Изтеглиха жребия за ”Детската Евровизия”

Откриващата церемония за Детската Евровизия 2015, която трябваше да се проведе вчера, бе отменена, съобщиха организаторите от БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Изтеглиха жребия за ”Детската Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчето - МакДонадс тайп, а момичето - някой да поработи с нея, че с тая муцка/усмивка.. горката брадичка

Бе ти в ред ли си да коментираш външния вид на деца? На колко години си, на техните ли? После не се чудете защо сега децата са толкова агресивни и жестоки. Ми то от кой да се учат, щом възрастни хора се подиграват на външния вид на деца, как да очакваме да се държат децата на тези възрастни.

На двете талантливи Българчета искрено им желая Успех на конкурса.

Успех на децата!

На снимката ,две протижоположности.

Не следя този формат,но как децата станаха две,нали момичето Габи спечели конкурса?

Нали трябва да се угоди и на Слави. Не помниш ли мераците му ?

Еех, хейтърите, аман от вас! Скрийте се някъде, издълбайте си една голяма дупка и плюйте и се..ете вътре. Ние, нормалните и добронамерени българи не искаме нито да ви чуваме, нито да ви четем, нито да ви виждаме, пфу!

НЕ РАЗБИРАМ ОТ МУЗИКА НО ПОЖЕЛАВАМ НА ДЕЦАТА УСПЕХ

TIREX

булгаристанските нагласени представители са отчайващо посредствени.

УСПЕХ ДЕЦА-ВИЕ МОЖЕТЕ , НЕКА ПОНЕ ДЕЦАТА И СПОРТИСТИТЕ ДА СЛАВЯТ БЪЛГАРИЯ , ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ САМО НИ ПОСРАМВАТ

тази година песните са много скучни, само сръбската и словенската ми харесват

Мили деца, пожелавам Ви успех!

Желая успех на Габи и Иван,прекрасни сте,а на вечно недоволните ще кажа:Това са децата ни,уважавайте трудът,който са положили и ги подкрепете

ама със Славчо - продуцентина, едва ли нещо ще излезе

Децата са страхотни, не разбирам защо трябва чисто по хейтърски да изливате помия и по тях наред със Слави маркуча... Дано да имат успех! Жалкото е, че не можем да гласуваме за тях от България. Агитирам познати от чужбина да гласуват, поне децата да имат по-голям шанс. Изгледах клиповете с песните на всички участници. От другите, най-много ми харесва песента на Армения - рок енд рол в стил 60-те години. Ще гласувам за тази песен.

Песента с 11 - LOVE, пее един младеж със странното име Мика. Свежарска песен, браво!

Ами сега ще да се види колко много ''българи'' има по чужбина като непрекъснато ни го набиват в главите чв са ''българи'',,Не можи да приказват какви милиоарди ''пращали'' у нас а за есемеси за българско дете да не пратят,

Не си въобще прав/а. Много хора искат да гласуват, но просто е направено така по новите правила от няколко години, че да не могат. Миналата година в този форум имаше много, много хора, които питаха как да гласуват и се установи, че за България само от 7-8 страни може да се гласува. Дори имаше гласуване по интернет, което не се прибавяше към телефонното гласуване, а за някаква измислена награда, но и в интернет не ни зачетоха гласа. Ако можех тази година и 50 пъти щях да гласуват, но за съжаление пак е невъзможно

Те вече се срамуват да се нарекат българи. Неразумни юроди, прочетете предсказанията на Слава Севрюкова, всичките досега са се сбъднали....................

Теглен жребий ама видите ли ги подредили бавна и бърза??????

Теглен е жребий кой в коя половина на концерта да се представи - първа половина и втора половина - това беше жребият. Изключение е държавата-домакин, която си тегли директен номер, а в урната с 1/2-а половина са добавени и номер 1, и последният номер според броя на държавите участници (17). Останалата подредба е по осмотрение на екипа сценаристи и това е напълно разбираемо. Естествено, че нямат да допуснат 4-5 балади да са една след друга по жребий, после 1 бърза и пак 3 балади.... Близо е до акъла.

И двамата са страхотни таланти. Желая им успех! Но, доколкото си спомням Габриела спечели конкурса, а Иван остана на второ място. Той беше фаворита на Слави.... За мен е грозно и обидно той да участва на конкурса. Все пак Габи спечели. Това е подигравка с нея, нейния талант, нейния труд и всички, които гласуваха за нея.

Българи, какво става с Вас? Та това са нашите деца и то истински талантливи, достойно и честно спечелили конкурса за участие! Успех, мили деца!

1.Слави се издъни 2.Един дол дренки

Женското не може да пее.Ванката е по-добър.

Прекрасни деца и таланти са и двамата. Първото място не е най-важното, а да представят достойно България. Сигурна съм, че ще го направят.

Не е сигурно.

Слабия интерес а не Париж ти накара да го отменят.Що не си го кажат в прав текст.

Церемонията по откриване на Детската Евровизия 2015 не е отменена, а отложена за вторник вечер (17.11.2015) от 21:00 ч.!

ТАЯ ЕВРОШИЗОФРЕНИЯ ОЩЕ ЛИ ПРОДЪЛЖАВА???

ох,какви сте образи,дано имате успех,като се представите добре.ама с това 1з число,колкото и да го обичате,нека все пак касмета да е с вас.на добар час,деза. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е избора на Слави,не на журито и наа България.Спомням си миналата година каква реклама,каква еуфория беше и правилно.Сега банално и скучно се претупва вечер по най негледаната национална ТВ и няма какво да се лъжем,в хората няма тръпка за това събитие,за което говори и факта,че форума е безинтересен тук.