцентите ни набутват абсолютните лицемери Здравко и Катя-безчувствена и ледена жена с истеричен мъж, Ернестина с език на хамалин, и "достойния" за Бродуей артист Гъмов. СТИГА сте ги бутали тези самовлюбени нравствени инвалиди и оскотели от злоба и завист дребни душици.

Кичка циркаджийката,дъртата бръмчалка нищо чудно да спечели!Егати заблудената публика!

НЕ Е ПУБЛИКАТА... ОСВЕН, АКО НЯМАШ ПРЕДВИД "ПЛАТЕНАТА" ПУБЛИКА

You shut up, ok?!

Победа за някой измежду Гъмов, Шинова или Ритон ще е пълен позор и тържество на злобата, простотията и агресията. Джино все пак е по-приемлив вариант, но победителят трябва да е Кичка, която устоя на всички нападки в къщата излъчването й е много по-благородно от останалите дребни душици.

Кичка и благородство? Сигурно се шегувате. И тя, и Ритон се изложиха доста.

"Djentalmena Djino"pobeditel?!Mnogo rom , mnogo nesto glasuva! Ciganite weche ni jahnaha! Utre si izbirat prezident ot tjah

Колкото и да триете мнения, дирници - Кичка е победител!

Да не би президент да става та да има ''цензура'' освен да сте казали грешно и нецензурно нейното провлачено ''о кей'',,,Да ви имам интереса в живота:(((

Не мога да повярвам как защитавате БАБА КИЧКА... Това е един човек, който мисли само и единствено за себе си!

Само Кичка и Ерна са някакви ВИП-ове,другите са миманс.

Очевадно е, че всичко е по сценарий , Екипа определя кой какъв образ ще играе, кой ще е победител. При излизането от Къщата Иво бе възмутен от непрекъснатите молби на Здравко и Гъмов пред камерите за алкохол( уиски). Днес Кристина, както и Катрин спомена, че Здравко непрекъснато е злословил срещу Кичка подкрепян от жена си Катя. Настройвал и манипулирал другите,. Дори на снощното излъчване не дадоха шанс на Евгени Минчев да зададе въпрос на Ритон, за да не ги злепостави. Поне успя да поздрави многократно джентълмена Джино и да похвали краката на Ерна. Определено негативите на Ерна, Гъмов, Ритон и Джино се крият с цел да оправдаят изборът им за победител. С какво е известен Джино, защо се срамува от българското си име? Защо не показаха фалшивите му маркови дрешки? Кичка беше права, че съквартирантите спряха да го номинират за изгонване след дребните американски подаръчета. Тези, които най- много се възмущават и говорят за честна игра и достойнство не показаха такива качества. Видяхме изкривените от злоба и завист лица на Ернестина, Гъмов, Здравко, Катя. Чухме запасите от просташки, грозни думи , които използват актьорите Ерна и Гъмов. Покажете напиканият Гномео, че такова забавно изпълнение не е имало в никой сезон. Жалки смешници с огромни претенции и самочувствие.

Голяма фенка на Кичка си! :)

защо ББ не показа резила с дрехите на Джино, които били ментета, и след химическото чистене лъснала истината и реването му. За мен той не е чак толкова добър, възпитан и културен, колкото се мъчат да го изкарат. Напротив клюкарче си е от класа ама го прави по елегантен начин. Гъмов за мен е един простак, колко пъти го покажат все държи чаша или кутийка с бира, много пие, крещи, обижда и после ама какво ли щяло да помисли детето му за него? Ернестина и тя доста се поизложи и според мен си имаше стратегия, колкото и да отрича това. За Ритонците пък нямам думи паднаха ми в очите с отвратителното си държание. Към Кичка, която 20 дни ги е приела и хранила в дома си в щатите, дори не показаха и грам уважение. Как ли ще се почувстват, когато излязат и техния приятел Филип Киркоров, ще им каже, че е бил на концерта на Кичка в Сизър Палас. Искам тогава да им видя физиономиите и тази на Джино, че и той взе негативно отношение.

АМА ТИ КАК РАЗБРА КАКВО НЕ Е ИЗЛЪЧИЛ ББ ??

има и други сайтове в които се пише за ББ и там имаше две статии за дрехите на Джино, които били реплики на оригинали, но той помолил да не се излъчва нищо да не му се урони достойнството на "милионер".

Ритонците се показаха като пълни егоисти,сметкаджии и киселяци.Мога само да си представям как използват дружбата си с Киркоров и какво говорят зад гърба му.Не бих желал приятелство с подобни люде.Гъмов и Ернестина фаворизирани от продуцентите халтураджии.Джино дори незнам защо е бил поканен.Същото се отнася и за "джуките,циците и тутурутките"-3 на брой.Нито са ВИП,нито са нужни на обществото.

Е, как защо е поканен Джино? За да стане интригата между него и футболистчето, заради Джена :) Ама нещо явно не бяха доизмислили сюжета!

Снощи трябваше да си тръгнат Гъмов и Ритон,не Кристина и Люси,но продуцентите решиха друго.

А Люси ме кефи. Не знам защо някой реши, че не е честен, че е манипулатор, според мене си плампаше каквото му е на ума....

Катя от Ритон в лицето е супер. Не знам кой се грижи за това - дали само дерматолог или пластичен хирург - много добре изглежда, много! Много ми харесва!

АЗ ХАРЕСВАМ КРИСТИНА И МНОГО ИСКАХ ДА Е ФИНАЛИСТКА ИМА МНОГО КАЧЕСТВА ЗА ПРИМЕР НЕ МИ ХАРЕСВА ЧЕ ПОСОЧВА ГЪМОВ ЗА ФИНАЛИСТ АЗ НЕИСКАМ МОИТЕ ДЕЦА ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ ГЪМОВ НЕВЪЗПИТАН СЪС САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ, БИЛ ВЕСЕЛЯК АМИ ТО ВЕСЕЛЯЦИ ИМА МНОГО ЗАВИСИ НА КОЛКО ЧАШИ АЛКОХОЛ СА А ПРЕСЛАВА ДОКЪДЕ Е СТИГНАЛА ДА СЕ ИЗЛАГА ВСЕ С ЖЕНЕНИ И РАЗВЕДЕНИ

къв веселяк е този гъмов, простак и грубиян.... също дартак, кво вика на другите бабо, като целият е побелял... по едно време плямпаше, че зариди не знам кой си българия станала чалгарска /плюеше по мацките "затотърсачки, извинете ама откакто свят светува жените си търсят мъже способни да гледат семейство.какво се вие в 21 век не ми е ясно". а той пияндурника кво ли търси с чалгарка номер 1.... всичко в булгаристан на доган е ненормално като политиката ни, всичко

И моля много кой направи Тоца крокодила коментатор.Евгени и Мъжа на Алекс не са убавци но са умни.Жени Калканджиева е хубава и добре говори.Тоца е тъпа и много неподходяща за коментатор.Да стой до стария си съпруг руснак и да си го гледа.нас какво ни я натрисате.Това е шоу-трябва да е приятно за гледане или умно.Тя не е и двете.

много е грозна, дразнещ тембър и тъпи въпреки няколкото дипломи, които постоянно размахва. грешен избор

И аз мисля, че Здравко не е лош човек, но много се влияе от Катя, а тя е голяма злоба. Кичка не ми е любима певица, но този тормоз на който я подложиха ме отвръщава .

Ернестина и Гъмов се държат най-превзето, един вид: "Ние сме честните и добрите, а другите са гадни и интриганти" И организаторите на шоуто също се старят да ги предствят в положителна светлина, пробутват ги, а иначе и те са гадняри: Я колко грубости по адрес на Кичка изрече Гъмов, а Ернестина за Люси.

Да, така е. Гъмов, ако е толкова талантлив, за какъвто го нарочиха - не би трябвало да е толкова злобен и комплексиран, а Здравко - в него има нещо човешко и добро, но той е "жертва" на студената си и безчувствена жена.

За мен Кичка е жена постигнала много в живота, имала е и положителни и отрицателни емоции, живота й е бил и лек и не до там лек. Гадостта на Ритон, Гъмов няма граници. Колко пъти е женена си е личен проблем, там са не за да говорят за личния си живот и да си натякват грешките в миналото. Ритон са ужасни и не са никак сплотени и за пример като семейство, просто играят роля, пияницата Гъмов е невъзпитан алкохолик, не непразно жена му не води сина му на представления, дава му пример за милиони на поведение и отношение към по-възрастните в къщата. А глупавата мутреса Преслава пък какво прави в шоуто и то с Гъмов. Ръста ли, хубостта му ли или интелекта му й харесаха. Освен да му докара един хубав бой от бившия си, друго не виждам да стане между тях. Хили се като пача на всяка глупост излязла от устата на "големия актьор" - кукловод. А Ернестина е толкова далеч от това за което се представя че думите са излишни. Това е мъжкотана, свикнала да командва и да отстоява своето. Кат го знам и мъжа й що за човек е направо са си лика прилика. Пълно представление прави Ернестина Шинова. Победителка Кичка и младя "милионер" на второ място. Поне се е научил в другата страна на обноски и уважение. А това е важно в живота. Всичко друго е фалш и измама.

1-во Джино, второ Кичка

Това което е постигнала - го постигат и фолкпевачките и моделките - Да се оженят за милионер!!!!! Иначе Кица си е средностатистическа селса пръча!

Във този формат Кичка е далеч пред другите.Джино също се държи добре.Другите са много зле-особено Гъмов и Ернестина и Ритон.

да да, ама се е омъжила когато в неребето на бай тошо за такива неща те гонеше комсомола, милицията, обявяваха те за предател, ядеше се бой, спретваха ти постоянен тормоз и затвор. днес комундета първи милионери, смениха дъртачките с младо агнешко, ама агнетата виновни, пак вълците са всемогъщи

Преди шоуто харесвах Ернестина, сега - ако я срещна на улицата ще бягам в обратната посока. Няма такава лицемерка и интригантка. Въведена е нова единица за деградация .... една Ерна

Ернестина извърши същите гадости и дори много по-големи в сравнение с тези, за които обвини Люси. Наистина поведението й може да е единица за интригантство и лицемерие. Да не говорим за хигиената и неподдържания й външен вид! Това отвращава.

Кичка.Второ място Люси.Но Люси го изгониха.Оставиха Джино-човек който се срамува от българското си име.Ернестина грозновата леля с маниер на пушеща циганка.Хигиена душевна и телесна нула.Гъмов грозен бездарен чичак.алкохолик ,злобар.Ритон.Катя буца,бе за 2 месеца,не отвори уста ,не показа чувства.Здравко,като истерична,злобна махленка.Жалък Мъж.А Люси беше и умен и интересен.А лансирането на Ернестина,Ритон и Гъмов просто е очеизбодно.Продуцентите спрете се малко.То народа вярно оскотя,но все пак не до там ,че да харесва налаганите от вас персони-Ернестина,Ритон и Гъмов.

Всички,които сте за Кичка сте абсолютни злобари като нея!Никой от колегите и не я има,само ниско интелигентната публика на big bfother я величае!

а ти какво правиш тук сред нискоинтелигетните, какво ни обясняваш не е ясно. ритонците какво толкова, голяме певци, голямо нещо???? ама по времето на тошо се спуквахте да слушате сръбска музика и гръцка по морето. много добре я знаеха кичка, а беше и хубава жена...... ритонката много се взе на сериозно с тези грамадански торби отпред. извинета ама не само съветските сцени са важни, пяли с киркоров - голям праз, с какво са се борили тези подлизурковци... ще я наричат кичка соцпевица, друг път, не се подлизуркваше като тях на партията, даже се махна от неребето. сега показва колко й е липсвала родината и такива песни пее на концертите си всяка година, за разлика от ритон. и гъмов, и ерна, и ритон са лицемери

Видяхме им феновете на тези звезди - цигани и селски пръчки. Прости хорица които си дават стотинките, за да гласуват за тъпо актьорче като Гъмов...кой го е излъгал тоя тъп гном, че е забавен или смешен с тая смачкана кисела физиономия

Как нормален човек може да си дава парите, да гласува, та някой друг да вземе грешните пари на хората?? Ама спрете се бе!!!!!!!!!!!

Гласувам за Кичка срещу злобарите Катя и Здравко, Ернестина и безпардоният Гъмов. От нея най-много ще ги заболи. На второ място и сребро - Джино!

Как така се случи да оставят Ернестина, позастаряваща злобна лелка, а да изгонят Люси, който е 3 пъти по-добър актьор от Ернестина и Гъмов взети заедно.

Всички интриги ги завъртя Катя по-безсърдечен човек няма от нея тя няма милост Здравко е маша от устата на който излизат думите на Катя Голяма играчка е по-коравосърдечен човек от нея няма Ерна е толкова много толерирана, че продуцентите си мислят, че не се забелязва от телевизионерите От нея Изгоря Люси .

Нагласена работа отвсякъде! Оставиха хората за които се надяват, че ще има най-много SMS...you shut up, ok?...ok?

Хора,споко!Гъмов са го нарочили да спечели,колкото и да пращате sms за други,предаването е решило.

Кой е този Гъмов?Един неизвестен кукловод.Кой е Джино?Никой не знае с какво се занимава,а Кичка е име в българската естрада и е известна българска певица даже и навън.Нейни песни мога да слушам и на път в колата.Жалко за Ритон,защото и те са много добри изпълнители,но донякъде езикът им ги провали.

Кичка я характеризираш като добра певица , но не забравяй че това не е Златният Орфей а формат за характери. Все си мисля, че в ситуация на улицата, ако някой има нужда от помощ, не Кичка ще се наведе да му помогне, а Джино....

се прави--видяхме го срещу Луна.

Аз съм разочарован от Гънов и от Ритон (особено от мъжката ритонка) Гъмов се показа като един вечно подпийнал простак, а Здравко,дължащ кариерата си на бюста на жена си, като невротик и вечно викащ потисник.

Ама вземи си кичка У вас да те видим. Човек като Кичка може да ме изкара извън нерви много хора. То не беше рев, увъртания, превъзнасяния, нападки, намеци, хвалби, изтъквания и кво ли не.

Добавям - и нечестна и задкулисна игра!

много точен коментар, и аз съм на същото мнение, и какво излиза , че обикновения нехип Джино е най-достоен за победител, стара истина, всички останали са с пошли и мръсни души в името на кариерата и успеха са готови да смачкат всеки.

Най-много се изложиха Ритон. Паднаха ми в очите със злобата си, особенно Катя. В сравнение с тях Кичка е света вода ненапита.

За мен пък най- много се изложи Кичка. Катя и Здравко си бяха истински. Не може тя да ги обижда и напада, а те да й мълчат. Да не говорим, че Кичка беше единствената, която при влизане в къщата, не се представи с името на никой от съквартирантите. Все едно всички трябва да я знаят.

Да, бе, Катя и Здравко са си истински. Истински злобари

Вземете си я в къщи явно ще си допаднете ,,,Толкоз интригантски действия , толкоз манипулация на горката''жертва'' ама на собствения си снобизъм и нарцизъм,,

Кичка го играе "простичка хитрица", а Ритон (Катя особено) - "аругантна наглица мушица"! Горкият Здравко пък е в ролята на "бушон"! Тези хора са тривиални и предсказуеми от определен момент нататък! Джино е интересен и приятен - поражда симпатия! Глас за Джино!

Ритон манипулираха всички, но никой не коментира това. Така наречените коментатори не смеят дума да кажат срещу тях, или Гала, или Кънчев и дума не дават да се изрече срещу тях, а те са доста посредствени и несимпатични. Не са по-различни от Кичка. Лошият тон дойде от тях и се разви до неузнаваемост. Този експеримент следва да се коментира от умни хора, които , първо владеят силата на гласа си, а после имат акъл за преценка. Кресливите Жени, Гала, Маги, Кънчев, Сашка, фъфлещият Ласкин, псевдо хай-я Антония и Минчев, тези развалят експеримента, поради негодността им да разбират, но добре се борят за паричките си и да ги дават по телевизията. Много срам.......

Голямият манипулатор е Кичка, непосредствена и несимпатична, която задължително трябваше да изтъкне 23-те имота, които отдавала под наем и колко е велика. А, ако все пак някои и намекне, че не е най- великата, се превръща в жертва. Явно народът обича да гласува за такива...

Дидо,кво си гледала не те знам,но точно тези ,които изреждаш не спряха да ни показват Кица като "жертва".И да ни втълпяват,че тя е обижданата и унизяжаната....особено онази рошавата Маги!

Днес при Гала Кристина Димитрова сподели, че Здравко непрекъснато настройвал другите срещу Кичка. Побързаха да включат рекламите за да скрият за пореден път действията на " сивия кардинал" Здравко. Катрин и Криси влизайки от " селската къща" в луксозната веднага усетили напрежението и групичката около манипулаторите - завистници Ритон-ците. Защо не показаха, че в спалнята им освен викането на духа на баба Елена са се правили уговорки за номинации, клюкарстване против Кичка. За пред зрителите сълзите и речите на Здравко, Ернестина, Гъмов колко са честни и почтени, че не играят за победата са фалш и лицемерие.

Джино - пич! Може, но за посредствения зрител. Поведението му е на средностатистически циганин, а външният му вид - пародия на мъж.

Ами то май саде посредствени и инфантилни си губят времето и парите с това нещо,,

Гъмов и Здравко по-пичове ли са, единия грубиян и невротик, другия вкопчен в полата на лукавата си половинка, издъниха се, те не знаят как да се държат защото никога не са били добри хора.

Май не познавате много цигани /а може би не сте виждали на живо такива, не знам/ щом квалифицирате поведението му като циганско. Или по-скоро съдите по хората по външния им вид или етническа принадлежност. И мааалко не върви да ми говорите за посредственост. Аз лично бих се радвала ако циганите / и всички останали мъже в Бг/ имат поведение като Джино. Обаче не е така.

Облеклото и стайлингът му са на евтин чалгар.

"звезди"-кой ги звездосва и за какво,за някакви мижави пари,от което точно те нямат нужда загубиха уважението на феновете си .Цирк,цирк,цирк голям...... Кристина Димитрова според мен беше най-достойната."Ритон" страшно се изложиха,загубиха много от тая лакомия за пари

бутат ги тия" ритон" -да вземат наградата.не се ли наядоха толкова години??и преди ги бутаха.едно дете не отгледаха и не дариха с любов.те не знаят какво е любов.само дето си подаряваха за празници ту яхти ту коли.много са меркантилни, завистливи и .....изобщо не са добри хора.за това господ не им дава дете.

Познаваш ги лично от години и живееш с тях ли?

Ти щото живееш с тях ли?

С всичко съм съгласна, но това с детето, не си прав, защото никой не знае истината, и това не бива да се коментира по този груб начин, не бъди брутален, това е болезнена тема и не трябва да се вмъква по никакъв начин където и да е....

Хм, вчера чух, че тоя Джино не бил ВИП. Защо не бил, щото никой не го знаел. И се замислих и стигнах до извода, ча наистина няма как да си ВИП, ако никой не те знае. После обаче продължих и се замислих кой с какво е важен, та камо ли много важен... И тук се препънах... Хайде важен можем да намерим, ама за много важен не се сетих... поправете ме ако греша, ама кой да е този много важен!?!

Мисля, че в българския случай е по-удачно VIP да се интерпретира като "Very Interesting Person", а не като "Very Important Person". Нали изгониха Кристина понеже не била интересна!? И въобще основната линия е: Какво интересно може да покаже един участник! Впрочем и понятието "интересно" в случая не е дефинирано, но това е друга тема!

Не е интересно, когато всичко е предсказуемо! Ако се проследят излъчванията на дневните епизоди, ще се види, че се следва един предварителен сценарий за чието спазване допринасят и коментаторите начело с водещия Н.Кънчев! Кичка и Ритон на финала!

с напускането на Люси, шоуто доста олекна

Аз смятам , че Криси се представи изключително достойно. Прекрасна, уравновесена и позитивна личност.

Това хубаво. Само дето не чух 3 смислени изречения от нея. Но да е жива и здрава! Не и е трябвало в живота да говори, а да пее.

Победителите са Ритон, това беше решено предварително.

Мисля си, че собствениците на лиценза (Ендемол) трябва да направят една проверка, спазват ли се основните принципи на шоуто. Тук, в България, всеки си излиза, когато си поиска, получава информация и продукти отвън, чати в интернет... В Къщата който не иска, той не е с часовник, химикал... Ние не наблюдаваме поведението на група хора, поставени в екстремни условия, а сценки и водевили, изцяло сътворени от сценаристите, които освен това имат различно отношение към участниците.

Къв е тоя джино бе, хаха зализан педерунгел проател на евгени минчев. Къв випаджия е тоя сопол ве

Може да не е ВИП в общия смисъл /те и повечето вътре не са/ обаче има поведение за пример. Пич та дрънка!