Вики Терзийска чака първо дете

Вокалистката на Мастило чака момиче. Това сподели самата тя в интервю за списание EVA.

Обратно в новината

Коментари - Вики Терзийска чака първо дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семейството му е много богато. Притежават хиляди декари земя в радневска община. Не разчита само на ОМВ.

Бившата му жена не ли е лекарка?

А! Чичо Величков /45/ ще става "млад" баща! На OMV-то честито!

Чудесна новина! Много се радвам за нея-тя е умна и талантлива.Сигурна съм,че ще бъде добра и грижовна майка!Разминавали сме се на улицата-тя се заглеждаше по дъщеричката ми,явно и е било време да стане МАМА.

Затова е ''умна и талантлива''! Ясно!

Най-сетне, късмет, въпреки, че дали ще си щастлива, когато знаеш, че той има няколко раници зад гърба си, чакате до 100 години и после трябва да разведете някой, за да сте "щастливи"!!!

казано мъчно ми е за този мъж.Взела му е ума, той оставя семейсвото си и да не си мисли че много е случил на жена. Такива като него работят много, а тя ще се задява пак. Човекът си е много готин,но лисичката добре го е изпързаляла. Ще е осигурена завинаги

не си прав. Тя е достатъчно хитра, за да си наляга парцзалите и да го омайва, за да го задържи. Няма да изхвърли златната си кокошка. Пък и на нейната възраст и с нейното поведение доста си е поживяла и сега ще пази поведение.

По правило най-големите к.ротрошачки като решат да се кротнат и тръбят навсякъде с тежки сватби или бебета. Колко жени в България раждат, и по-хубави и по-известни от тая, ама сп. Ева не ги слага на корицата си. Кво да праиш - акъл и възпитание му се вика.

Kои, знае каква, "изсипана кокошка" си и ти, HO... и ти си се наредила тук, да злобееш!... я, си покажи снимка, да те видим какъв Kрокодил си!! хахахаха...

Хайде, у Раднево при дедо Стефко да копате.....

Ейййй, много моралисти, много нещо... :))))) Ами, хубаво си е момето и ще си се опрашва с когото иска... очевидно човекът е свободен, не разбива някакво семейство... за сметка на това пък стотина души му изчисляват дебелината на портфейла... :))))

Тоя сигурно с кавалерство и стил е замаял и предишните, сега защо не завърти главата и на тази. Изобщо пиарът, който ги съчинява тези легенди е добра постен откъм интелектуални възможности. На всички е ясно че става въпрос за пари.

Aбсолютно си прав/а! Нещо като приказка, на която никой не вярва!

радневско потекло ,фол певачкиколко има "ентилигентни" от там.................

Очаквах повече, мило момиче. Животът минава ей така, като се свържеш с някого за пари. После и да искаш истинска любов и хубаво семейство, ще е късно. Разведен мъж с деца върви с отношения с бивши съпруги, запознаване на братчета и сестри от различни майки и т.н.Ама като са ти важни парите, ти си знаеш. Мазничък ми изглежда на снимката...

Жал ме е за днешната младеж. Ние едно време се омъжвахме по любов, парите не ни мотаеха акъла, но бяхме лудо влюбени и щастливи. Обичахме и имахме достойнство.

Викито е симпатяга, но е голяма бръмчалка. Кога заплатите бяха по 200 лева, на нея толкова и струваше парфюма само. Да не мислите, че тогава не я е издържал пак някой чичка. Сега го е намерила този не знам от къде, ама не и подхожда никак. Явно с портфейла му обаче добре се разбират. Иначе на ОМВ не зареждам никога, много лъжат в литрите, ако зареждаш до горе те удрят най-малко с 6-7 литра. От там явно идват и парите , с които чичката си хваща маце като Викито.

Хайде сега гнусен бил. Не е красавец, но не е и от калибъра на Пеевски. И е ясно с какво я е впечатлил. Много са ми смешни тези изказвания: стил, чувство за хумор, дрън дрън.

Тия па седнали да съжаляват Вики, тя е умна и е имала голям избор, щом си го е избрала този пич, сигурно има защо.

Да е жива и здрава Вики и всички!

Ех Вики Вики,твоите кафеви очи били скъпи..:-)

Защо да е милионер, не е ли директорче някакво с голяма заплата, ама чак богаташ?.......

Хахаха...Бил я впечатлил с кавалерство и стил?!Впечатлил я е най-вероятно с милионите в портфейла си, естествено откраднати от народа!Дето навремето ИЗРОДА луканов ги раздаваше на верни партийни другари и техните чада!И тоз цървул(мъжа на Викито) е 100% чедо на някоя мазна бивша комуняга... Тоз проЗД и извънредно тъБп народ си заслужава тежката робска участ, щото вместо да грабне тоягите и да им изпотроши главите на тия конунистически гадове ходи да гласува за тях...Мърша!

За Викито само хубави неща. Много страстно бейби. Има легендарни партита с нейно участие. И преди си ги боцкаше вип пичовете. Просто не я свърташе на едно място. Тоя батко е голям смелчага. Никой не я вземаше насериозно тази хубавица. Много устата, много секси, много разкрепостена. И сега не цепв басма. Явно и трака часовника.

...тя леля Вики отдавна не е кака, все пак добре е да ощастливи чичко паричко, преди да стане баба Вики...

Чета Ева..и ще в първите редове на статията ми става ясно, че Викито е заковала някое чичи. Милата. На сладващата страница има и снимка. Чичи и хубавка "влюбена". Дано щерката прилича на нея и жертвата си е струвала. ГНУС.

Ей тва бг кифлата се оказа ебати кроасана сдуфан

"Мъжът до Терзийска е Петър Величков - изпълнителен директор на OMV България. Той я впечатлил с кавалерство и стил." ---- Леле, колко съм мнителен. А аз си помислих, че е с него заради парите му. Добре че прочетох тази статия да си взема поука да не съм такъв глупав лешпер в бъдеще. Благодаря на Вики и на Дир. бг, че ми пробихте ухото за истините в живота

Абе може и "по любов" да е работата - ха-ха-ха! Тоя като го гледам какъв е хамстер, явно ще да е МНО-О-О-О-ГО чаровен и стилен, че да компенсира визия......па ако не е и циция, пу-у-у- златен?! Честно казано очаквах повече от Вики - хайде то ясно, че няма да е някой мъж на едната заплата - готин, точен, честен и практически беден предвид пазара на труда в страната, но тоя ми изглежда, като радостно попадение за застаряващи "златотърсачки".....бе тя си знае, да са живи и здрави с детето.

Сигурно и този е другар-масон, като министъра.На такива постове обикновено са такива. Какво ще се случи ... ще паразитират, ще паразитират на гърба на обществото и най накрая ще стане революция, и ще си платят с лихвите. Да видим тогава Викито Терзийска и Викито Петрова, къде ще търсят други чичко паричковци ...

И Вика мастилото си хареса най накрая мъж.С двама сина . Не е особено почтено, но къде почтеност у такава жена.Златотърсачка и то хитра.Такива са тези от провивцията.. А мъжът освен че е богат,изглежда и разбран човек. Жалко за нея,че не си е намерила ерген. Тя гони парите какво се чудя

Всички от провинцията...Ау!Каква висока столична класа!ха-ха-ха!

Заплюх си да бъда аз бащата на първото им общо момче!Малко ще ми е широко там долу ама ще го преживея. Айде да са живи и щастливи "младите"!

Какво ли не бих дал да я напъна както е глътнала сега топката!

Добре! Щом го харесва - приемам. Явно и да ревнувам - вече няма значение! Дано и бебето да е живо и здраво! Но... Ако я разочарова - ДУЕЛ (със саби) И загубилият няма да съм аз ...!!!

Брей, как пък всичките т.нар. вип-ки се "влюбват " все в мутромилионери или синове на дърти номеклатурчици пак с милиони. Една не си хареса обикновен мъж, който се издържа от заплатата си

Ами какво да му харесаш на "обикновен".

Ами ...характер, човещина, почтеност, външност...или нещо друго. В БГ богат не се става с честен труд и голям талант, така че богатите мъже са в повечето случай откровено гнусни хора

След време съжалявят, парите не правят никого щастлив и винаги и във всичко има равновесие - едно има, друго няма....

Достатъчно е дърто и хитро това Вики, за да е разбрала, че най-ценното качество в един мъж, това е количеството пари, които притежава! Всичко останало в отношенията жена -мъж е ала-бала! А раждането на дете от много богат мъж е важен момент в живота на всяка прагматична, съвременна жена!

Тази грозотия нито прилича на нещо нито пък може да пее. Поне за майка дано става...

Бе и аз исках да я таковам, ама съм беден, мързелив, грозен и тъп. Майка й да ....

Кога ще й го доставят? Дано не стане като мама си един ден, ама надали....

от тази новина и коментарите да видим снимката на избраника на Вики /признавам си, че ми провокира любопитството и видях "директора"/ единственият смислен въпрос е как един човек, завършил БСУ, е станал директор?! И така също си отговорих на въпроса защо много млади хора, завършили елитни университети работят извън Бг. Явно наистина е от "знатно потекло". Вики и детето - да са живи и здрави, но предвид претенциите и за ЕнтЕлегентност и образоваността й, този неин избор на мъж ми се вижда посредствен....

Тъй, тъй. Той тоя го видях кой е в гугъла, ми той на нищо не мяза. Един такъв смотан, па къде видя тая булка стил у него тъй и не разбрах.

съгласен съм- познат сценарий............

Нека си има дете жената :).

Абе то и сред бензинджиите и касиерите на OMV има големи кавалери, ама кой знае защо Викито е попаднала на директора им ... Нищо де, поне щ хване последния влак, че критическата скоро ще хлопа на нейната врата.

Абе той Величков един красавец, ама нали е Чичко-Паричко!

Мойте големи гърди Поръчвам, поръчвам, а ти изглеждаш все по-смутен дали не ти стигат пари направо седиш ужасЕн Ще търся аз друг днес реших да плаща в хотела и мол-а дори на свиня да смърди не ща да се храня във стола Стар меринджей в ОМВ отдавна аз тебе те чакам недей гледа тез две гърди веднага ще вдигна краката Ще търся аз друг днес реших да плаща в хотела и мол-а дори на свиня да смърди не ща да се храня във стола Недей да гледаш вече мойте големи гърди мен ми стига че бачкаш стар меринджей в ОМВ Недей да гледаш вече мойте големи гърди мен ми стига че бачкаш стар меринджей в ОМВ ...

Браво! Разсмяхте ме от сърце!:)

И под кавалерство, има предвид колко му е дебел портфейла.

Като му видях снимката - тоя трябва да е световния шампион по кавалерство в абсолютната категория, всички стилове, за да забремени ВикитУ.

вики, сладка си, да знаеш!! на завистливите, злобни, селски пръчки не обръщаи внимание!! беднички са горките!! а са бедни защото са грозни!! ;))

Абе не сме съвсем всичките селски пръчки и не е едната завист, дето кара хората да си мислят не особено приятни работи за Вики

3начи, остава последното,....грозни??!! Eми, природата и гена си знаят работата!!;))

Той не един и двама си топиха писалките в мастилницата. Време и беше. Да и е здраве.

И тая я отървах. Ама все ме изпреварват с кавалерство и финес. Да не си мислите че става въпрос за пари, в никакъв случай. Ама нали съм си докер. Пак ще чакам. Съгласен съм и на някоя пребита или изоставена пак със същия този финес.

Кво му е на Петър Величков бе, а кво ще кажете за Виктория Петрова, и любовта на живота и Красен Кралев?

професия жена

поне мъжа е красив и млад и няма да я винят за неморална

така си е - млад и красив и наи-вече много одухотворено излъчване...

Бе и да не е толкова одухотворен, ама пък кавалеееер, кавалееер, ти казвам!!!

Така,честито,живи и здрави,всичко вече е наред!Паричките са подсигурени!Търсите ли си градинар,шофер,да помагам със каквото Вики иска?

fall_out

След тая новина, чакам да излезе баба Мария и да обяви, че е срещнала най-галантния и той е орал и засял нивата и

Тър-так, тър-так, Докосни ме и ейлааааааааа, Във двореца съм самааааааа, Опса! Айлелелелеееееей........

fall_out

тая май никога не е била сама

Това си е любов от първо банково извлечение!

парите не са всичко...жалко ще, ако заради пари е с него