Марк Зукърбърг маскира дъщеря си като Йода

Манията по "Междузвездни войни" е обзела и Марк Зукърбърг, който публикува снимка на новородената си дъщеря Макс, маскирана като Йода.

Обратно в новината

Коментари - Марк Зукърбърг маскира дъщеря си като Йода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е взел някой и друг лев за рекламата.

И нека еврейското китайче бъде с вас!

Има едно детско --Аватар.Има и междузвездни войни има и древни писания.От там разбираме,че Човек в зората на своето развитие е владял 5те елемента,силата е била с него и е живял около 1000г.После след Вавилон разбъркали езиците и максимум-120г.Сега гледаме Междузвездни войни и разбираме,че някъде там създателят на човека е вложил много в него.Но човек е неблагодарен по природа и от там е окепазил всичкия Божи дар.Сега сме инвалиди душевни и се кефим на това което е можело да бъдем.Рода помни.Това е една от причините хората толкова да харесват този филм.Но най-важното е хората да разберат какво е човек.

знам защо няма линк към въпросната снимка. Защото няма снимка. Всичко е измама и реклама.

този филм е исторя...гледах премиерата......отидете задалжително на кино

може ли от замундата? Или там няма да е същия филма?

като Барак Осама да я дегизира все тая.

Авторът на статията очевидно не знае кой е Йода и как изглежда.

...и английски не знае :)...The force is strong with this+Сила е по-силна с ТОВА?????

Мания, мания, ама Ви е подминала. Няма снимка като Йода, а като принцеса Лея и Оби Уан Кеноби.

Вие как завиждате на всички успели и преуспели докато сърбате кисела ракия и пържите кренвирши. Умирам си от кеф да ви гледам злобата...

В тези модерни времена всеки нов боклук се превръща в мания. На овцете всичко може да им се пробута, понеже имат достатъчно кинти за дребни работи и малко мозък.

До оня ден все за мен пишехте, имах 5 милиарда гледания, 500 млн. продадени албума, плаках по концерти, а сега пишете за някакви тъпи Междузвездни войни.

Ако беше направил снимката на играчките от новия филм ПРЕДИ премиерата - дали щяха да го съдят, както стана с едни по-простосмъртни ?

Само на ушенца не го докарва милата! :)

... за разлика от тебе... може би

Аз най го докарвам на прилика с Чубака. Но съм по-нисък, по-закръглен, не съм космат и гласът ми е с две октави надолу. Има и други разлики, но да не ме изтрият...