Почина най-известният партньор на Луи дьо Фюнес

Актьорът Мишел Галабрю почина в съня си на 93-годишна възраст в Париж, оповести семейството му.

Обратно в новината

Коментари - Почина най-известният партньор на Луи дьо Фюнес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ме кефеше във филмите с Луи дьо Фюнес този " полицай " ! Умирах от смях да ги гледам ! Бог да го прости ! Правилен живот е водил щом е доживял над 90 години !

Вече няма такива комедии, нито такива актьори и хора.

За да се избегне двусмислието, в заглавието би трябвало да се уточни: "най-известният ЕКРАНЕН партньор на Луи дьо Финес"... Уточнението е важно, защото в тази секция дираджиите обикновено ни заливат с простотии за гей-отношенията сред (уж) хай-лайфа, а случаят съвсем не е такъв.

Едно време имаше малко филми, малко комедии, ама повечето бяха комедии. Сега има комедии бол. Разликата е че пускат след всяка втора дума изкуствен смях, да те убедят че е смешно и трбява да се смееш.

Филмите с Луи дьо Фюнес бяха култови за времето си. Редяхме се на дълги опашки за билети в кината и всяка прожекция беше празник за нас. И сега, като погледнах снимката на "полицая Жербер" (Мишел Галабрю), вместо да се натъжа, неволно избухнах в смях. Ето това е талантът - да те разсмее само споменът отпреди 40 и повече години. Бог да го прости! Бог да ги прости и двамата с Дьо Фюнес велики бяха!

Велики комедии, а те бяха прекрасни артисти и страната (Франция) беше прекрасна. Не е плоския хумор на бездарниците Юрий Никулин от диамантената ръка или "Кавказка принцеса"

юри никулин е бездарен ,за разлика от теб,надарен тъпанар.

Много харизматичен беше и изглеждаше по-млад за годините си.

Прекрасен актьор. Преди няколко години френската телевизия направи предаване посветено на големия Луи дьо Финес и старшина Жербер беше специален гост, заедно с цял куп знаменитости,партнирали си с него. Мишел Галабрю разказа много смешни ситуации по време на снимките и чак не можеше да си поеме дъх от смях. Беше прекрасно предаване. Жалко,че и този велик актьор си отиде!

Велик е!И Бог така е прецинил ,починал в съня си.Нека почива в мир.

Ти да не си адвокат на бог, бе. Ако имаше наблюдаващ бог, нямаше да има толкова гадно устроен свят, с толкова несправредливост, смърт и мъка. А и щеше този бог да е на повече от няколко хиляди години.

Поклон пред паметта му. Такива велики артисти са малко. Нека и там горе бъде много щастлив. Мир на праха му

ОСТАВИ ЕДНА ДЪЛБОКА СЛЕДА В КИНОТО!ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!!

Вечна му памет! С него наистина си отива цяла епоха и плеяда от талантливи актьори, каквито, уви по мое скромно мнение, не срещаме днес. Миговете на удовлетворение пред екрана с Мишел Галабрю и Луи дьо Финес, завинаги ще продължат да живеят в техните филми! Затова не им казвам "Сбогом", а само: До нови срещи, приятели!

Днес ще гледам Полицай и извънземни. Великолепни артисти. Докато ги гледаме те са живи.

Епоха в киното.

И той и Луи ме караха да се смея от сърце. Почивайте в мир и двамата! Оставате ненадминати в сърцата на българските зрители !!

Адрианке, Мишел Галабрю не е "най-известният партньор на Луи дьо Фюнес" той е един от най-известните и обичани актьори във Франция, драга журналистке!

Човекът е роден 1922 година, а Пенчева сигурно 1992-а, та едва ли е чувала за него...

Бог да го прости!

Лека му пръст.

А какво ще рече пръстта да е лека? Може би почивай в мир или нещо подобно е по-подходящо.

Въпреки че съм бил относително малък, когато родителите ми са пускали филми с него и Луи съм се забавлявал от сърце. Благодаря ти за страхотните спомени. Почивай в мир.

Дълбок поклон !

Вечна му памет!!! Страхотен актьор. .....бил му е отреден най-лекият край след достоен и дълъг живот... явно го е заслужавал! Поклон!

Лека му пръст! Голям актьор.

Чудесен актъор!Поклон!

"Почина най-известният ПАРТНьОР на Луи дьо Фюнес" ?!?! Журналисчетата...трябва да се срамувате от това нескопосано заглавие и некадърността си...?? Лека му пръст на големият Жербер, който е размивал и разсмива милиони по света.

И от какво да се срамуват в случая? От изкривеното мислене че всичко опира до спални отношения и трябва се тълкува в тази насока?Имат вина, че празниците вече се изкарват със семейството вместо да се прекарват,но не е от тази статия

Писано е ясно "от заглавието"!

кое му е срамното да обясниш по-конкретно?