Стойка от ”Биг Брадър” стана майка

Стойка Стефанова от първия сезон на "Биг Брадър" роди момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Стойка от ”Биг Брадър” стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо ми се повръща от вас. Каква е тази толкова ли е важно,че е родила. Толкова по хубави ,успели момичета раждат а вие само чалгарки ,силиконови боклуци и цялата измет на България - брадъри ,мрадъри и т.н. Боклук. Спрете се вече. Стига сте опросточавали народа.

Честито!Коя е Стойка?Диг, Вие сте некадърници.Безпомощни сте като журналисти .Няма ли други новини?

Честито много да ви радва

Браво, отива и майчинството! Тя е забавна и бебето ще се чувстав добре! Да са живи и здрави!

Честито!!!

Не избирали ама видите ли то ''спонтанно'' определили датата на секциото дето да е с тази на бащата, Стойке ако се беше напънала на 3 ноември можеше и да казваш че така се получило ама дека да ги разбереш тия неща стойке от биг брадър,,

Само факта ''стойка от риалито'' говори че тази куха лейка нито е направила нещо значимо нито пък някой се интересува от нея,,Да е живо и здраво детето ама не му завиждам като казват за майка м у ''стойка от риалито'',,,,

роди без да гъкне заедно с още няколко десетки милиона жени по света, всичките под погледа на Бай Брадър, ама няма толкоз бакшиш и за тях сега..

Стига с тези стойки, пишете за качествени хора от които има какво да се научим.

Ами тя и Палчето роди миналия вторник....

Бравас на пипирудата!

Коя е Тая?

че то кога започна та вече ражда?

Затова си неграмотен, защото не си се научил на кирилица да пишеш! Латиницата ти виновна за гладкия ти мозък.

честито и на тебе

Стойка присмехулка....

честито и на честитящите всеки ден на всеки у дира и най-много на честитящите на ангийските кралси особи. Честито, честито, честито , честито...

Да ѝ е живо и здраво детето, и родителите му! Юще едно пИперудче е отма радост за всички нас! Таткото да почерпи!

Веднага да се даде орден на младежа за проявен героизъм, но само ако докаже, че е правил детето на трезва глава.. ;)

дира няма ли нещо по стойносно да пишете коя е стойка в коя обляст е допринесла с нещо

Kак в коя област, на простотията.Тази и Луна са си като две капки вода.

Да им е живо и здраво, ама като ги гледам двамата родители, плаша се какво ще е детето. А и защо ни занимавате с факти за измислени отдавна изчезнали псевдо-звезди ????

селската рода се разсипаха да честитАт, малии, станааме известни ора тука у диро...с туй нашто стойче, мали малии

Да си запази дисковете с участието си и излагацията си, та да може детето й един ден да види що за стока е майка му.....

Кога се роди Българско детенце е радост за 'сичките Българи по земята! П.с. БиКбрадър си е обаче гадост световна и бълвоч. Не гледайте това, аз не гледам!

Само тризначките могат да се мерят с нея по простотия и тъпотия

Ами да, все пак е умножено по 3 :)

Браво. Да сте живи и здрави.

Браво на нея, но все пак какво ни интересува някаква селянка, която се е излагала преди 10 години по телевизията, при това в предаване, в което не се търсят таланти и умения, а участниците с месеци се търкалят по даваните.

От всичките стройни и слаби "пипируди " в Брадъра , нарочената за дебела държи най-верния курс . Нито Заибне успя да излъже някой с " непорочността си" , нито Зара - 101 манекенка , нито тризначките -кукувици , нито силиконовата цупиджукла Лиляна .... Браво , Стойче! Диплома , детенце и само успехи занапред !

И това ли е верния курс ...............Хе-хе смешен/а си тая е такава злобна и отблъскваща селянка , че най-голямото и постижение е , че е успяла да излъже олигоф*ен като тоя да е до полата и .

АМИ КОЙ Е ВЕРНИЯ ?! Да прелитат от хуЙбискус на хибискус като майски бръмбари (Златки ) ЛИ ?

Всяко българче появило се на бял свят да е живо, здраво и да живее в мирно време !

От стойка" пиперудата"голям журналист стана.Браво на неграмотните изучиха се.

И за теб не е късно, само трябва да се стегнеш малко.

Стойче ама голяма "скръндза" си. Вместо да купуваш на момчето подарък за рождения ден си му направила по-хубав подарък. Остава да ти пожелая за пет години напред всяка година такива подаръци да му правиш.

до педагога...бате ти си лицемер

до педагог ,,педал,,каде усети завист бе смешник.....а до колкото правописа...пиша на латиница бе и това ли не можa да зацепиш

Не си търси оправдания за неграмотността, бе смотльо. На всички транслитерирани коментари в края има съобщение, че са транслитерирани. Толкова ли не можеш да зацепиш, че хората не са прости като теб?

Стойка е станала по-хубава, по-зряла, дано да е щастлива ,жива и здрава и Андрея да им носи само радост !

Не ме занимавай.

СтойчУ от Димитровград, стана баща.

Браво! да са живи и здрави и много щастливи! Щастливо и прекрасно детство!

На пИпИрудата честито пИпИрудче!

Честито!

използва умело славата и парите след бб ..заварши..изкара актиорство маисторство.....играе в театара..а сега и детенце...да е жива и здрава,,пиперудата,,

Така е , обаче си го написал толкова неграмотно , че майка плаче .Ужас.

zdravko, Стойка може и да е изполвала Биг брадър, но ти май си пропуснал началните класове в училище. Използва, завЪрши, актЬорство, театЪра. Главните букви в началото на всяко изречение за теб не важат. Откъде толкова завист? Да е жива и здрава Андреа и много да радва родителите си.

Без да съм адвокат на тази Стойка е без да я харесвам като човек.От опита си житейски ,мога да кажа,че по-добре да си в ББ ,да се изучиш,да станеш актьор и майка,отколкото да те шляпат по тоалетните от 13г безплатно.Защото ако е за морал ,поне в ББ е на чаршафи и от там се изучи и стана човек.Пък тинейджърките къде безплатно,къде за една бонбона-разбирай екстази и вентилират на който плати и се е по тоалетни или срити места,че са малолетни.Поне Стойка е станала човек.Щото и в двете няма морал,но в Стойка има ум и бъдеще.