100 години от рождението на феномена Синатра

Някои го наричат най-великия шоумен на 20-и век, защото Франк Синатра е като артефакт от време, в което певецът носи смокинг и чаша уиски в ръка.

Обратно в новината

Коментари - 100 години от рождението на феномена Синатра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мъртвите се говори хубаво или нищо. НА живите обаче искам да кажа, че малко се оливат с термина "велик". Да, безспорно добър певец с интересен глас. Това е от едната страна. Но от друга - той беше икона на "ценности" като казина, барове и демонстрация на благосъстояние, когато целия свят е в криза, демонстрация на това, че опаковката е по-важна от съдържанието, лустро за мита "Лас Вегас" - една от най-големите гнусотии на Америка, пример за политическо умилкване тип "Веско Маринов" (който иначе пее не по - лошо само по себе си), и създател на илюзии за "светове" на пари, блясък и светски успех, които са много далеч от духовното или реалността. Накратко - един красив глас, даден му от Бог. Останалото - труден живот и прочее...ами много безименни хора са имали, имат и ще имат и по-труден такъв. С две думи - за Франк Синатра - нищо, освен Господ да се смили над душата му.

Синатра е бил много добър певец за времето си, има хубави песни, но днес не беше зле да се спомене, че е родена и нашата не по-малко известна Невена Коканова, която ще помним с нейните роли.

Браво , приятел ! Прекрасната Невена е с класи над мафиотския певач ;)) Светла й памет . Лека нощ , Българи :)

Какви класи, бе, кой е по- известен - Невена или Синатра? Коканова я знаят само в България.

Песните на Синатра ни карат да се чувстваме стойностни хора, облечени елегантно в някой бар, или на вечерна забава, това е нещо напълно забравено, но когато слушаш песните си представяш точно това. Сегашните рапове, фолкове, ни карат да се чувстваме не хора, а животни, звуците им не галят ухото, карат сърцето да има сърцебиене, докато тези на Синатра, карат сърцето да бие..

Абе ако за някои стойностен означава да киснеш добре облечен в бар - чувствайте си се!

а за теб стойностен означава да киснеш на нивата, зле облечен, и въпреки това дори на нивата да чуеш някоя от песните на Синатра, пак ще си представиш, че си в лъскав бар, добре облечен, нали така. Ама щом те влече, карай да ти е весело.

Синатра е велик певец. Представяте ли се музиката без неговите "Ню Йорк", "Моят път" и "Странници в нощта". Не трябва да съдим за хората живели при други условия, в други времена.

Синатра е велик певец. Представяте ли се музиката без неговите "Ню Йорк", "Моят път" и "Странници в нощта"

Представям си я - изобщо не го и слушам!

,, My Way,, е на Пол Анка.

Да. Това са американските феномени участници в мафията.

Така си е! И като Йосифчо Кобзон!

В света на музиката има един Крал и той се казва Елвис Пресли! Преди него нямаше нищо!

Гюрга Пенджурова или Валя

Феномена Синатра или славейчето на мафията. Нещо като нашите певачици от Пайнер.

Обикновен наркотрафикант издигнат поради това от мафията и използвайки " тези връзки" става " феномен" имало е и други добре пеещи момчета, но понеже не са клякали на престъпници, не са станали подобни " феномени"

Много е смешно и жалко когато някой като теб така самоуверено демонстрира невежеството си. Вземи се поинтересувай от биографията на Синатра, и тогава давай мнение.