MasterChef се завръща с втори сезон

Кулинарното състезание "MasterChef" се завръща с втори сезон по bTV.

Обратно в новината

Коментари - MasterChef се завръща с втори сезон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната боза на BTV,

Очаквам го. Надявам се, че няма да има прости, агресивни женки като в предишното. Да си нахъсан за победа не значи, че трябва да си простак, да обиждаш хората,както смятат сценаристите.

Прост народ сме си бе... завистливи и ограничени, с малоумни коментари. Аман

Фризьорите и бръснарите станаха коафьори и стилисти, шивачите пък дизайнери, готвачите мастър шефове. Едни обикновени професийки превърнаха в нещо супер модерно. А този татуирания по ръцете и по врата, като го видя и ми минава всякакъв апетит, а пък ако ще и да е най добрия готвач.

Едно наистина смислено и интересно предаване, ще го очаквам с нетърпение!

Явно въобще не приемаш различни хора

То явно че този стил на комуникиране всячески се опитват да го насадят между българите, ама наистина този назидателен и зверещ се тон, с който шефовете се обръщат към готвачите дали е най-удачен за едно развлекателно предаване? Защото аз като го чуя и сменям канала, понеже вече съм виждал подобни простотии в реалния живот и напомнянето за него ни най-малко не ме развлича, а напротив - изнервя ме. А, и ако може да попитам този шеф, дето се е нарисувал и окичил с разни простотии дали е приятна гледка в кулинарно предаване? Мен направо ме догнусява и ако ще този да е бог в готвенето - не му ща ястията! Нека да си показва "красотите" в кварталната кръчма, пред местните пияници, защото на тях едва ли ще им пука...

това е за теб

Има една приказка - къде го чукаш - къде се пука? Чувал/а ли си я? И има едно понятие естетика... Това май не си го чувал/а. Я да отиде този "шеф" в един луксозен ресторант в бяла държава, пък да видим дали ще го пуснат дори през входната врата. А що се отнася до различните хора, то светът е пълен с какви ли не идиоти. Моля, телевизиите, особено които претендират да са "национални" да не изкривяват възприятията на внуците ми, насаждайки им такива модели на поведение и външност. Да възпитават така собствените си деца, защото нали все пак трябва да има и лумпени в тази държава. Иначе как ще печелят избори и ще "ръководят" държавата някакви полуграмотни люде?

Поне ще гледаме нещо по-смислено. Стига вече с тия таланти, Випове, фермери, ферми и подобни простотии. Никой не ги гледа тия ужасно затъпяващи риалита.

Абе какви са тия глупости дето ще ги дават, незнаят ли че българският народ гладува или поне едно 80% от населението в провинцията, и мизерува жестоко, а да гледаме как готвят хубави неща, и да се облизваме и да си хапем ръката и да ни хваща яд, че нямаме пари да си купим продуктите и сготвим тия неща. Много ясно че народа няма да гледа, да не им се надуе на мъжете еди кво си...... Това предаване е само за 10-те процента богаташи които могат да си позволят тия неща. Нарочно ще гледам на другия конкурентен канал, за да не им правя трафик на тия.

То само по себе си е тъпо-като оставим всичко друго изброено...

Аз пък ще гледам, но не защото съм богаташ, а защото много искам да ми се надуй :)))

+10!!! Много ме разсмя!

Опростачването е неудържимо...

Много ми бяха антипатяги водещите. Заядливи такива. То сигурно идеята на предаването е така да се държат ама все пак.

Хубава новина...бяха много приятни за гледане.

Единствените читави водещи, истински професионалисти!

А "Мастър Гипсокартонаджия" кога ще започва?

много добър въпрос - ще се радва на голяма популярност.