Васил Найденов: Изгубих 700 000 в КТБ

Васил Найденов е изгубил около 700-800 хиляди лева при фалита на КТБ. Това призна певецът в студиото на предаването "Комбина" по "Нова".

Обратно в новината

Коментари - Васил Найденов: Изгубих 700 000 в КТБ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много злоба има в нас българите ! Васил пак ще си изкара пари защото работи и всеки от нас обича неговите песни и всяка негова песен е хит ! Вежди , дай боже да оздравее пак ще има защото твори и има изложби в цял свят А вие малки човечета не гледайте тях , защото ако бяха в някоя свястна държава щеше да имат милиони и да си живеят на някой остров и то заслужено ,а вижте крадливите ни политици , вижте циганските палати без никакви доходи вижте Масларова , Бисеров и прочее

По твоята логика,понеже ние нямаме изложби и хитове, трябва да сме съгласни да се подиграват с нас в качеството ни на публика, всякакви "творци","звезди" и прочИе?

А как ревеше преди време, че бил беден, че всички му били виновни - страната, държавата, народа. А през това време спестил милиони. Да не би в богатите страни всеки добър певец да има милион в сметката си?

имат милиони, но плащат данъци на държавата си за това. Не може да ги укрива. Майка България позволява на своите певци да крият доходите си от нея.

То е ясно , че Веждито го прие много зле това ужилване. Ето , сега дори се тръшна болен и отиде да мре некаде по Европата.

защо са слагали толкова големи суми в такава банка? Не е ли по - логично да ги внесеш в Швейцарска например..??

... лихви...

е хайде не завиждайте, когато правиш турнета и шоупрограми се взимат доста добрипари. Когато многото пари се вложат за лихви те допринасят още по вече пари. Какво сте го закоментирали Васко. Да сте станали и вие певци и шоумени!!!

Е,хайде не поучавайте. Въпросният Васко е публична личност и като такава ще го коментираме,колкото си искаме. Друг е въпросът, че ако нещо не му изнася , винаги е резултат от завист и злоба. Само че както е над нещата и го раздава аристократ,стане ли дума за финикийски знаци,същият този принципен творец зарязва убежденията и тичка да прибере хонорарчето.Уж не понася чалга, пък пя на сватбата на Отварачката и нейния шопар, пардон, Мечо.Също като Азис. Да си изкарва пари и да си ги харчи-жив и здрав!Но да не отрича , че и той се продава като всички,само дето е малко по-скъп.

бая мангизи за бг стандарта Отива към милион а аз цял живот бачкам и навън и нема.........милиони,че седнал да реве за пенсия Лелеле смях А данъци дали са плащани ?! А купищата привилегии-апартаменти това онова при Тошо ?! хайде по-реално

Ти защо не стана певец ?

доста се изписа че точно той и ритонците са си изтеглили всичките кинти от банката по втория начин

Не зная дали е от липса на информация или е просто техническа грешка, но е непростимо редактор да бърка името на министъра на културата! Какъв редактор е той тогава?

къвто министъра, такъв и редактора. що па да не му се бърка името? Прекланя се на човек чел винети и дотам....

Не си ги изгубил, Васко! Просто са при друг човек в момента. Питай Борисов и Доган...

С цялото ми уважение към песните на Васил Найденов бих му препоръчал да си даде сметка за реалността и причините да е толкова богат. А те са, че той е от галениците на соца, отгледан и добре охранен, с гарантирани участия и добре контролирана конкуренция. Така че, колкото и да се прави на репресиран, той е създаден от соца и парите, които има са резултат от известност, музика, аранжименти, реклама от едно друго време. Трябва да бъде по-смирен. Нищо няма да вземе със себе си.

То сега като има конкуренция и като са се пръкнали едни певци... Като ги чуя и гледам къде по-далече да избягам!

И ти си прав. Особено ако се гледа това, което върви по ТВ канализацията. По клубовете обаче има и качествени изпълнители.

Доста пари е изгубил, но явно и той, като другите, се е полакомил от големите лихви, които даваше банката... А после ми разправяйте, че "Музикант къща не храни!"...