Шиниъд О'Конър обяви, че слага край на живота си

Шиниъд О'Конър може да е опитала да се самоубие според съобщение във Facebook страницата й, в което казва, че е взела "свръхдоза" наркотици или медикаменти.

Обратно в новината

Коментари - Шиниъд О'Конър обяви, че слага край на живота си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е първата гологлава поп изпълнителка.Още едно време си беше перко, но имаше вид на романтична откачалка, а не да слага край на живота си.

Психари колкото щеш, но най-много се кефя на психари с публични изяви. Положението е "шушкан шушкун" както викаше един луд по ул. "Граф Игнатиев" преди около 35-36 години.

Психясала е отдавна. И май няма да изкара зимата...

Много жалко, дано нещо хубаво да й случи и да промени решението си!

И що трябва да го съобщава в интернет?!

Защото, когато се чувства предаден, човек понякога отчаяно има нужда от съпричастност. Просто човещина!

Luna0102

За 18 дена брак 2 опита за самоубийство, доста щастлив брак е бил. Иначе писането в интернет че смяташ да се самоубиеш е вик за помощ, дано да се лекува и вземе в ръце.

slavrado

Опитва се няколко пъти, което значи че може би следващия път ще успее. Всеки сам решава каква ще е съдбата му.

Иди си, мила..Всеки сам решава, кога и как да сложи край на живота си.

еее най после...

Някой е дошъл за кратко на тази земя, друг за подълго: всеки решава сам какво да прави със себе си. Тя е дала толкова много за почитателите си ...Дано и много да е получила! Дано да я има! Аз харесвам песните й.

Е тя тая си е психо по рождение! Бих се учудил ако влезе в нормата, а не обратното...

Пасивен опит за самоубийство с цел привличане на вниманието - взела комбинация от медикаменти и наркотици и известила целия свят веднага след това.

И ако беше намерил в себе си поне малко хуманност и добронамереност, щеше да го наречеш "ЗОВ ЗА ПОМОЩ"!!! Никой не е застрахован от депресия, нито от мисли за самоубийство! Звездите също са хора и е смешно и жалко, толкова да им завиждате и толкова да ги мразите! На всичкото отгоре, тя е талантлива и симпатична личност и щом към нея имате подобно отношение, представям си що за хора сте!!

Не споря, зов за помощ е, но е и доста показен. Няма съмнение, щом има проблем, значи има нужда от помощ. Отива на психотерапия, включва се в групи за хора със сходни проблеми и т.н. Но това няма нищо общо с публичното обявяване на опит за самоубийство във фейсбук, при положение, че там има стотици хиляди нейни почитатели, не мислиш ли?

Абе наркотици отрови бля, бля. Друго си е да се обесиш!

Още преди 20 години, когато си обръсна главата, беше ясно, че не е нормална. Последвалите татуировки, във всички цветове на дъгата, го потвърждават.

Когато човек не може да намери истинската си самоличност, а я подменя с тази на шоубизнеса.

Да си звезда, очевидно не е лесно, да си чувствителен също не е лесно, НО ДА СИ ЗЛОБЕН И ОГРАНИЧЕН - ТОВА Е ОЩЕ ПО - ТРУДНО! ПОСТОЯННО НАБЛЮДАВАШ РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ТЕБ И С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАШ ДА СЕ ПРОВАЛЯТ ИЛИ ДА ПОКАЖАТ СЛАБОСТ, ЗА ДА СИ САМОДОКАЖЕШ, ЧЕ ТИ И ТВОЯТА СКУЧНА И БЕЗЦВЕТНА ЛИЧНОСТ ЖИВЕЕ ПРАВИЛНО СВОЯ СКУЧЕН И БЕЗЦВТЕНЕ ЖИВОТ! Е, новината е, че, дори и да си талантлив, дори и да си богат, дори и да имаш семейство, можеш да страдаш от депресия - понякога е въпрос на физиология! Така че, когато хората казват: "И богатите също плачат!"просто ви напомнят, че славата и парите не са гаранция за щастие! ПРОСТО СПРЕТЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ, ако не желаете и да се разболеете от нещо лошо и да се сдобиете с прическата на Ш.О`Конър, но не по собствено желание!

Прическата не била по нейна воля? Стига бе. Психясала си е отдавна и точно "прическата" го показва. Можеше поне да покаже желание с перука ако наистина има е имала здравословен проблем. Обаче в случая става въпрос за болест на мозъка, а там нито може да се завижда нито много да се помогне, въпреки че напоследък в САЩ доста са понапреднали в човъркането на мозъка и правят забележителни неща.

"...сподели пред почитателите си, че ще бъде извън борда...". Алоу, дир-ници, извън борда на кое?! Този на директорите?!? Или извън борда на някакъв плавателен съд може би?!?!

Ч И Д Андрей, жив и здрав....

Произнася се Шанейд.

Прознася се Шанейд.

Щом иска - пуснете я да си ходи.

От най-евтините ПР-и...

Ау, ама това е адска трагедия! Превъзхожда неимоверно тази на жените язиди,които една сутрин се събуждат от нахлуващите в селото идилци, синовете,родителите и мъжете им са разстреляни до обяд, а те са продадени като роби следобед. Ежедневието на г-жата е несравнимо по-тежко от това на язидката,избягала по чудо и разказала,че не са я изнасилвали само когато е трябвало да им готви. Странно пък същата не тръгва да се самоубива,а да мъсти-но това е поради факта,че не притежава дълбоката душевност и ранимата душа на бръснатата. Инфантилите от развитите страни не знаят на кой свят са от дрога и алкохол. От лесен живот са се докарали дотам, че счупване на нокът им се вижда като ампутиране на крак. Пфу...

Разбирам я!

Завалийката...много красива беше на младини.

'bout that time!

18 дни брак си е май наистина постижение при таквиз индивиди... Защо душевно болни трябва да занимават обществото като има психиатри и психолози за това??

Това ми прилича на болезнен нарцисизъм. Самоубийството като всяко друго убийство никак не е добър начин за решаване на житейски проблеми, защото води до осъждение и до гаената. Но да предположим че евгенистите, които смята от егоистични и мизантропски подбуди (робът не може да обича), че всетът е пренаселен, имат нужда от своята черна реклама.

Боко ако излезе от политиката го чака същото.

какво се опитваш да ни кажеш? Че тя прави такава реклама или тези, които пишат за нея? Какво точно те е подразнило?

И какво от това??Прави си пиар защото когато си решил да го правиш не алармираш какво правиш,

новините идват от фейсбук?!

Да си го сложи като й е толкова акъла. Вместо да се омъжи пак глупости ще прави.

Психическите проблеми са ужасна яма и за страдащия, и за близките му. От всяка друга болест има изход, добър или лош, от тази - не. Трябва много да се внимава още дори когато децата са малки, защото понякога небрежността на семейството нанася непоправими вреди. А и има "хора без кожа", които изпитват болка от самия живот и никога не намират удовлетворение. И нищо не може да се направи. Затова учете децата си да гледат с лекота на живота, учете ги да бъдат щастливи.

РАДВАМ СЕ, ЧЕ В ТОЗИ ФОРУМ ПИШАТ И ХОРА!!! Адмирации за изказаното мнение!!!

Едва сага разбирам защо никога не се показват нейни снимки - откъдето и да я погледнеш е неподдържана и зле изглеждаща жена. Нашите Златки ... знаят как да се грижат за себе си и за визията си, въпреки че нямат нейния талант.

Що за неадекватно изказване? Кое и е неподдържаното? За коя златка говориш, за Черната златка, която по бански прилича на баба ми ли?

С таз мъжка фигура , по -вероятно е да прилича дядо ти с бомби.

Какво бие барабана-да се самоубива и да не се заканва само! Аман от ненормални страхливци!!!

тая никога не е била добре

Дали си богат или беден, ако не можеш да намериш баланс и не си мотивиран да намериш тайната на любовта в живота си, си обречен .

за каква "тайна на любовта в живота си" говориш?

Ако трябва да сме честни, тя никога не е била съвсем добре... трябваше да се лекува още преди години...