Григор подслони Азаренка под чадъра си

Григор Димитров демонстрира, че е кавалер и спаси от дъжда в Бризбейн Виктория Азаренка.

Обратно в новината

Коментари - Григор подслони Азаренка под чадъра си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грошо е смесил тениса с пениса.

Голям праз !

А Тина Търнър? Кога?

Гришко е сваляч, това е очевидно, Но дали е тенисист, още не е ясно

Ухааа Младежът ще направи скоро супер мега ултра голм шлем! Раздава се и не се жали :) Кефиш ме Гришо! Дерзай и да не ти пука ... И бъди нежен с нея ;)

Ииииии.... згоре девойката :).

Явно Григор го готвят за заместник на Федерер. До края на годината ще е в топ 10. А следващата ще задобрее още по-рязко. Само дето оня още се дърпа и не иска да се откаже. Ама ще го убедят. Иначе ресурсът вкаран в Григор отива на кино, а за подготовката на друг "наследник" се иска повече от година време.

Глуууууупостиииииии!

Един виден американски другар е казал: "Едно нещо, което ходи като патка, плува като патка, кряка като патка и прилича на патка е патка." Напъните на бизнеса, свързан с тениса, да направи от Григор нов Федерер са повече от явни. Тенисът е спорт, ама ракети, екипи, часовници и т.н. продава на спортът, а свързаната с него реклама. Тя пък се нуждае от лице. И аз смятам, че е глупаво, ама за съжаление светът към настоящия момент е устроен така. В този ред на аргументи, дори и да не ти харесва, чакай Григор в Топ 5, някъде около Уимбълдън 2017.

К'во?

И тази под ножа

само не Серина Уйлямс. Бацкай здраво.

Тя и тазие баш бая звер.

дали няма да боцне и нея ?

не, ще я "перне' с форхeнд или backhand

Е много е чаровен!Пожелавам му успехи, определено ни радва!А това кой с кого, кога, всеки сам си решава, да не бъдем ние съдници, живейте си позитивно!

Първо ги подслонява под чадъра си, после под чаршафа си... хахахах..Добър си Гришоо, кефиш ме.

и пожелания да стигнеш поне 10-то место което имаше. Оплюха те ,че Шарапова била стара - само на 28 години, новата ти - та тя е на 37 г. Нищо, карай - живей си живота. 37 - още бива. Здраве и успах.