Ненчо и Йоанна се събраха и тръгнаха по света

Само месец след като обявиха раздялата си Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева отново се отдадоха на привличането помежду си.

Обратно в новината

Коментари - Ненчо и Йоанна се събраха и тръгнаха по света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малее, тоя няма ли да се скрие най-накрая..Ужасно противен ми е и съм сигурен, че не е само на мен!

Много е хубаво човек да изживее любовта си по незабравим начин! Но ми е чудно защо мъже като Ненчо и Блатечки демонстрират личните си радости след като имат деца. Ако е с цел да покажат на съпругите си как могат да свалят младо маце, ок. Но не се ли замислят поне малко колко могат да наранят децата си. Всяко дете обича майка си и дори да приеме нова връзка на баща си, едва ли му е приятно да го вижда щастлив с друга. Поне малко щадете децата си шавливи мъже и прикривайте личния си живот и любовта с друга жена поне заради децата си.

нямат срам

Госпожицата не е ли на "работа"? Кога започна "работа" (умишлено в кавички) като общински съветник, кога започна новата година, кога започна да ползва отпуск ... или се води в командировка за "обмяна на опи"?

там ли се е набутала .....кифлата ........ужас ...всички съветници са ни такива .......... и на какво ще ни учи ............... на миндилски начин на живот ли .......

Много яко! Бонбон ;)

Нааааййй обикновена рутинна ПР постановка...!

А? Кои са тези хора??? Били се събрали...разделили??? Ехо-от Дира съвсем почнахте да се чудите за какво да пишете.

Интересно, преди време всеки със сърбеж между краката се "лекуваше" в Париж. Сега изглежда мястото е Дубай (справка - инфото за НиЛо от вчера). Накъде отива светът....?

Е това не са ли някакви лични работи? После да не се сърдят, че се пишат нелепици за тях. Ей, снобарията ни е налегнала здраво. Много ми се ще поне актьорите да са малко по-интелигентни.

Гербаджийски подлоги

Уважаеми редактори, Изказването за модната дестинация и богаташите стои изключително грозно и е тотална проява на лош вкус и лош стил. Освен това не смятам, че е вярно, тъй като доста българи, които не могат да бъдат определени като "богаташи", се снимаха пред същите тези сърца, аквариуми, кули и т. н. Интересен е и въпросът кой за какво ходи в Дубай... Явно повечето ходят заради зле реализираните селфита, с които да се похвалят в социалните мрежи като пълни олигофрени.

Досадни пишман певица и жалък имитатор.

Ненчо доло горе ми е приятен, но тази Йоана е толкова слаба певица, толкова не може да пее, бих казал че е некадърна. Не ни занимавайте с нея , не е никаква.

а те как станаха богаташи, продават си душата на дявола, тоест на комунистите

Абе, какво всички полудяха по тоя Дубай..нещо снобария май..

Тия двамата вместо да харчат хиляди евра за глупости, да бяха дали парите за благотворителност. Колко хора гладуват, боледуват, възрастни хорица нямат дърва за огрев..... колко още да изреждам! Безсрамници! Ненчо ми падна в очите......

Точно пьк те не са такива богаташи. Има други, които трябва да се замислят. Както и тези, заради които вьзрастните хора мизерстват.

Събрали са се, зада я развее тук-там, после пак ще му бие шута.

на бас се хващам, че скоро пак ще му бие шута

на бас се хващам, че скоро пак ще му бие шута

Малко на някой да му се обърне повече внимание и започва да става досаден

Пак ли този? Като го видя и ми се драйфа. Пример за глупав ПР !

И хванаха гората..вместо тръгнаха по света.

просто го заряза и не намери през това време чичко паричко и се върна, ще се поразходи с него и после пак ще почне търсене. Ненчо много си наивен, върни се при жена си както направи Блатечки

жена му седи и го чака да си се нахойка, пък да се върне!

Покрай нашите "звезди", "богаташи" и МЕТРЕСИ, Дубай ще стане символ на простотията и ще се "изтърка" за кратко време. За тези 2-мата може толкова да се изпише, но не си струва даже натискането на копчетата ....

не е актриса, не е Йоана Буковска. Тази е никому неизвестна певица

и ще разбере какво е да зарежеш жена и дете заради една никаквица, но ще е късно. Вторитеи, третите връзки са кърпена работа.

Ей това менние направо утрепа рибата. Предполагам, че авторът/ката е щастливо отегчен/а до смърт от първата си ученическа любов вече 25 години.... Не може да се обобщава така - едни намират любовта по-късно, други - цял живот си мислят, че са я намерили, докато не си тръгне с някоя по-млада. И много от вторите бракове са по-трайни, щастливи и пълноценни.

колко са щастливи вторите бракове, но няма на къде и търпят

като ги гледам Ненчо ми е по-женствен.

може ли някои да ми каже коя е тази Йоана Драгнева - предполагам че е актриса, но не я познавам - знам, ще кажете мой пропуск - липса на обща култура.

ако не беше бат Бойко Ненчо щеше да е неизвестен. Може да е талант и да може и други да имитира, но мислите ли, че с Миков щеше да постигне успех - не. То само с едно "НАЗДРАВЕ" не става.

На фона на Тъжната картина на България, нека има двама щастливи и усмихнати БЪЛГАРИ!

te samo na snimkite sa taka ....hahah haha

А ще се връщат ли?

Първоначално проектът се е казвал Deep Throat. По-късно са размислили и е прекръстен на Deep Zone. Той Ненчо знае...

Кое е звездното на тия двмата дето едва ли някой се интересува от тях та ежедневно ни осведомявате как се разделяли и събирали сякаш са някакъв фактор не само в културата ами и в България, Двама известни на родата и приятелите си ама едва ли и обкръжението им се интересува толкоз от тях,

Събираме се, разделяме се, важното е да се говори за нас, иначе какво друго да се каже за една полупевица и за един имитатор.

На Йони само хубави неща й мисля.

Ненчо ми е по- женствен

Това професията ти да е имитатор на ББ си е маса тъжно :)

Съгласен съм! Все едно да си придворния шут.

Ненчо да беше завел жена си и детето си някъде, а не да разхожда трътката на тази набедена певица.Добре, че имитира гласа на Бойко Борисов, иначе кой беше чувал за него?