Синът на Мадона я блокира, отказа да се върне при нея

Обтегнатите отношения между Роко Ричи и майка му Мадона явно са се задълбочили - тийнейджърът е я блокирал в профила си в Instagram.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Мадона я блокира, отказа да се върне при нея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости пише в тази жълта статия. Мадона е на световно турне и утре има концерт в Мексико. Синът й просто е при баща си в Англия, защо да не е ? Това, че си е затворил акаунта в Инстаграм, не означава, че не живее в САЩ с нея. Аз живея в Ню Йорк и буквално съм й съсед.

И като се събуди какво стана?Поздрави комшията Гошо от долния етаж.ха ха

За тази възраст е нормално да се качва на главата на родителите си!

Пачаврата мадона дето искаше да осинови половин Мали, а родения от брака й с Ричи син не можа да задържи при себе си. Чудно защо ли? Кой знае на какво е бил свидетел за да обърне така брутално гръб на майка си ....

Gal

Явно нямаш син-тинейджър щом дрънкаш такива глупости....въобще каква новина е това....

Ти имаш ли и какво от това? Ще си го възпитаваш както трябва. Като не умееш разбира се че другите ще са ти виновни и каква новина е това? Ми става дума за син на публична личност, логично е да е новина, дори и жълта. Иначе на кой ще му пука за твойте изтърсаци и как си ги възпитала.

Децата са хубави, дано ги опазят от пороци.

При толкова пари, така зле облечени ....

На това му се вика "храни куче да те лае". Не стига чего осиновила, ами и се държи гадно с нея. Да го беше оставила в детския дом да стане най-много едно наркоманче та да види тогава.

Ти можеш ли да четеш??????И да мислиш??става дума за сина и от Гай Ричи.Тя се подиграва с него като пуска негови снимки с плитки, направени от нея и грим.Много по-добре е при нормалното семейство на Ричи, а не про тази перачка.

умнико, я погледни профила на Роко в Инстаграм и виж снимките които той сам си поства...и после казвай,че майка му е направила това и онова

Разбирам го момчето.И аз да имам такава майка и мен ще ме е гнус.

... не стига, че са го осиновили, ами... ама - сами са си го възпитали такъв...

Не четете внимателно. Роко е роден от нея, а Давид осиновен. Момчето е роден син на Мадона и Гай Ричи. Какво да одобрява на майка си, липсата на морал ли?

да им се акам на парите и на светския живот