ДесиСлава се събра с бившия си в ”Биг Брадър”

Бившият любим на ДесиСлава - ММА боецът Светлозар Савов-Зарко, изненадващо влезе снощи в къщата на Big Brother All Stars.

Обратно в новината

Коментари - ДесиСлава се събра с бившия си в ”Биг Брадър” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава двойка са, най-малкият кусур им е qче Деси била по - голяма, учудват ме долните коментари.

Това нова поредица за сводничество на екрана ли е??Какви са тия каки дето притискат момченцата без свян та даже и на рев го удрят за да им повярват че обичат ''истински'' няма нищо че възраста ги поставя като кака и братче,,

А защо си мислите, че при Вашето неграмотно писане някой ще приеме сериозно тезата Ви? А тя е тесногръда и еснафска както е и писането Ви.

няма зрителски вот, всичко е нагласено. Преслава ми е много симпатична - и това тежи, защото съм жена. Изключително мило момиче, не съм фен на тази музика, но името ѝ ми е познато. Явно въжделенията ѝ стигат до ММ боеца - тя си знае.Пожелавам и цялото щастие на света.

Е да де, но тук става въпрос за Деси Слава, не за Преслава. :-) Зарко е много хубаво момче.

Ами то и за това се вижда че е още с жълто около устата за разлика от как му деси дето много го ''обичала'' ама обичала повече себе си, Само се питам таквиз като нея не чувстват ли че заради това да си начешат егото ПРЕЧАТ на другите да се развиват, да порасват да създадът семейство и деца???

Десислава е рядко мил и готин човек! Много ми е симпатична!

Типичен представител на зодия риби. Мила, добра, чувствителна и емоционална. Лошото на рибоците е, че често живеем в свой измислен свят и си падаме леко депресанти по рождение ;).

Жалко за Деси, много добър човек, този се лепна за нея, защото сега тя отново е в Пайнер и има повече пари от преди, гадна работа е това живота!!!

Дали той или тя е спорен въпроса защото кака деси все повече ще напредва а на младока ще да му писне от какините изблици заради възраста,

Работят ли за наследник или само се чифтосват?

за пореден път затвърди мнението ми, че е мижитурка, като даде имунитет на най-големия простак Генчо. А уж Къци бил много интелигентен и възпитан човек, а тогава защо толерира простотията и лиготията на вечно недоволния от нещо "лорд", който пък се държи, като жена, в менопауза.

Имаше момент, в който си мислех, че Десислава няма да бъде кукла на конци, каквито са колежките й. Но и тя, особено откакто се върна във фирмата, започва да става такава, каквато я искат шефовете й. Много натрапливо някой иска българските жени да приличат на долнопробни проститутки. Защото тези "певици" са идоли за малките момиченца! За съжаление! Защо ли Андреа напусна тази фирма???

И аз се чудя защо напусна Андреа, така добре се вписва с визията си в описанието, наравено от вас.

Браво на момчето! Истинската любов трябва да бъде оценена и ми се иска винаги да е взаимна.

Жалко за момчето ще кажа, жалко за родителите му и дано вас да не ви идва до главата това което десислава прави с него, Момчерто е младо и имапът за развитие а с десислава саде ще чувства празнина все по дълбока за напред защото тя си има дете а той саде ще мечтае,,

Тази простотия някой гледа ли я все още? Нова тв тотално деградираха с тоя тъп брадър.

предимно ти и такива като те, които толкова се вълнуват, че чак влизат да разпитват по форумите

Ама какви са тези бе - слава-плява, зерков...и другия, къро ...нямаше ме известно време в страната и са напъплили селяндурляци по телевизията...ааааа тоя бил боец някакъв си...ама защо такива тетки дават бе?

Е сега е момента тая Десислава да покаже прид зрителите как се правят минети. Даже това трябва да е мисия. Мисия Минет.

Горкия! Не си помирисвал жена от години. Бий си чек..те там и не разсъждавай!

Хора, защо българските риалити формоти са базирани винаги на конфликти и простотия? Не мога да разбера!

Защото сме прости, злобни и завистливи.

То си е нейна работа.

Да, евгени минчев си е простак и продължава да бъде простак.Той е толкова неуверен вътрешно в себе си, че се превърна в палячо. Ники Кънчев толкова много оглупя от ББ, че вече дори деградира до нива на участници и коментатори.Жалко - беше стойностен водещ.

Хора, прави се Ники само! Никак не е глупав, хитър е! Става дума за много пари, човека и в Гърция има имоти, така че........

сигурно си беден като църковна мишка. И няма как да е друго, след като ровиш в имотите на хората. Завистниците винаги са бедни, Господ гледа.

Защо преразказвате и натрапвате предавания които всеки който иска да гледа има телевизия за това?

Този пък какво ми идва в ефир ? Само и само, за да го дават по телевизията. А и момченце на 24 години едва ли иска нещо сериозно от 35 годишна жена. Съблазнен е от славата на Десислава.

Има такива двойки, без да е задължително жената да е богата и известна. Премине ли мъжът 30 без да се разделят, има шанс и да останат заедно цял живот: аз познавам една такава двойка.

Аз познавам една двойка.Жената съм аз .Живеем заедно 22 г .Той е доста по малък от мен .Но когато сме се женили не вярвам някой от нас да е мислил меркантилно или за развод

За любовта няма възраст. А и хората се разделят постоянно и с "нормалните и приети" от обществото разлики. 9 години не са чак толкова много, не са и малко, зависи дали това между тях е истинско. На мен са ми симпатични.

За соня кутуклиева има само една дума:ЛОШОТИЯ!

Соня има прекрасен изказ ,и всичко казано от нея си е точно така.Значи който говори истината е лош човек...????

Между прекрасен изказ, съобразителност и уместност - все различни неща.

ИСКАМ ДА КАЖА НА НИКИ КЪНЧЕВ - АКО СИ СЕ ИЗМОРИЛ ВЕЧЕ НЕКА ДА ДОЙДЕ ДРУГ НА ТВОЕТО МЯСТО ИМА МНОГО ПО ДОБРИ ОТ ТЕБ - ТИ НИЩО НЕ ПРАВИШ ОСВЕН ДА СЕ НАДВИКВАШ С ТЕЗИ КОИТО СИ ПОКАНИЛ -ТАЗИ АНТОНИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ЗА ПОНАСЯНЕ ВРЕМЕ Е ДА ГИ СМЕНИШ МАЛКО САМО КАЛКАНДЖИЕВА ДА ОСТАНЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ТЯ Е УМНА ДРУГИТЕ САМО ГРАЧАТ А ИВО ТАНЕВ НЕСТАВА ЗА НИЩО САМО ШУМ ВДИГА

Случайно попаднах на момента в който се изказваше Иво Танев...........този човек е НЕАДЕКВАТЕН!!Има някакъв проблем....в беглите ми наблюдения в предишния брадър ми направи впечатление а снощи се затвърди.