Финалистите в ”Биг Брадър” видяха близките си

На крачка от финала четиримата последни участници в Big Brother All Stars 2015 получиха най-желаната подкрепа – тази на любимите им хора.

Обратно в новината

Коментари - Финалистите в ”Биг Брадър” видяха близките си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави ми впечатление,че никой не го харесва и не го гледа това предаване,ама всичко знаете какво се случва и коментирате,като бесни.Това,като чалгата никой не си признава,че я слуша,а после всички по масите.

who cares изобщо

толкова пошли хора на едно място отдавна не бяха сабирали...отвратен сам и спрях да го гледам отдавна...предишнят беше по хубав

Дебили...всички четоха...как пък един не можа да каже директно какво му е на сърце...простаци малоумни!

Ако си там и ти ще четеш.Спира ти сърцето.Омагьосан си.

Признанието на децата към една майка е най-голямо.

Като почне някой да разправя как някой приличал на ром, направо не знам за какво става дума. Абе хора, я се огледайте! Как изглеждат голяма част от българските мъже? Високи, руси и със сини очи, така ли?

Българските мъже не всички са руси и синеоки,но определено не приличат на цигани.Просто циганите си имат други антропологични особености по които се различават от българите и това не е само коса ,очи и тен.

детето на десислава се представи прекрасно и престанете с простотиите.

внуците им? А Джаферович, ако не знае биографията на Йосип Броз Тито и не е бил в резиденцията му в Блед, значи не е никакъв хърватин, а най-обикновен маскиран българин. О-ох, това предаване и водещите му нещо се поизчерпа и затъпя, не мислите ли?

Леле срама нямате, не стига, че разпъвате на кръст фолк певачките и бъркате с мръсни пръстета в личните им драми, ами смело правите дисекция и на децата им. Няма ли вече свестни хора в България? Коментирайте, но не детето, името му или как е дошъл на бял свят, а това което казва. За мен това е чувствително и добро дете, което обича майка си. Браво на майка му!

След като чалгарките развращават с поведението и "творчеството" си други деца и ежедневно се натрапват в публичното пространство защо истината за техните деца да е тайна или тема табу.Те може да обичат майките си(дори да ги гледат пияни как сенатъскат и "обясняват" на любовници) но трябваи да знаят как обществото гледа на тях.Останалото е лицемерие.

Аз мога спокойно да кажа че, по голяма простотия от " Бик брадар" няма !..

По-голяма простотия от Би Брадър има - това е да пишеш неграмотно. Така обидата ти няма тежест... just sayin'...

За съжаление дъщерята на Червенкова е загубила естественото си приятно излъчване правейки се клоннинг на неприятната си майка.

Останали са орел, рак и щука, кой ли ще направят победител този път, като ни убеждават че е мн стойностен човек? Лош бил, примерно, но се променил и преродил.

Тези нещастници още ли ги показват по телевизията?

Харесвам много Деси Слава, но наистина не очаквах, че една бяла хубава жена може да падне толкова ниско и долно и да роди дете на мъж от цигански произход! Жалко за нея и чавето!

...Мартооо ти замисляла ли си се, че Деси е възможно да е била изнасилена та пишеш такива глупости! Това са прекалено лични неща, но каквото и да е пожелавам успех на .....детето и майка му!

Напълно е възможно, това което казваш. Мина ми през акъла че ако евентуално не е цигане, въпреки че има чертите прилича малко и на селска мутра от мафиотските години, та таткото може и да е била някоя мутра, която я е насилвала многократно, но както каза това е лично и Деситка не би го признала никога.

Много, ма много сте зле...Ужас.

Ако ще гледаме външността, и тя не е естествена блондинка

Кое е това дебело, грозно цигане?!?! Някаква ВИП персона ли е или...?!?! И моля, спрете вече да показвате роми по тази иначе "инталигентна" медиа!

"Деси бе изненадана от порасналото си момче Майки......" !?!? Мисля, че на детето би по-подхождало името Манги!

Бащата на Майки е ром със сигурност.Така изглеждат хранените млади роми.Деската май,не само чалга пее ми и консуматорите и грее. А името Майки.Точно си е ром ,до ром .

Баща му беше програмист и живее в Щатите

Бащата на детето наистина е ром , който от доста години живее в САЩ - има бизнес там (има кафене) а що се касае до името на детето бих казал , че е показател за манталитета на родителите - прости и елементарни частици . А има чудесни Български имена .

мяза на цигане малко но е готино дете ;)

Детето се казва Михаил,както и баща му.Може би му казват Майки,защото като бебе беше с майка си при бащата в САЩ. А самата Десислава произхожда от интелигентна фамилия от гр.Хисаря,където хората са много читави!Ясно?

Много мразя , когато хора които нямат представа от същността на нещата се изказват "компетентно" :))))Първо детето не се казва Михаил а Майк ( казвам това , защото познавам лично семейството ) и второ Десислава има наистина ужасно семейство , защото биологичния и баща не се е интересувал от нея а е отгледана от доведения и татко , който доста често я е шамаросвал и малтретирал .

Ужасни сте!

Поредния очевидно ясен сезон на ББ! Жени Минчев е агента на ББ, който е там да прави шоу, а избрания победител е неговата първа дружка - Ваня Червенкова! Истинския победител обаче е Зарко, който толкова готин, невинен и сладък - направо ти идва да го изядеш! Само да бяга надалече от тая мърла Десислава, която мисли само за себе си и хич не е за него!

"Истинския победител обаче е Зарко, който толкова готин, невинен и сладък - направо ти идва да го изядеш!" !??! Знаех си че всички дирчовци барабар с дира сте си пеерасчета!

да такива сме, хайде махай се ако толкова се дразниш.

Защо наистина всички се намесват в отношенията между Десислава и Зарко и реално оказват натиск върху Зарко да остане с нея? Толкова ли са сигурни, че ще е щастлив с жена, която поставя условия, но "трябва да я приемат такава, каквато е". Защо тя не го приеме такъв, какъвто е?

Г-н Брадър, този музикален фон, който пускате когато квартирантите си говорят, не може ли да го премахнете. А те си говолят така, че не можеш нищо да им разбереш или си шушукат.

Има ли хора гледащи тази помия!!!

елементарно,щом продуцентите се нагушват-значи има кой да го греда

Ти на първо място и всички останали като теб.