Известни двойки гледаха ”Междузвездни войни”

Първата официална прожекция на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" в България предизвика бурни овации и сълзи от щастие.

Обратно в новината

Коментари - Известни двойки гледаха ”Междузвездни войни” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Део и Мариана, Рафи и Елена, Дичо и Карина, Михаела Филева и Pavell, Ники и Саня Илиеви, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин." Тия па' кои са!?

Тези неща от новината ако не се прожектират всеки ден някъде, живота им е прецакан.

Едни известни личностиии....да им се ненагледаш.

Двойката на Бебо Халваджян обяснява името му.

1во - некакви дебили гледали филм за дебили, нема лошо. 2ро - филма свършил, но дебилите си останали пак дебили, нема лошо. Извод - ние си ги създадохме, да са ни живи и здрави!

Дали плачат като гледат сега за българската коледа и болните деца? Сигурно не! Кажете кои са плакали, за да знаем кои са болните мозъци при "известните двойки"

Що са плака ли да не пръднал някой в залата ?

Е ДА ДЕ,...ТО ДРУГИ ПО-ИЗВЕСТНИ в Бе-ГЕТО-то ,няма.

ооооо хип хип урааааа нЕкви звезди гледали филма и какво от това и аз ще го гледам. Аз може да съм девета дупка на кавала ама тия са едни звезди колкото аз съм космонавт.

Между другото винаги съм се кефил повече на Умирай трудно ;)

и кво му е кефското - един и същи Брус като неудачник и като игра, и предварително можеш да предвидиш релликите и края

Все повече се разочаровам от писачите. Сълзи от щастие, спомени, известни двойки...... Хора, вие луди ли сте ? Това е само един филм......Какво направиха за България тези "известни" /световно неизвестни/ двойки.

НИЩО - все хора изпразнени от съдържание ! това са БГ звездите

Тоя мамул с какво е известен?

Искам да прочета новина...свестни двойки направиха това или онова...ама как да прочетем като истинските герои са анонимни...

Първата официална прожекция на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" е трябвало да бъде в Народното събрание. И да проверят кворума. И Министерския съвет начело със Силата - в залата. И президентът. А те - Рафи ...

Въпрос: Как ще се казва следващата серия на филма "300" Отговор: 400

Уж "хора на изкуството ", а се прехласват по нещо - където има грим и специални ефекти /това да ме вържат няяяяма да го гледам/

cwetence

Вие някакъв филм без гримове и специални/визуални ефекти да сте гледал/а? За един приятел питам :P

А, други известни и неизвестни двойки................., не го гледаха!

Боли ме ..... Рафи какво е гледал..........

А-а, не така ! Ми Елена, Мариана,Гурко и т.н. От известни по известни.................

Плакали са защото са ги принудили да гледат тая боза с рекламна цел ли?

Известни, известни - колко да са известни! Я, да вземат всички да си изпишат имената на латиница като оня с двете "ll" накрая, че белким нейде по света ги разпознаят

А с какво са известни?

Тези са на път да ни идиотизират напълно.

Мисля че "Кръстникът" е далеч по-Добър от този рекламен политически филм.

Тоз на снимката проверен ли е за експлозив ? Че на талибан ми мяза.

Pavell е бил там?ОМГ ще припадна.

Очакваме нова тема: И неизвестни двойки гледаха продължението на някакъв филм...

точно някакъв .. защо ли защото имам пречувствието че няма да получа това което получих през 80 сте Нова надежда и Империята отвръща на удара .. уникални до някъде и джедайте началните сцени сцените в космоса !!! искам искамм да бъркам и наистина да не съм прав и да преоткрия STAR WARS отново но дано не е като епизод 1 - 2 -3 ..

Бояна филм, да пусне сагата: "Балкански войни"... Райна пленена от орки, Крали Марко долита от галактика Вардар... Материал много... Вече и с арабски мотиви..

един куп идиоти

Аз пък бях до тоалетната в момента!Малоумници!

Ами Филанкишията беше ли там?

Хора събудете се! На какво толкова се кефите? Това,че американците не са добре,защо и вие се правите на американци.

Ники Кънчов и Миро бяха най-известната двойка.

Много ми е интересно Рафи какво е споделил след като той не е бил роден,когато аз гледах първия епизод. Наслаждавате се на филма и не се правете на пишат звезди - много далече сте от тях.

Купих си билет на "търси се", пред кино Дружба и бях уникално доволен, че го спазарих на 20 лева.

Никой не е казал,че Рафи е роден преди Вас.Момчето просто е гледал филма и някои са решили да пишат за тях /не само Рафи и за останалите/.Просто защото знаят къде Ви е слабото място.

От кои звезди сме далеч бе, приятел, че не бива да ги коментираме.Всичките , така наречени "звезди", измислени и наистина стойностни, имат една единствена задача - да развличат хората, включително теб и мен.Ние сме работодателите им, ние ги храним.И ще ги обсъждаме и критикуваме (или хвалим) колкото си искаме!

ти като работодател, ходи да си губиш времето и да ги гледаш, но едва ли ще ти стане забавно, весело или зареждащо, кой от тях е пълнил Арена Армеец, например, не намираш ли, че е показателно. А иначе щом може да ти се напълни душата от напънатия глас на Рафи, о.к. Аз като го слушам имам чувството, че има запек. Мое мнение и ми идва да поема дълбоко да поема въздух за да му помогна, измъчвам се като го слушам

Стою

Напишете за известните тройки, четворки и други баджанаци, та да сътворите новина.

Да, тези, явно, са супер звезди

Хейтърите те поздравяват за словоизлиянието и ти прощават за пълните религиозно памперси.Все пак ти прощаваме, а култово може пак да го направиш.За известните Деца на по скоро известни родители отколкото сътворили нещо уникално, май никой не им се радва. Трябва да им завиждат ....и забележете колко са изкуствени усмивките.

Това е религия не просто филм! Доброто, благородството на силните, каузата, по висша човешка раса, мащабът на вселената. Някакви неща които не се разбират много от форум хейтъри които за момента са ни най модерното развитие на сегашната ни примитивна цивилизацията :). Дали е добър или лош това е култ и моля всички хора които ме разбират да почетем нашата религия с която сме израстнали. :)

И какво - тези понтират Холивуд ли? Значи за тях - предпремиерна прожекция (басирам се, че половината не са никакви фенове на филмите), а за простолюдието - чак от утре!

Е, голям праз!

Олееееее, верно ли, бе? :-) И к'во, к'во?? :-)

" Известни двойки" ....Дир, вие се шегувате?! Понякога публикациите ви за безумни...

Пинякога ли ???

Пълна КУКУВЩИНА! Не ни стигат реалните войни, ами и "междузвездни"! Нали до скоро се излъчваха Big/VIP Brother- и, които също са били ангажириани с "междузвездни" войни, скандали и битки! ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ!

да бяхте написали че са помогнали на деца или възрастни в затруднено положение, че и у нас да събуди сълзи от щастие, но за съжаление само иронични усмивки са на лицето ми.

Антонио Бандерас и Рафи. Все ЗВЕЗДИ!

детска възраст има подходящ филм. За по-малките - Мики Маус и Шрек, за по-големичките ....Междузвездни войни.

И от къф зор?След първия филм, повече не съм гледала.

mini na dieta

От къф зор, филма така или иначе не се яде.

Кога ще мина към замунда, че да го гледам. То за таз боза пара не давам при все че си имам супер кино система в нас. Предполагам руснаците или китаиците ще го пуснат първи.

Кухо.

реклами. Навремето гледах и трите истинки първи серии по няколко пъти. Само че тогава забавленията бяха твърде оскъдни и се радвахме на мънички нещица ...

Сагата върви, като Корана... От зад напред.... Чакаме сл. епизод, как дядото на Вейдър, опрасква две каки :)

Отишли маймуните да гледат една претоплена манджа....

еуоките