Ди Каприо: Три пъти съм бил на косъм от смъртта

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо е бил на крачка от смъртта цели три пъти.

Обратно в новината

Коментари - Ди Каприо: Три пъти съм бил на косъм от смъртта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три пъти съм пил до смърт на косъма

Аз не летя със самолет, нит се гмуркам и не скачам с парашути - сам се е нахендрил щото имал кинти да прави тея неща ... нека му дет се вика

Комши, знам та аз тебе...

Тоя го откри баба Мадона. Беше още на 15 годин, кога го представи като свое протеже, тя обича да я чу... млади. Та кажи речи,започнал е кариера също като наште родни чалгаджийки и плеймейтки ,само къде тех не ги чу.. Мадона, ами некой плешив дебелак с кинти:)))))

единственият мъж-актьор, когото признавам от по-младите. Затова и няма да получи Оскар, не заради мене, а защото е стойностен и не размахва пушки и пищови за щяло и нещяло, както и разни идиотски каскади. Не се мазни и не се напъва да влезе в статуквото на холивудското празноглавие.

го видяхме със свещ в г.за - говори ми за стойностните му роли...

е после се сетих за Титаник, ама аз така и не го догледах, щото ма фана съклет.

Спокойно Лео, както казват старите хора, всичко дор три пъти.

И други сме били като Леонардо ди Каприо.

а може би Господ е кинокритик и нежно ти намеква нещо??

Още прилича на 15 годишен. Харесва се на на 14 годишни. Егати и детския герой!

Лигльо!

Абе Лео, ти знаеш ли на реактивен самолет ако му спреш двигателите, дори и само за секунди, какво се случва? ПАДА КАТО КАМЪК! това да не ти е някакъв безмоторник, да ти планира с минути...

Невярно! Планира се казва, не пада като камък. И явленията са различни. Спокойно планира, като губи височина разбира се, но е управляем. И, ако има достатъчно височина, кактов случая, двигателите могат да се запуснат във въздуха.

Точно и двигателите се гасят за да се загаси пожара, след което се стартират отново.... ама тука е пълно с авиоинженери

Казва разни инерции и тем подобни не важат при реактивните самолети, а? Един снаряд като го изстрелят интересно как лети "безмоторно", а не пада като камък точно пред оръдието. Имаш ли обяснение?

След такова преживяване човек мисли различно. Може би ставаме малко по добри хора, знаейки колко е крехък живота и че всички ни очаква вечността - в моята система на вяра и мислене Исус Христос ще ме съди справедливо и милостиво. Има само едно сигурно нещо в тоя живот и това е смъртта. Казвам го като човек който е имал подобно преживяване. Мога да напиша книга за моите 7 секунди на прага и какво наостина е стойостно в живота.

кой ще те съди бе, Откачалка? това са измислици-недомислици... какъв исус? какъв христос? ще те съди?!? ти да не си ПРЕСТЪПНИК, ало? елементарна МАНИПУЛАТИВНА историйка, която странно, се повтаря в няколко РАЗЛИЧНИ религии. в рамките на някакви си 5,000 години. много забърканяци има на тоя свят, ей!:-)))

Не се тревожи - четвъртия път може да е успешен :-)

Изкушен си да кажеш нещо отвратително гадно в името на една доста пошла и напълно лишена от остроумие "шега"! Не си заслужава!

Абе Мишо, не смяташ ли, че ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТ, когато смъртта НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ.Ти явно си още много млад и си мислиш, че ще живееш вечно...Живееш в голяма илюзия, но на твоята възраст няма и как да мислиш по друг начин...

Що се карате заради този лоьохман Лео? Нищо мъжко няма в тази холивудска fart.

Нищо мъжко но е имал най-красивите жени и е минал през повече жени от колкото ти имаш косми по главата. А ти мъжкарче можеш ли да се похвалиш с някакъв успех ?