Нина Добрев направи новогодишен скок с парашут (видео)

Новогодишен скок с парашут от 4000 метра височина направи родената в България канадска актриса Нина Добрев.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев направи новогодишен скок с парашут (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е готино това момиче.

и като вземат да скачат от парашут, без парашут, от бънджи, от стратосферата, да се ръгат с клетки в океана да гледат акули...give me a break... Къде, къде по-интересни неща има за правене и виждане на този свят, ама то едното не върви с парите.

Като не може нищо друго да направи та да се чуе името му, човек може поне да пръдне, нали?

Страхотна е ! Завидях на инструктора!!!

Много успех на Нинчето, но що за удоволствие да скачаш с парашут, с бънджи... Уважавам успеха на това момиче, но я намирам, че е измежду прехвалените красавици, просто едно обикновено момиче.

"Обикновено" Просто българите имаме много красиви жени от този тип :). Това не означава, че тя не е красива, даже много. По други места, тази красота е ценена, защото е рядкост.

Абе какво ни занимавате с тази? За някакъв ВИП ли я смятате, или за успяла??? БОли ме каква е и къде е. Спрете да занимавате хората с простотиите на някоя си измислена звезда. Що не писахте когато аз скочих с парашут?- сам!!!!! Що не пишете когато някой скача принципно? Що бе дирници /задници/? Боклуци смотани! Да ви шибам смрадливия, клюкарски сайт!

до станков - много и прозт бе момче,ти какво искаш да четеш ,че курволета смучанова е показала хилавия си г.з или кривите крака, по добре за нина добрев,гришо и всички успели и умни деца на балгрия от тия чалгаижки и курволеси.

Тая що се срамува, че е българка бре? Що си е променила фамилията на Добрев, от Добрева? Що не пишеш България с ГЛАВНА БУКВА, тъпако? Я вземи се ограмоти малко, че от поклонници на всякакви курволяци, дето не могат името си правилно да напишат ми писна вече! Да го ДУХАШ тъпак!

:) Скочи яко ,а?! Ми че то в детската градина на детето, половината деца се казват Вивиян, Никол, Ан-Елизабет...и други все "български" имена, ама за тях не скачаш ,нали :). А иначе въри обясни на канадската осигурителна система, защо детето е с различна фамилия от бащата...зор ще ти е, но иначе скачаш :). Нина е с българско име, в Канада и е чудесно момиче. Виж, дано това важи и за дъщеря ти :) и дано тя не е някоя Джесика :).

а на някой чеп ли кацна?!

И какво като е родена в България, цял живот ли ще ни досажда ? Като си е избрала Канада, канадците да четат за нея. В България българките се казват "Добрева". Традиции имаме такива, ще извинявате. Да, знаем, че ви дразни слуха, ама какво да се прави, от много векове сме така. А в България докато имаше ДОСО, няколкостотин само момичетата бяха годишно, обучаваха се и скачаха, имаха десетки скокове всяка. Самостоятелни, не привързани като торби под инструктора. Закрихме през 1992 г. ДОСО-то, сега гледаме как лица с неизвестно и за тях национално самосъзнание скачат на Хаваите. Пък била много хубава, ами на тези години, нормално е. Ама да се сравни с Ани Пейчева (която не стана Пейчев) на нейните години по хубост и да си сравни филмите с нейните, тогава да показва сърчица.

Скоро ще искаш да пишат само за тези, които са остнали в твоето село ли?

"умнико", всеки в Канада е дошъл от някъде и повечето си знаят потеклото било то немско, английско, италианско и т.н. Тя не си е избрала, а е била малка когато родителите и са емигрирали. Освен това момичето говори български, за разлика от много други деца на имигранти в северна Америка, които не могат да вържат и две думи на родния си език.

Това са българските патрЕоти. Мноо сме велики, продължаваме напред и т.н. Какво му обясняваш като той още живее във времената на ДОСО. Ако го питаш откога точно са така българските фамилии, ще се почеше и ще си фантазира че от много столетия. Що не вземе да прави забележка на Емил Конрад-ов и на много други "знаменитости".

Браво. Да е живо и здраво момичето. Със сигурност е било неповторимо изживяване. :P (откъм усещане де, иначе може и да повтори, слава Богу, хаха).

на инструкора му се е отворил парашута преди парашута...в гръб на нинчето....тя е усетила твърдия лост за това е толкова щастлива на снимката...а ако са се приземили в някоя горичка инструктжа е продължил със сигурност ...доста време са събирали парашута а той все отворен ли отворен

ПИПО

И от толкова напъване това ли можа да измислиш?

Да е жива и здрава и да опитва и други готини неща в живота си.. пожелавам и да е сигурно в човека до себе си че иска да прекара живота с и с него... Едно не мога да разбера от коментиращите и аз съм скачал с парашут и аз съм се гмуркал с акули пожелавам ви да опитате от тези неща вместо просто да злобеете. В крайна сметка след като аз съм го направил значи не е толкова трудно а си заслужава :)

....един си го преместил 2 пъти, друг пита - коя е тя ? Боже ....! Отворете някои английски или американски сайтове! Тя е в класацийте за 10 от най - красивите жени в света за 2015 г. А Пепа,Цуца и Парашкева ви приветстват от Дубайските ресторанти

Нали трябва акъл. Когато го няма и си прост, как да стане?

моята обективна оценка е, че нина е доста постна като визия. от тази оценка изключвам дрехите и, които са прекрасни и много добре успяват да компенсират донякуде твурде обикновената и визя. не казвам, че трябва да си тунингова устните и бюста като цеца и мара - далеч сум от този идеал. но ако се абстрахираме от гардероба и, нина има вид на сиво мишле, макар и сус симпатична усмивка. това сус класациите за нах-красива жена е смешка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Весела и успешна година й желая ! Чаровна и талантлива , както се вижда и смела ! Късмет , Българско момиче :) Със здраве !

искам аз да скоча, но се страхувам, че парашута ще се отвори и когато се приземя отново ще съм българин, това е ужасно!!!

вземи раницата вместо парашута нали сме техническа нация

кои е тизи нина добрев?

ех глупак с глупак да беше станал инструктор по скачане с парашут а ти - икономист

Симпатяга. Който не му харесва или не го интересува - просто да не отваря линка. Аз например няма да отворя да чета за Николета в Дубай!

Е, как! Новините с Николетка са ценни от към коментари :), вместо вицове се четат!

я пък направих 300 г. пръжки с лук и 3 л. червено вино Мечка :)

Що бре, за Уилям и Кейт да може да се пише, а за Нина - не. Ами че тя е по-красива и прави по интересни неща от да си споделя емоционалностите :). Иначе има общо с България, това, че с гордост заявява винаги, че е от България (което си е реклама), не се срамува о т произхода си.

Тази какво общо има с България вече и за вбъдеще?

Абсолютно нищо обюо няма. Колкото Ал Пачино с Италия. Тя даже и български не може да говори. Канада си я счита за нейна гражданка и навсякъде си пише гражданка на Канада (канадка). Тя си има канадски паспорт и наистина си е такава. Голям праз като е родена в България. Всичко и е канадско на нея. Няма лошо, но тя не е българка.

снимка 4 - "Нина Добрев се гмурка с акули" Дай Боже всекиму такива акули :D !

pompai

Има Акули има и Мишки ,Кой каквото може това лови :)))

pompai

Е това е тръпка :))) а не да пишеш простотии тук в дир-а:)))

Къде ходила, какво правила. Като е актриса да се похвали с филм, а не да се сържи като ВИП кифла.

Пък аз си го преместих. Два пъти ;)

дкми

И къде е новината?

... направи новогодишен с... сок, от прясно изцеден.