Мис Пиги имитира Адел (снимки и видео)

Новата песен на Адел "Hello" стана обект на пародия на "Мъпетите".

Обратно в новината

Коментари - Мис Пиги имитира Адел (снимки и видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислех, че е обратното - Адел имитира мис Пиги?

Абе писна ми от тая Адел, дори да продаде 5 милиарда плочи пак не струва.

Преди години Адел направи "гюрюлтия" до небето, че Лагерфелд я нарекъл дебела (което си е така де, истината няма как да я промениш). Сега си прави промоционални кампании с Мис Пиги... Явно още й държи влага от думите на Лагерфелд. Просто ми пада в очите с това държание....

Сладки са

...още преди месец, когато излезе пилотния сингъл,предположих каква ще е истерията около новия албум на Адел.То обясняваха колко милиона гледания имал клипа и т.нт....сега пък дискът продал не знам колко милиона бройки само за три дни?!? За мен обяснението е просто - пъпчивите тийнейджърки отвъд океана се тъпчят с чипсове, бургери и чикъни....там затлъстяването си е сериозен проблем. Обяснението за "грандиозния" успех е просто - всяко дебело момиче в англо-саксонския свят вижда в Адел....себе си. Колкото до бъзика с Пиги и Кермит....дори този майтап работи пак за...Адел. Нали се сещате, че дори и в този вариант, песента и ще бъде слушана в пъти повече??

Съгласен съм. Подобна е и причината за успеха на рап-а. Не е нужно да можеш да пееш за да "пееш" рап. Оттам много негърчета си въобразяват, че като "могат да пеят" (рап) са почти готови милионери. Подобно на нашите певчески ТВ предавания - куцо и сакато си мисли, че като изпее нещо ще го "забележат" и до милионите остава съвсем малко. А реално ги използват за еднократна употреба като салфетки.

Мис Пиги е Сладурана и Легенда ... Адел е Хлипаща Лигла ... Ааааа Хората без чувство за хумор са глупави...

Свинката защо е с козина?! Дори и четина не е като на глиган, а козина като на овца

резултато от клипо? до три месеца Адел че заприлича на самоходна точилка, а след още три че обяви смело "я се преборих с анорексията!". "Истината" е права и ако не беше таа 200 кила злоба чеше повечко разбиране да получи. гейовското съсловие наложи идеало за "жена" под формата на безполова кльощава върлина, коя се манадахерца насекаде дека оди по без дреи, по без бельо... и а излезе от магическите 70/50/70 на 175, а е исфърчала от подиумо дирекно у друг вид публичен дом, дека плащат доста по-малце. е я па не можех да се пречупим да ми арешат теа "бюстабанлийки". плоскостите, ъглите и правите линии ми не допаднаа нещо. требе да има овали, радиуси, сфери и те таквие математики, та да ми замяза на женско. извенете, ако сам успеял да ве отегчим! ;)

И вчера ти казах и пак ти сборувам - месо си сака, месо и сланина, еле па зимаска! Оно и Пигито е сладко - да го изручаш направо, ама е от парцалье!

Бе ти си човекоядец, бре! Кога мернеш напращела женска и я обращаш у пражолье и я мериш дале че улезне у фризеро. Чикатило! Иди па се лечи, како се пьева!

Задушаващо проста си Анче. Вчера ти го казах , днеска пак и утре ако трябва.

Пошлостта на планетата Земя нараства с всеки изминал ден, а ценностите ги осират прасетата (не тези като Пиги, а като авторите на този фарс и като одобрителите на фарса). Има ли нещо хубаво, което да не сте осрали, лумпени, свине мръсни и долни?! И кой хомосексуалист женомразец успя да ви научи, че пишната жена е свиня? Да, знам че от уродливостите прихващате веднага, а от естетиката не прихващате. За това не се чудя, че хомосексуалистите в модата за има-нмяа 20 години успяха да ви наложат стереотипа за жени с минимистични женски външни признаци. Ама сте смешници папагали... Хайде тях женското ги притеснява, даже отвращава. Ясно защо. Но на мен ми е ясно защо успяха да ви говкарат на вас - защото сте податливи на уродства, като сте и тъпи при това.

Дядо ми казваше - Няма по-злобни хора от дебелите жени и плешивите мъже! За мое щастие не познавам такива, но дядо ми като цяло беше мъдър човек, та може и да е вярно... Колкото до истината, ако беше така бизнесът със силиконовите гърди изобщо нямаше да съществува... Даже напротив по-надарените дами щяха доброволно да се оперират до размер батерия от 4 волта и половина... Само дето разликата между надарена - било то гърди, дупе, бедра и т.н. и дебела е доста голяма... Както и да го въртите, колкото и тъпи да ни изкарвате дебелата си е дебела и няма как да стане хубава... Да не говорим за проблемите произтичащи от затлъстяването...

Дядо Ви, Пешо, явно е познавал една дебела жена и един плешив мъж, които са се случили злобни, и затова изводът му е прибързан, нищо че звучи като поговорка.

Груб си. А относно затлъстяването, то е не повече вредно от пушенето, пиенето, яденето на боклук, включително боклучави сладкиши и ежедневни безалкохолни напитки. Но никой от простаците, които биха взели на подбив Адел, не биха се сетили, че нейната вредна пълнота не е вредна колкото тяханата. За плешивостта не мога да се съглася, защото от плешивите мъже, които познавам, само години познавам. Вероятно някак си съм подбрал контактите си. Наистина са по-големи добряци от тези с коса в обкръжението ми. За силикона (понеже ти отговарям подред), то остава само един аргумент за сексуална възбуда, след като няма никакъв друг. Нали знаеш, че един недостатък избива в друг, че дас е компенсира. Макар изобщо да не се компенсира, а да се изражда още повече. Та като няма дупе, бедра и прочее дадености като на жена; като се е държала слаба по педерастката мода, как да има гърди?! То гърди стават, като има от какво. Та за това са силиконовите гърди - за да компенсират липсата на друго. А като стана някаква мода, простакесите си слагат вече от модното наред, няма защо да ти обяснявам този механизъм от психологията на простака. Преди години е имало доста секс символи с малки гърди. И всяка форма се е приемала за красива, ако ще и да не ни се вярва. Имай пред вид, че зомбирането е такова нещо, от което не ти се вярват естествените неща. Именно за това става дума. Така че може да не повярваш, че нормалният мъж харесва нормална жена. Просто няма как да го проимаш като представа, ако си зомбиран с друго.

Как ще са "един и същ персонаж"? Не виждате ли, че miss Piggy е много по-красива и талантлива от Адел!

Мдам, да и изпапкаш муцунката... и ушичките, и бутовете, и ребърцата...

Що да имитира, аз си мислех до сега че са един и същи персонаж?!