Коментари - Мерил: Казаха, че съм много грозна да играя в ”Кинг Конг” | Лайф.dir.bg
назад

Мерил: Казаха, че съм много грозна да играя в ”Кинг Конг”

66-годишната легендарна актриса Мерил Стрийп сподели момент от миналото, който вдъхнови и въодушеви почитателите й.

Обратно в новината

Коментари - Мерил: Казаха, че съм много грозна да играя в ”Кинг Конг” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова е талантлива и харизматична, толкова не мога да се наситя да я гледам, велика актриса, най-великата последните 30 години, че изобщо не ме интересува красива ли е по критериите на някого или не е. Просто е прекрасна!

може, и да е бил прав човека за тогава, ама за сега си е ......;)

Колкото до обидите - получавали сме ги.

Погледнете лицето на снимката и пак кажете, че не е красива. Каква Наоми Уотс, бе?! Наоми е посредствена и като красота, и като излъчване, и като актриса. Тотално посредствена, слепи ли сте, че не го виждате? Като млада Мерил е изключително красива, ако въобще някой й е гледали по-ранните филми. Да, тя не е може би вашият тип "красавица" с крака два метра и прочие, обаче тук масово хората с някакъв снизходителен тон говорят за външността на Мерил Стрийп и направо не мога да повярвам. Напишете в google Meryl Streep young и ще видите, че е истинска красавица. Тя не е модел на Виктория Сикретс, или на Плейбой и не е стрийптизьорка в Лас Вегас... Обаче само те ли са "красиви"? И въобще кои сте вие, че да определяте кой е красив и какво е красота, и кой е този италианец, че да дава квалификации...

но когато играе се превъплащава и може да стане красавица,просто талант и интелект.

Много е красива, фен съм на Мерил Стрийп! Но да извинява, не подхожда за ролята на Ан Дароу в Кинг Конг. Джесика Ланг не съм гледала в този филм, но мисля, че най-добре подхожда Наоми Уотс, която в последната версия пресъздава образа на крехко, красиво, гъвкаво, умно и състрадателно женско създание, някак ефирно, колкото беззащитно, толкова и силно с качествата си - противоположно на мъжкото начало, което е колкото силно физически, толкова и уязвимо, търсещо доброта и съпричастност. Не че Мерил Стрийп не притежава тези качества - но нейната външност не излъчва тази слабост и не точно онази женствена мекота, която е подходяща за образа. Просто "италиано"-то е сгафил, като се е изтървал на италиански, надявайки се, че тя няма да разбере.

подкрепям, на мен също от всички версии на филма тази с Наоми Уотс ми харесва най-много - и като визия и като игра. Някак не си представям Мерил Стрийп, не точно грозна, по-скоро леко грубовата е за тази роля.

Прелестна, излъчва чар и нежност ! Изключителна актриса ! Може би е най-добрата за съвремието!

Страхотна е! Обожавам я:) Но друга ми е мисълта- малко съм изненадан от посоката в коментарите- едни я защитават (и аз не схванах от какво), други се надпреварват да я заклеймят за грозна... А май смисълът е съвсем друг- за подбора на думите... Всички сме Божии творения и да кажеш за някого, че е грозен обиждаш Твореца. (нека се опитаме когато даваме квалификации да изразим нашата позиция- не ми харесва, не е подходяща за ролята, търсим друг типаж, не ми допада и т.н. без да обиждаме) А другото важно е, когато човек получи обида, да не се разстройва, а да знае че и за него има нещо специално отредено, просто трябва да го открие, без да се отчайва! Успех на всички! ;)

страхотенкоментар жоро:)

браво, жоре! много богословско и умерено. ;)

Мерил Стрийп ми е любима американска и дори световна актриса. С нея могат да се мерят може би само Джоди Фостър и Мишел Пфайфър. Била грозна??? Мерил е от онези жени, които нямат клишираното излъчване на руса,напомпана мацка в стил "кукла барби", но според мен има чар и харизма! На снимките от края на 70-те виждам една млада и хубава жена с много умно излъчване! Тоя Лаурентис нищо не разбира: )....Моите уважения към Джесика Ланг. Също добра актриса, но тя отдавна мина в забвение..... а Мерил Стрийп и днес е на върха! Имала 19 номинации за Оскар?! Абе,хора,защо не кажете, че има ей така, между другото и...3 Оскара за второстепенна и главна женска роля?? Най-титулуваната актриса за всички времена,да не говорим за купища други награди. Заслужени!И си личи,че е една скромна, възпитана и сдържана жена. "Аристократ" по дух!

Голяма! Една от малкото американски артисти. Наистина не е красива...Тя е пълноценна Жена. Тя не играе себе си(както повечето артисти) а изживява героините си.

Важното е човек да има добра душа. Красотата е преходна.

И важно е да вярва в себе си, както е направила тя. А не да унива от един-два неуспеха. Когато имаш мечти, да ги отстояваш и да вярваш, че можеш...

не виждам с какво е виновен режисьора - казал че е прекалено грозна (т.е. не достатъчно красива) за ролята в ТОЗИ филм, ако беше за друг филм можеше и да я одобри. Идеята на филма е максимално да контрастират грозотата на маймуната с красотата на жената, а с Мерил разликата не е толкова очебийна :)

Любопитно ми е какъв примат сте Вие.

Велика!

гледах д. ланг в туци ( ако е била тя) . нисто особено като актриса, за разлика от м. стрип *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми... не е перфектната красота. И не в това и е силата, нито като жена, нито като актриса. А за Кинг Конг им е трябвала 'кукла'. Ролята е такава.

Мерил Стрийп е страхотна актриса, но никога не е играла КРАСАВИЦА. За това не виждам какво лошо е казъл режисьора на дадения филм. Във всеки случай истината! Това че г-жа Стрийп се е обидила ....., е нещо различно. Факта че режисьора се е почувствал нелепо когато е видял, че тя е разбрала думите му. Му прави само чест. Човека е бил възпитан. Колкото до случката. Тя наистина е била запомняща се за Мерил, но не мисля, че е оказала особена роля в кариерата и.

може и да е оказала: разбрала е, кое не е за нея, и не е правила такива грешки повече.

Грозна за ролята на Кинг Конг? Чак пък...

Което си е право, право си е.

Мерил е срахотна, но и Джесика Ланг не е коя да е :), носителка е на четири Златни глобуса и два Оскара.

определено не е тип красавица -не са и много правилните чертите и няма секси излъчване но е много талантлива-така че в шоу бизнеса както и в любовта милост няма -цитирам великия тодор колев

Не знам по какви критерии Мерил ще да е грозна?! Вярно, има хора, които ни харесват и такива, които не ни харесват, но чак пък грозна!

за тази роля трябва друг тип жена - кукленски тип. а тя е грозна, за такава роля.

Не знам грозна ли е или е красива, но е изключително талантлива.

Грозна? Още помня как преди много години с една приятелка я гледахме във филм на Уди Алън. Филмът на струваше, но Стрийп беше много, много красива. Вижте снимки от младите ѝ години и тогава коментирайте. А че е невероятен талант, няма съмнение.

Филмът е "Манхатън" от 1979г. и там тя наистина е красавица.

Харесвам, когато хората са откровени.

Стига да не са откровени към теб, разбира се!

Наистина е грозновата, но днес е пълно с грозни моделки даже с грим. Душата на Мерил е красива, това е по-важното.

То пък Джесика Ланг е една красавица... На стари години пък съвсем се е окапазила с тези пластични операции.

Хората не се делят на грозни и хубави, дебели и слаби. Хората се делят на обаятелни, добри, готини, талантливи и симпатични. И другите - лоши, неприятни, злобни, надменни и несимпатични. Това, докато не го научим има много да страдаме. Щото тя и красотата е до време.

Ами грозна е разбира се! Но е добра актриса...

Най-добрата, естествена, мила, топла и очарователна артистка в момента. А къде е Джесика Ланг?

Къде е Джесика Ланг? Ами оттеглила се е да си харчи парите от хонорара за филма, докато Мерил Стрийп се мъчи да я настигне.

Не са и казали директно, че е грозна, а режисьора е казал на довелия я на кастинга, че е грозна. Тя просто е разбрала какво са си говорили. Ако се случи сега, то прохождащата актриса ще се оплаче от дискриминация и ще осъди режисьора за това. Ето това е проблема, че днес могат да те осъдят за това което мислиш и изкажеш на глас.

Rosemary

А той пък режисьорът един хубавец, просто... На руски - пидор. Няма грозни жени, има мъже с малки пишки.

Има много грозни и обикновено по тази причина и много злобни жени!

Ух, на ребе, хубавелката!

По важното е жената да е красива отвътре - другото е нищо - временно.

Ти да не си хирург че оценяваш красотата по вътрешностите бе ,болен си

Баце, не си хитър, щом не можеш да различиш от поста дали пише жена или мъж! "Анонимен" е дебела грозница, обзалагам се!

не е баш тъй! Има си и поговорка за целта: "По-добре да разделиш една торта с приятели, отколкото да изядеш едно лайно сам"! продължаваш да се самозалъгваш или по-добре изхвърли огледалата ...

то така бива ами има и по-кофти вариант - да разделиш лайното си с приятелите :)

на такъв тип хора, даже ми е под достойнството да отговарам..като и прежди говорещите...само, че като мъж ще ви кажа ..,че тортата ви е видяла доста сметана.

Много ясно че е грозна. Кой ще хои на кино да гледа 70 годишни баби е!!

Бало, ти си ега ти тъпото колепе! И лекарства не помагат за това, пич!

ти каквото и да гледаш все тая, ти си от масата

Каква е връзката между красотата и номинациите за Оскар? Те са за талант, не за хубост. Има си роли, в които търсят хора с кукленска красота, нормално е да отказват на другите, дори без да са грозни.

Наистина има странно излъчване.но е много..интересна,за красива не може да се каже....но лъчезарна,обаятелна

ха, грозна била, че Кинг Конг пък много убав :) ?! Сега сериозно - не знам дали Мерил Стрийп е грозна, но определно Джесика Ланг я превъзхожда с красотата си.

Така си е, малшанс. Само дето аз не съм известна колкото нея, нищо че съм по-хубава.

Във филма "Реката" разгърна целия си колосален талант, в този филм всяка една Барби щеше да бъде жалка.

Талантът си е талант, но наистина не е красива.

Талантът е по-важен от външната красота, защото тя е временна, а талантът е вечен.

така е за някои професии, но за актьорите 50% ако не и повече е важна външността и младостта

БATKO

Грозна, грозна но ... от подходящата етническа група. Но не и за филми от групировката на италианските кръстници.

Не си прав, тя е от малкото неевреи в Холивуд.

Само ще цитирам ..."19 номинации за Оскар". Или имаш талант или не, тъй наречената норма "красота" при хората е просто една опаковка на която се радваш докато не разопаковаш и не видиш какво има под нея. И тогава много бързо забравяш каква е била опаковката.

Общи приказки - говорени най често от грозни жени

жестока !! талант и интелект с различна красота!

Много си е готина даже. Направо си я праскам от вуле.

Колкото хора, толкова и вкусове! Не й оспорвам нито номинациите, нито Оскарите, но и на мен не ми харесва...

Прекрасна е! Любимата ми актриса! Със страхотни роли!

Преди време гледах снимки на компютърно генерирани модели на женски и мъжки лица, които трябва да имат идеалните черти според проучванията за това, какво е красиво сред обикновените хора. Честно да ви кажа тези лица изобщо не ми харесаха. Явно дребните недостатъци правят едно лице чаровно и симпатично. Ясно е, че и всеки човек си има субективно мнение и каквото за един е красиво, за други не е. Но относно Мерил Стрийп смятам, че не е типичната холивудска захаросана красавица, но за сметка на това притежава много останали черти, с които се извисява с класи. Просто има една достолепна осанка, може да изиграе всякакви роли и всички й отиват. Най-много я харесвам в "Дяволът носи Прада".

Красиви се водят средните черти. Не например с дълъг, чип или някакъв друг тип нестандартен нос. Средният за човека се възприема най-добре. И така за цялото лице.

Наистина е грозна еврейка, но има и роли за грозни еврейки.

Тя пък Джеситу много убавка понежи. Все пак екранния й партньор е 10 метрова горила. Все пак всяко зло е за добро, ако беше играла с маймуняка можеше и до там да си остане :). А сега е фактор в Холивуд, да е жива и здрава. Харесвам я, позитивен актьор

Не е грозна но не е красива.

Грозна е,но е талантлива.

Не е грозна. Ти си сляп.

е..ти тъпака този дино! мерил е класа и винаги е била! за да си актиор,не трябва да си красив,а пленителен и вдъхновяващ,каквато е тази жена. супер е. а на снимката в метрото е толкова свежа и чиста,прекрасна е!

сложи си ръка на сърцето и кажи ако я беше видял в метрото преди да стане звезда, щеше ли да кажеш същото или щеше да споделиш мнението на италианеца режисьор?