Принцеса Шарлийн със супер къса коса

Принцесата на Монако Шарлийн не робува на мнението, че дългата коса прави жената по-красива, защото се подстрига по момчешки късо.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлийн със супер къса коса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От употребата на прекалено много бои косата се изтощава и се налага да бъде подстригана така.

Много е красива и с много къса къса й е още по добре.Ама много тъжни очи , бееее!Не случайно казваше дядо ми - тежка е царската корона..

Много миловидна,повече ми харесва от Кейти. Ето че имало и други принцеси красавици

Симпатяга е

красива и безхарактерна -меланхолия и тъга -има нещо гнило в монако

в психиатриите всичките са принцеси

Може да е завъдила въшки.

Принцо се е оплакАл, че му гъделичка у носо, и она си е подкастрИла прическата.

Е Шарлийн заслужава адмирации даже за коса или за каквото и да е, жената сама е подредила живота си, работила е, постигала е, не е лежала по гръб. А пък че дир нещо намекват за фигурата й, ами фигурата й е на шампионка, не на селенка като Уейти кейти. Шарлийн е била снимана във всяка възможна ситуация, включително гола, по бански, бременна и прочие, нема ни един детаил да е бил скрит, и нема начин жената да е носила изкуствени кореми като Уейти кейти, която се съсипа да лъже и мами. Шарлийн я ма на стотици сники как носи гордо корем с близнаци - и не е като да носи изкуствени кореми, жената си беше бременна наистина. За периода на бременността, високата и дълга шарлийн наистина качи много килограми, за разлика от преструваната и лъжкинята Кейт. И си носеше корема с чест. Как са я забременили, тя си знае, но факт, жената сама си роди децата и сама си износи бременността. И после сама си отслабна - АМА ПОСЛЕ СИ ОТСЛАБНА, А ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА НЕ СТОЕШЕ ГЛАДНА ИЛИ НЕ СЕ ПРЕСТРУВАШЕ. Шарлийн мога да я уважавам у секо полжение. кейт не мога. прощавай селенко кейт, ама не става само с лъжи и измами. Некакси хората не обичет да бъдат лъгани и мамени, та не ти се получева. Ейвалла на Шарлийн, даже близнаци роди, и е принцеса за почит. А кейт какво прави? гологъзи се, прави дивотии, пиянства и сее глупости насекаде. Не стаа за принцеса, нищо че ни я рекламират даже от дир, особено па от дир щом я рекламират, просто не стаа.

мале, рокси, ченьето ми увисна до гръбначнио кош дока те четем... :))) мислим че даже вреди на здравьето, кога си толко прос! по-долу има един коментар на "123" - зачети го, той обеснява сичко.

Точно по гръб и с вирнати крака - така се става принцеса

Нищо не се казва за катеричката. Рунтавелка ли е, или с къса косичка.

Представителна жена, много по-стилна от британската селянка Кейти.

Не е щастлива в този брак и и личи. Само за няколко години тя се състари, а очите и стават все по-тъжни и апатични. За какво са и всичките тези пари, титли и почести, щом няма радост в сърцето и, а?

Преди време четох мемоарите на Грейс Кели, след като вече е станала принцеса Грейс, та въпросът беше относно отношенията и приятелите в Монако. На който тя отговори - "Че кой има приятели в Монако..."

Тъжна изглежда, защото когато се опита да избяга и да се прибере в ЮАР, изчадията от Монако и скриха паспорта.

Има хубаво лице, късата коса й отива. А и както иска така ще се направи, това си е нейн избор.

Феновете на момченцата ще я харесат. Добре, че има някакъв (малък) бюст, че иначе плоска и с къса коса..бегай. Иначе за лесбийка добре изглежда, напомня на Елън Дегенератова. Определено има такова излъчване. Имам усещането, че изпитва привличане към жени заради съпруга си, и го изразява чрез външния си вид.

Как няма да е тъжна горката. Този кретен до нея има най малко 5 извънбрачни деца. Какво да каже женицата. Стой кротко и не може нищо да каже...

супер готина е.

Жената има проблем - психологичен. Трябва да потърси помощ. За сега това е само вик за помощ. И показва че парите не са всичко

Чакам някой да напише, че принцът й е отрязал косата.

успеяла да се понаведе, викаш, та само косата, а...

Когата жената има красиво лице дължината на косата няма никакво значение.

Късата коса не отива на всяка жена. Не е важно само лицето, а и овалът му, формата на черепа и структурата на косъма.

Защото пък забучените ектейшъни и ваФличките много "отиват" на всяка жена.Дългата но хубава естествена коса отива на всяко момиче но с напредването на възрастта само състарява жената.

Защо хубавите ябълки ги ядат прасетата??

ти виждал ли си прасета да се катерят по дърветата. Ядат ги от земята , а там са гнилите ябълки , красивите са гоооореее.

Туй ни е от мода, а от въшки...

Принцесо, защо са толкова тъжни очите ти?!

Загледай се в снимка 3 и ще разбереш! :)

Аз са загледах, ама нищу не разбрах... Тез негъри, да ни шъ гу изядът... гуркоту...

Косата е носител на много голяма част от женската сексуалност и женския чар, когато една жена е облечена. В късата женска прическа няма нищо привлекателно, поне за мен. Принц Албер прави комплименти на жена си, но да си тури пухкавата ръчичка на сърцето и да каже честно - как е по-добре според него! ;) :)

Да беше със супер къса ПОЛА, разбирам да се пише новина, ама за супер къса КОСА, някак си не си струва да се пише.