Мотивиращи снимки: Как спортуват звездите

Ползата от спорта отдавна е доказана, но трябва да признаем, че сякаш понякога ни мързи да направим няколко упражнения, да потичаме или да отидем на фитнес.

Обратно в новината

Коментари - Мотивиращи снимки: Как спортуват звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как да не спортуват звездите, като имат кинти и свободно време. По любопитно е как спортуват незвездите, например като мен - всеки ден спортувам азе и могд да дам пример на всяка незвезда хаха

Защо не сте добавили нито една наша руска девочка? Бива ли такова нещо? Савецките девочки най-красиви на свИта.

Ами и аз да си имах частен фитнес у дома и да нямам да ходя на бач, и аз щях да си тренирам редовно.

всеки път като прочец "нина добрев" и почвада ми се повръща. защо "добрев" ? толкова ли се срамува от българския си проижод?! както бе възкликнал дядо паисии "о, неразумнии юроде! поради що се срамиш да се нсречеш болгарин?!"...

А ти, като си толкова горд българин, толкова ли не можа да го напишеш на книжовен БЪЛГАРСКИ ?!

Да беше написал "кефир" на кирилица, горд българино

Защото в чужбина бащините и фамилните имена не се променят според пола. т.е. ако ти имаш женско отроче и фамилията ти е Иванов, то фамилията на дъщеря ти ще бъде Иванов, не Иванова. Само погледни имената и ще ти стане ясно. Не са много нациите, при които има разлика в имената за мъже и жени. Това често поражда много неприятни изживявания, ако си създал впечатлението, че някой Хамилтън е мъж, а той се окажа жена. Просто спецификите на езика, в случая - английския.

И това доживяхме, потни кифли да позират с бицепс пред огледалото. Има нещо гротескно и отблъскващо в това. Нищо повече от апотеоз на модерната простотия и пошлост. Това всъщност е зле прикрита самовлюбеност и самореклама, а не "мотивация" за простолюдие и фенове.

В България, за да стане това се изисква да се промени цялата държава :). Храните ни са само ГМО и ако изядеш само една ябълка ще бъдеш подвижна химична лаборатория,а тялото ти да работи като рафинерия пак ще види зор да се изчисти от химията :).

Тренират, тренират и накраят нямат никакви мускули! ;) Повечето им тренировки са с някакви гуми и топки. Ако правят 2 истенски тренировки на месец, сигурно ефекта ще е по-голям. Но жените правят и сумати диети, а реално са гола-вода в това. Вместо да отидат да питат някой културист как се прави. Най-дебелият човек на планетата е бил някъде 625кг. За една година със специални тренировки подготвени му от културисти е смъкнал 400кг. Ама кой да слуша професионалистите, които като погледнат кофичка кисело мляко и пред очите им се изписка какво съдържа, като във филма Терминатора. ;)

Че за какво й са на жена мускули на мъж??? Чисто физиологично и анатомично една жена не може да развие мускули като на мъж, тя трябва да е със стегнато тяло и фина, а не мускулеста. А и аз мога да ти кажа как се смъкват кила, щото сама съм смъкнала 100, става, като опре ножа до кокала и ти кажат, че ако не орежеш порциите с 2/3ти и не започнеш да се движиш, след 5-6 месеца може да си на 2 метра под земята, тогава се стягаш и започваш да сваляш кила. Всичко друго е мижи да те лъжем, а от културисти съвети не ща, като знам всичките ми познати "културисти" с ква химия се бъкат - не, мерси.

Когато "продаваш" опаковка, в случая тяло, е нормално да правиш това. Горното е като да пуснете статия някой академик или разработчик, колко документация е прочел от 2001ва примерно насам. После се чудите защо е пълно в празноглави "муцки" навред. Поне им обяснете, че София не е Холивуд и, че повече информация да има за младите за безразборния "вип" сексуален живот. Някой млади булки сякаш превъртяха брояча вече ...Онази с 40те хапчета, ще дойде много здрава ми се види :)

Движението ,спорта и добрата храна са източник на здраве. Обаче не на последно място е и фактора -Ген тъй , че някои хора каквото и да правят си остават с голям ханш или с криви крака .А тези дами са страхотни особено Лима .

важен е естествено, нямаш ли генетичните данни не става. каквито и грижи да полагаш. важна е струткурата, пропорциите,ръста,дължината на краката и т.н. Лима е богиня,къде ще се сравни с нея някоя ниска и късокрака,макар и слаба.тази жена е съчетание от всичкомалко жени имат хубаво лице, височина и тялио на модел. Нямаш ли гозададено като ген..

Моля добавете Изабел Гулар. Тя тренира денонощно!

Благодаря;) Добавихме я;) Хубав ден!