Стела Макартни се появи без бръчки

44-годишната дизайнерка Стела Макартни предизвика коментари с подмладения вид на лицето си, по което няма бръчки.

Обратно в новината

Коментари - Стела Макартни се появи без бръчки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствената промяна, която виждам са веждите. Тези отвратителни дебели вежди, които сега са на мода. Иначе точно тя едва ли е чакала досега за да си сложи ботокс, просто го е подновила.

Е, това от кога е новина - някаква си сложила ботокс. Ми хубаво, що да не

Не жена, а живот

Така и не свикнах с лицемерието на английското общество. Не дай си боже една жена да полага грижи за себе си. Няма нищо лошо в тези процедури,особено ако са направени от специалист. Най- зле в поддръжката са французойките всички, които видях бяха с побеляла коса и лош вид, това мустаците явно са на мода. И като попътуват мъжете на тези жени по нашите ширини и забравят да се върнат дома.....

Те къде са били в това време, къде ги е оставила? Сериозно, само дебилите нямат бръчки, защото не могат да мислят и нямат грам мозък и емоция. Затова недейте така с лошо, какво ви е направила, женицата?

ми опънали са я, кво толкава.....

При всеки е разбично! Аз лично се учудих, че тази изглежда така и то с корекции! Зарадвах се, защото съм с една година по-голяма и без никакви интервенции, а изглеждам далеч по-млада от нея.

DIDA

"Жена без маска и без грим - озъбено свирепо куче..." Н. Вапцаров, 1942 г.

Имаш в предвид "Живот без маска и без грим..." Нали се сещаш, че цитатите са буквални именно защото са цитати...

нормална реакция на кожата. След проникване в кафявата точка отзад, кожата на челото се опъва и изглажда.

Та тя ли ще се мине?! Вие не я мислете нея, ами си гледайте Орифламетата и Авоните, че се задава страшна винансова ледена епоха и без това ще си останете.

няма ли да престанете да се занимавате с глупости - наспала се е жената. Има толкова по-сьществени неща в света в момента от брьчките на някой на хиляди километри от нас

Аз пък не мога да разбера такива като теб! Като не ти се чете тази новина, просто не я чети! Има толкова много от съществените за теб световни новини, кеф ти чети, кеф ти гледай ги! Аман от такива, които все да се намесят, та дори и да няма общо по темата!

Не са ли по-важни бръчките зад челото, а не тези на него? Въпросът е и към редакторите, не се ослушвайте като свинче сред теменужки!

как не разбраха, че не бръчките те правят стар, а самите години, имам приятелка на 23 имаше бръчки под очите и на челото от много мимики но пак си изглеждаше девойче.... имам и колежка без грам бръчки и пак си е като 45 годишна ,веднага познавам годините и 100 ботоска да има.

Лъснала е като дупе на пълнолуние.

Всеки има прави да прави себе си, каквото се поиска в крайна сметка. Не разбирам какво се шокират и възмущават хората! Аз не съм привърженик на ботокс или пластични операции, на други са. Какъв е проблемът?! Всеки трябва малко повече да се взира в себе си, а не в другите!

Бръчките се струпват на едно място, но то и без това е много набръчкано.

Jeni

С бръчки, без бръчки-все същият английски грозофил!

Брутално изкуствено. На някои снимки се вижда подутина на челото й...все едно рога ще й никнат

Аз затова редовно опъвам жената и тя също няма бръчки!