Дарина Павлова се похвали, че е станала баба

Дарина Павлова сподели, че вече е баба. Доведената й дъщеря Beнциcлaвa роди момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Дарина Павлова се похвали, че е станала баба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото Аня Пенчева е баба, толкова и тази

Амал Клуни знае ли произхода на парите на тази"тъща" и на бащата на младоженката!Щото искаме да защити правата на българския народ заради ограбването му от тази фамилия мафиоти!

Само лоши отзиви за тая,защо ли така ????

тоест първата съпруга на илия павлов е станала баба

Стига сте пущали подобни гадини. Искам да отворите една страница за известни българи и чужденци които нещо са дали на България и Света. Откриватели, изобретатели дори и жълтата част то живота им. Умръзна ми да гледам някви брънтии дето освен глупости и да правят тройки друго незнаят.

Само глупости си написала да дразниш всички!!! Дарина не е баба на бебето по простата причина, че не е майка на Венцислава, нито пък дори и е мащеха, защото не я е осиновявала! Възможно е, при този бурен живот, Дарина да има нейде някакво внуче, ама не е това!

защо си дала красивото дете на този проскубания??

Лошото е, че Дарина Павлова живее с парите откраднати от бедни хора, не от богати. По този начин бедните, които е окрала станаха мизерстващи.

Една крадла с някакво бебе.

И Дарина повече никакъв Берлускони само някой българин.

За да се подмлади една жена трябва да роди поне 3 пъти от различни мъже, а не да си слага ботокс. Дарина ще изглежда още по-млада.

С какво по-точно е известна Дарина Павлова- с благотворителност, с принос в науката или е допринесла нещо, та да четем за нея. Печално известна от тъмния мутренския период на страната размахва откраднатото от всички нас. Мерси, за тази публична личност на чиито емоционални изживявания всички трябва да сме съпричастни. Ега си новината.

....Дарина Павлова е нагледен исторически "урок" как се формира "аристокрацията" и едрата буржоазия във всяка една държава. Факт!Или си мислите, че има честни и почтени аристократи?? Всеки милиардерски род в Света е омесен от много кръв и сълзи.От насилие, кражби, далавери и измами. Дали преди 1000 години, преди 300 години, или днес - все същото е. След време пра-пра-внуците на Дарина ще бъдат родени мулти-милионери, вероятно ще бъдат с изискано образование и светски маниери.Ще бъдат честни и почтени, вероятно.От време на време ...някоя благотворителност. ..с парите на българския народ. Затова по света е имало и ще има Революции...освен в България. Ние винаги си я внасяме отвън, уви.

Всички знаем мръсния и кървав произход на парите й, само българската съдебна система не знае.

А защо не и майка отново някой ден, но с по подходящ съпруг от бившия ви?

Баба,баба ама на едно внуче.

Дарина изглежда свястна жена, нищо че е наследница на мафиот, не е зла, щом се грижи за децата от други бракове на мъжа си като за свои.

Бабата е Антоанета Чергиланова! Тя е майката на Венцислава.

На готово бебе, баба всеки може да стане.

Българите се пръснаха по света да си изкарват прехраната и да избягат от мафията в БГ, а Дарина Павлова се пръска по света да харчи парите на същите тези българи.

...ем к'во да направим на кой да му мине през акъла че демокрацията била такова нещо някои да харчат на запад готова пара а други да чистят макдоналд'са пак на запад опсс ам то и тук има вече пуу да живей демокрацията :)))

кой не скача е червен :)))

Една крадла в големи размери станала баба и това е новина ?

Дира не знаят ли от къде са парите, хотелите, яхтите на Дарина Павлова та я представят като една мила баба, която е прегърнала внучето си ?

Радвам се с нея-защото и аз станах баба на едно прекрасно внуче'

Честито! Да е здраво и хубаво и много радост да ви носи! Не разбирам - що за хора са ви сложили минуси?

Не знаех, че яловите жени също стават баби.

"Най-обичам бабите, защото са...стерилни!" Дай Бог всекиму такава "баба"-нимфоманка с яхта, по купони и с дърти милиардери под ръка.

...и с млади тъпкачи в леглото.

Отвратително но очаквано от българските продажни медии да възхваляват крадците на прехода и потомството им.Бог забавя но не забравя никой.

ЧЕРНАТА ВДОВИЦА

Тази баба с минало не е още за изхвърляне!Относно прецаканите от прехода вие какво очаквахте!?Дежурната завист на неуспелите или прекараните!?Станете и вие идейни борци за парични знаци!Не чакайте промоциите само!Това убива духа и вашето здраве!Да е живо и здраво внучето!БАБО!!!

гнусно, ама много гнусно .

плюя на тия

"Доведената й дъщеря Beнциcлaвa" какво искаш да кажеш, ма?! Кой е "доведен"?! Венци си е голямо дете от известна фамилия, когато Дарина се домъква

Каква баба,по възраст, да,вече е за баба,но на това бебе не е никаква тая.

Да, така е, любовниците на дядото нямат кръвна връзка с внучето, макар и да са се женили за дядото. Истинската баба си мълчи, а тази си показва новите "подобрения" по лицето.

ще е баба на това бебе -да е живо и здраво ! Моите деца и внучката ми си идват веднъж в годината , но на летището втората съпруга на бившия ми ще си счупи краката първа да ги целуне и да се "бабосва " ! И после където и да отидат било в домът ми , било при сватовете или в парка тя винаги е там ! Както и на сватбата и кръщенето !Писна ми ! Да си гледа нейните !

Що ни занимаваш с твойте битовизми!? На кой му дреме за твоята внучка!?

Щото пък на някого тук му дреме за внучката на Дарина Павлова. Що ни занимават с нея?

Да е живо, здраво и щастливо бебето, а Дарина си е Дарина

нито е първата ,нито последната баба.а бебето сигурно не се знае от кои е.

Интересно си живеят с краденото в Америка тези . През 2010 година сестрата на Илия Павлов - Славка мина на пряко . Илия тук , Славка там - за Дарина не знам какво следва .

Контрабанда, рекет, неплатени данъци, кражби-с такива пари се правят на аристократи тия боклуци

от бебето нищо не се вижда, доведената му баба се кокори

Нито бебето е снимано, нито майка му, нито истинската му баба, ама дарина първа писта

Алба може да се снима след време и с дядо си Илия. Злите езици упорито твърдят че Илия Павлов е жив и здрав, инсцинирал е смъртта си защото е имал доста барчове които не е могъл да обслужва.След претърпяна пластична операция доволно се препича на неизвестно за повечето от нас място и се радва на живота в нова самоличност. Никой не е виждал Илия Павлов като умрял,нито в моргата, нито на опелото в черквата "Св.Неделя" в София, нито на погребението в Арбанаси, нито където и да е било. Защо на опелото беше със закрит съркофаг при положение че уж е застрелян в сърцето и лицето не е обезобразено, всички християнски опела се извършват при открит съркофаг при положение че лицето на покойника не е обезобразено. Защо откакто е погребан в Арбанаси та до ден днешен гробницата му се охранява денонощно от пазачи, кой плаща за това и защо го прави? Да не би някой да се страхува че тялото може да бъде ексхумирано и да се вземе ДНК проба която ще покаже че покойника погребан там не е Илия Павлов?

Не знам, защо му пазят гроба, ама Илийчо опра пишкира

Градски митове и легенди в стил "една жена каза..." Право на семейството е да го погребе в закрит сАркофаг и това, че е бил в затворен, не нарушава никакви християнски традиции. А и какво означава, че никой не го бил видял - това да не е цирк, по време на който всеки трябва да вижда. Гробницата му в Арбанаси е била с охрана само в месеците непосредствено след смъртта му, а не до ден днешен и в пресата има предостатъчно снимки, които го доказват.

Илийка успокой се де, добре, умрял се, повЕрвахме ти. И християнските обичаи си спазил, ми че така де, само се успокой.

Това наследниците на мафиота Илия павлов ли бяха?

Luna0102

Не, това са наследниците на парите на България.

jingiby

Не разбрах как се казва детенцето? Айша, Захира, Лейла или по друг начин?

Алба

що за новина и на кого му дреме за тоя вампир

По време на предизборната кампания на Бил Клинтън , семейство Дарина и Илия Павлови на правиха дарение от 15000 $ за да подкрепят кандидата . От щаба на Клинтън отказаха парите заради : " неясният им произход " ( разбирай крадени ) . Само тук , в България власта смята че са спечелени честно . Е , не са .

Luna0102

Бях чела че не са 15 хил., а 50. И 15 да са- непотени, а откраднати лесно се дават.

Долни Крадци с народни пари..

Тази защо избяга в Сащ с крадените пари след като убиха мъжа й?