Ан Хатауей позира бременна по бански

Ан Хатауей показа наедрялото си коремче по време на новогодишната ваканция.

Обратно в новината

Коментари - Ан Хатауей позира бременна по бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е сладурана , бременна сладурана. Вижте излъчването й.Щастие струи от нея

Бременността е част от живота, но явната й демонстрация не е естетична. Защо каката не се снима по бански /или без тях/ преди да я забременят, а чака да люшне шкембето, че чак тогава! Един вид - няма да ви покажа нищо атрактивно - на ви сега, отвращавайте се! В този ред на мисли и диарията и повръщането са физиологични състояния, но едва ли има човек, който желае да го снимат тогава и да публикуват снимката му. Така че, стига лицемерие - хубавото си е хубаво, грозното - макар и понякога естествено и необходимо - си е грозно.

Принципно не коментирам неграмотници, но днес ще направя изключение, защото се наслаждавам на дълго пътуване с родното БДЖ и имам време за губене. "Каката" се е снимала по и без бански доволно често и преди. Забременили я - това ознава едностранно действие от няколко мъже над една жена. Ти бил ли си там да светиш, та знаеш, че са я забременили. Накрая - хубаво би било да се отървем от фалшив морал и предразсъдъци, които да продаваме на другите и да им казваме как да живеят. В България масово хората са затлъстели и алкохолизирани, и това не е само мое мнение, вижда се и по улиците, и в статистиките. Обаче им пречат бременните! Ай сиктир!

Бременността е част от живота. Няма нищо неморално или неестетично във тялото на бременната жена или кърменето на публично място. Големи моралисти и естети се извъдихте, ей! А телесата, които гордо се разнасят из българските градски пейзажи, са адски естетични! Хайде да си изясните ценностите и приоритетите, преди да плещите глупости!

Ама ужасно прост народ си сипе мнението - дали всичко останало в България е толкова долнопробно?!

Tака е, само това е останало, праскащо сланина и смучещо ракия "менте"!! ;))

Сичкото бугарин сме едни стройни атлетични красавци/ красавици, та корема на една бременна жена ни дразни. По стечение на обстоятелствата през последните 2 лета прекарвам една седмица на Българското черноморие. Масова гледка са морските слонове и от двата пола, домъкнали тонове лапачка и пиячка на плажа и разплули диплите лой из околната среда. Но това е адски естетично, може би? И умират да се тагнат по сланини във фейса!

Живи и здрави, ма немаше нужда.

Стою

Текуща класация - коя е по-, коя е по-по- и коя е най-бременна. По всички медии! Тва му е майката. Съжалявам, дами, за цинизма. Просто до одеве я харесвах...

Тая мода да се снимат като бременни не ми харесва. А и нашите тука пръцли им подражават, като ходят по улиците с едни къси блузки, тада им се види наедрялото коремче. Ами, грозно е.

Защо да е грозно??? това е най-красивото и благородно нещо на света! Тя дарява живот. И има хубав корем. Не сме във Африка, където бременните се крият и това е табу тема. Щом й е приятно, нека да си показва корема, не е гола. Отделно, преди да я снимат папараците нека сама да позира.

Зашото е грозхо селянко. Да, бременността е чудесно нещо, но това не значи автоматично, че безформерното ти тяло е красиво. Между двете няма директна връзка.

Като е толкова красиво всичко, свързано с бремеността, да си покаже и от къде ще го вади. Така излиза според теб. Краасиво е в друг смисъл. Красиво е интимно. Но не и публично. Ако мислиш, че един надут шкембак сам по себе си е красив, се лъжеш. Красотата е другаде и е редно човек да има малко естетическо чувство. Е, на плажа по бански е друго. Има си бон тон и на улицата с гол корем той се нарушава. Е, има си и простащина разбира се, не само бон тон.

да вземат да си показват и шундите. реално от там идва живота. за какво си показват тумбаците ? освен да започнем да си показваме достойнствата - те също са участници в създаването на живот ?

защо смяташ, че твоето понятие за грозно или хубаво трябва да съвпада с това как един човек е решил да се облича на улицата?

Aко, аз си снимам топките, и ги покажа, ще ме нарекат "простак", а когато жените си показват циците и напомпеният корем им казват "звезди"??!!... има, нещо смахнато в цялата работа, нали..??! ;))))

Човек ти ме разсмя истински и от сърце

да ти имам чувството за хумор...

благодаря ти, но виж, вече 8 бременни са ми праснали минусчета??!! не им е хубаво на жените да им казваш истината! на тях трябва да им се говори, само това което те искат да чуват!! ;)) например, че е много красива, че е много секси, че е много умна, и тогава може да разчиташ на успех, но говориш ли им истината, си "простак", и ти праскат минусчетата! за това лъжата му е маиката!!!;)) извините ме дами, но фактите са си факти!! ;))

в някакъв детски филм за съвременна принцеса от някакво хипотетично кралство, която трябваше да наследи баба си, старата кралица? Извинявам се, но това, което виждам тук, в никакъв случай не може да се нарече красиво и естетично. Може да си се радват в рамките на семейството, но да размахаш пред очите на цял свят биологичните си ищаси не е никак уместно. Впрочем, не е сама, вече имаше няколко прецедента, даже мисля, че бременната навремето Деми Мур също го направи. Все едно един мъж в момент на ерекция и еякулация да се ухили и направи селфи пред камерата. Защо да е друго, същото си е като ефект. Други пък са си пуснали снимки отблизо на теста си за бременност, трети....Но стига, че трябва да обядвам все пак.

Ох, на тази какви снимки имам.....голяма палавница беше!!

така ли?? я покажи нещо??!! ;))

гадна снимка, иначе е сладурана

Почти жена мечта - гола и бременна, ама не е до печката!

дя-до

И само по бременност да се беше снимала, все тая. Тия женоря не разбраха, че бременността не е най-добрия период за визуална изявява. Ако пък държат да покажат, че и те притежават съответното оборудване за размножаване, може би и гордите кандидат бащи трябва да се снимат със своето в работно състояние.

До кога ще ни се натрапват тъпите безформени тела на разни бременни борещи се за 5 минути внимание. Сори, грозно е!

Някой да ти е опрял дулото да ги четеш?

Защо на всичките халилудски звезди, фотоапаратчетата правят толкова смотани снимки?

Нямат пари за по-добро, завалиите :)

Тая мацка има повече професионални снимки отколкото цялата ти рода взета заедно още от пещерно време, та чак до днес...