Семейство Обама запали светлините на коледната елха на САЩ

Президентското семейство на САЩ запали светлините на Националното коледно дърво.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Обама запали светлините на коледната елха на САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя ми става много смешен като кажа - президента на САЩ е най-властимащата позиция в света...

Не разбирам защо журналистите вьртят сучат новините все около САЩ. Други дьржави няма ли?Стига с тоя м..... .

Семейство Обама запали третата световна война!

Расистиииии....чудя как дядо Коледа не е черен??? И Снежанка също,но явно не им е стигнал акъла как да и променят името.

Само не разбрах това ЕДИНСТВЕНОТО бяло за красота ли е сред тях???Американците дето са си тъпички взеха че ни изкараха нас по тъпи от тях с натрисането на боко дето в България е същото чучело за българите кат това бялото сред черните,

Отново се убеждавам, че американците са си някакви олигофрени и инфантили. Иначе, оная мацка Мишел, абе черничка, черничка, ама много става за секс и порно.

А това човек ли е

А покатериха ли се по дървото после?

Горката Рийз Уидърспун - едно единствено бяло лице на снимките. Какво се случва? В Белия дом белите са изчезващо малцинство.Е, успокоих се, че поне дядо Коледа е също бял, вече очаквах и на този образ да са посегнали.

черен, но образован, отколкото прост и бял (като теб)

само с едно копче някои палят елхи, войни, помагат........а ние трябва да се радваме и да се възхищаваме

И тази в София е изключително красива.

от юдейската секта в Гери, Индиана извършва християнски ритуал. Когато се кле като президент, използва масонска "библия" без Евангелието. Кризата на индентичността в САЩ ще създава нови и нови масови уцийци.

Едно време целта на воюването е било да се завладее, територията да се контролира и цивилизова, според разбирането им за цивилизация. А сега в съвремието, ходят да си изпробват новата техника и си тръгват. Нито план имат, само разрушават. Така не се прави нищо друго, освен да се разпалват конфликти. А снимки с усмивки и елхи, многословни речи и тренирани физиономии, за пред камерата, не е нищо друго а само "перки". Жалко е! Власт в ръцете на безхарактерни глезанчовци. Спрете войните.

и доста войни запали .

Точно така е тоя човек подпали целия свят , но господ гледа и той ще си го получи за всички злини , които тоя прим*т сътвори.

sps_hrsf@abv.bg

само му се каните. апа той си ви убива....