Райно спечели първия сезон на ”Фермата”

Победител в първия сезон на риалити формата "Фермата" е Райно Узунов.

Обратно в новината

Коментари - Райно спечели първия сезон на ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нора е едно съвременно просто момиче с приятен външен вид и големи претенции (но не е кифла!). Супер флегматична - докато говори може да заспиш и без капка респект към хората с повече интелект и жизнен опит от нея. Симеончо - интелигнтно и здраво момче, но тарикат и схемаджия - гледаше да мине метър и да не се прецака да работи ако може но да излезе на финала. А победите;я не е перфектен - обикновен, леко простоват българин но с много умения и трудолюбив и заслужено си спечели наградата. Опосумите спечелиха най-много кинти разбира се на гърба на фермерчетата :)

Ако Нора беше флегматична нямаше така бързо да се справа със заковаването на дъските,нито с доенето и т.н.Просто изказа и е спокоен а не истеричен като на руската матрьошка.Много си е свестно момичето и стоически издържа на злобното отношение на освирепелите женички защото е класи над тях.И в нейното семейство има същия здравословен проблем като на детето на Митко но нито за миг не го спомена по време на играта докато той преиграваще в доста моменти с това.

84 % вот! Това е показател, че е Човекът , който трябва на направим премиер / президент. Искате ли? :)

Да бе, тая заспа Райно, дето всички го манипулират, особено дпс-то Мустафа. Точно този ли за президент?! То освен работлив трябва да си и и умен

Тия двамата опосуми пак изсра..ха отнякъде едно число за гледаемост.... само в сънищата им!!!! ТАКАВА ЗАБЛУДА Е ПОДСЪДНА!!!! ДА МУ МИСЛЯТ РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ!!!

Райно най-достойният от мъжете,Нора най-достойна от жените във Фермата-тя е моята приятна изненада.Майора и Мустафа също.Другите просто не заслужават коментар защото ако не бяха Райно,Мустафа и майора в предаването нищо нямаше да направят и само интриги,скандали и лагери щеше да има (т.е. биг брадър).Те ги научиха на всичко.

По коя тв е било това шоу?

по босфор тв

форматът е за Фермер. Райно точно отговаря на този формат - добър или лош, млад или стар ... оная флегма ако ви попадне в леглото бая ще чакате да ви достави кеф.

Да попада в нечие легло и да доставя кеф? Струва ми се, че не е от кифлите, които отговарят на "завишените" ти критерии. Така че не се притеснявай за нея.

Най-после дочаках един достоен човек да спечели риалити формат у нас. Райно и Мустафа през цялото време работиха и почти изнесоха на гърба си работата във фермата. Другия финалист Симо нямаше място на финтала, а Нора показа, че и младите, при добро желание могат да се справят с много неща. А за Варсамов въобще нямам думи, дано във втория сезон няма такъв боклук като него.

Учуди ме факта, че Митко и бой Онзи на финала гласуваха за Мони, а не за Райно, вероятно за Митко да си подсигури и от Мони нещичко. Всичките вътре в шоуто признаваха по един или друг начин, че Райно е най-достойния, но покрай игричките на Алла се изкушиха и съвсем изперкулясаха.

Браво Райно , заслужено си спечели наградата ! Ти беше най-работливият , добър и позитивен човек ! С Мустафа бяхте голям екип и свършихте огромна работа ! Норчето ми направи много добро впечатление , че едно младо градско момиче може да се справи със селския живот , трябваше да има утешителна награда и за нея ! Симеон не заслужаваше награда нито пък Митко защото много преиграваше с детето си дано бог му помогне да оздравее ! А за идиот на фермата може да номинирате Версанов !

Честито на Райно! Наградата е напълно заслужена!...Комплименти за Мустафа,статегически правилно постъпи,иначе двамата бяха за финал,а не "Мандраджията ",колкото до Нора ,това момиче се преобрази в положителна посока-браво!... не е загубена България!....

Браво! Изключително верен и адекватен анализ!

реално голяма част от дуелите бяха с хора , които бяха от противниковият лагер, а не че заслужаваха да са на дуел. по този начин до полуфинала/финала се промъкнаха доста незаслужили. двама се карат , трети печели - това беше девиза на много от участниците.

Браво Райно Еесели Празници

Честито на Райно. Желая му от все сърце много здраве и да изпълни желанието си. Наистина повярвах в това шоу, защото напълно си заслужи титлата. Той и Мустафа бяха достойни фермери. Скромни, тактични и много добри. Дано има повече такива хора.

Райно да си внесе наградата в КТБ и да си живее от лихвите! Ще му дадем преференциален лихвен процент и безплатна кредитна карта!

Много елементарен човек изключително семпъл направи ми лошо впечатление начина по който се изказваше. Но като се замисля за победител в такова предаване става все пак не е нобелов лауреат.

Ми и ти не ставаш за Нобел като гледам, ама се преживява. Райно е обикновен човек от народа, както сам си го каза, но в никакъв случай не е елементарен.

не смятам, че е човек от народа не искам да вярвам, че нашия народ е с такова ниско ниво. При това изказвам лично мнение и не карам никого да се съгласява с него.

Много си простаааааааааааа!!!

Тъпанар

Всъщност по скоро изказването ви е елементарно. Не е нужно да си супер умен, начетен, модерен, наперен, приказлив за да бъдеш добър човек, още повече за да си добър фермер.

"стрелбата с брадва"??? Нямам думи! И такова ли е имало? Пуснете клипче, искам да я видя тази... стрелба!

Радвам се, че Райно спечели.

един път народния, отруден човечец да спечели. стига силиконови празноглавки са ни ги тикали за звезди , дето през живота си за 1 лв работа не са свършили

Честито на Райно!Много се радвам ,че той спечели. И да не забравя и приятеля си Мустафа- и той е много добър човек! Сигурно ще даде и на Митко част то парите, но според мен и да не го направи, грях няма , защото си мисля ,че сега много хора ще помогнат - и бедни , и с пари, и ще се събере каквото трябва за лечението на детето си

най после добротата да спечели започвам да си мисля, че може и да не е нагласено поне малко от малко беше интересно

Интересен Бигбрадър беше, гледал съм няколко серийки. Райно си е баш образа на дядото, е за провинциалистите бащата. Пичага, леко простоват, но добронамерен, хубаво че спечели.

Браво на Райно съвсем заслужена победа . Този човек е олицетворение на отдавна позабравените Български ценности , като Добрина , Работливост и позитивизъм .Честито !

НАЙ ПОСЛЕ ДА СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТРУДЕН ЧОВЕК В РЕЯЛИТИ. РАДВАМ СЕ ЗА РАЙНО, ЗАЩО ТОЙ НАЙ МНОГО РАБОТЕШЕ И ГО ЗАСЛУЖИ. А ЗА НАЙ ДОБРИЯ БАЩА КАКВО ДА КАЖА -НИ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ МАЛКО В ПОВЕЧЕ БЕШЕ МАНИПУЛАЦИЯТА С БОЛНОТО ДЕТЕ, НАПРАВО ЗЛОУПОТРЕБИХА И БАЩАТА И ПРОДУЦЕНТИТЕ. РАЗБРАХМЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО И НИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧНО ,КОЙТО ИСКА ЩЕ ПОМОГНЕ ,НО НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ ПОВТАРЯ БЕШЕ ИЗЛИШНО. НЕКА Е ЖИВО И ДА СЕ ОПРАВИ ДЕТЕТО И МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА НЕ ПРИЛИЧА НА БАЩА СИ- ЕДИН ИЗПЕЧЕН МАНИПУЛАТОР,ИНТРИГАНТ И НЕЧЕСТЕН ЧОВЕК.

Андрешко честито!

Нямаш никаква представа кой е Андрешко.

Честито на Райно! Заслужи си го човекът. Поздравления и за Нора! На Симеон добре му натриха носа за заговорите, за плажуването, за всичко! Българите този път се взеха в ръце! Браво!

Кои българи? Иван и Андрей, може би? Или наистина все още има хора, които си мислят, че техният смс решава нещо?

БРАВО, НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО. ТОЙ БЕШЕ НАИСТИНА ЧОВЕКА ПРЕДСТАВИЛ СЕБЕ СИ ТАКЪВ КАКЪВТО Е , ЧЕСТЕН , ТРУДОЛЮБИВ, С ХАРАКТЕР НА ТРУДОВ ЧОВЕК , ЗНАЕЩ, МОЖЕЩ.......ЧЕСТИТО ДА МУ Е.

Идиоти! Това не е селски труд, това не са истински човешки отношения между хора, които живеят или са живели при такива условия , за да преживеят и да оцелеят! Измислено от перверзното въобръжение на двама софийски лигльовци, които цял живот са били осигурени, това предаване е лъжа и подигравка с паметта на българите, които са живели трудно, но честно и почтрно. Тия освен да убиват хора с тъпите си идеи, друго не могат. Но вече завземат телевизиите и това , за съжаление, ни чака - двама идиоти да "възпитават' и да създават мисленето на хората.

Ще хванеш хемороиди от толкова напъване. А ти какво очакваше от такава сбирщина?! Нали ги гледах, от градски хора, какво да очакваш. Според мен шоуто беше добро! имаше и възпитателен елемент....не можеш да го отречеш...

Каквото лошо пожелаваш другиму, тебе те стига!

Фермата, къртицата биг брадър и т.н са все купени, не отдавай признанието си към двамата софиянци. А за това какво е било шоуто си зависи от самите участници вътре.

Не обиждай Иван и Андрей, предполагам тях имаш предвид под перверзни софийски лигльовци. Тези лигльовци бяха еднствените ,който, преди години, разобличиха от екрана един изрод. И в държава със съдебна ситема като нашата и манатлитет като нашия, тяхното разобличение , беше единственото наказание за въпросния изрод- говоря за барабаниста на Сленг

А трябваше да има и титла "простак на фермата" - познайте кой щеше да е безспорният фаворит

Е не...там щеше да е люта битката! То един ли бе.