Ето я и целувката между Гришо и Никол Шерцингер

Снимка, на която Григор Димитров и Никол Шерцингер се целуват, стана хит в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Ето я и целувката между Гришо и Никол Шерцингер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новата му приятелка прилича на циганка ! узас ! сестра и е 100 пати по-хубава ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази и тя не е в час. Защо си прави устните? тъпо Естествени са много красиви.

челъваите се сега мъ е времето. челъваите се и заради мен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може и нещо сериозно да излезе от тази връзка. Шакира и Пике са с 10 години разлика в нейна полза. Срещнаха се, когато той беше на 23 и за няколко години имат два сладура. Много хубава двойка са... таща че може да е временно, но може и да е сериозно. Те си знаят, със сигурност ще им останат хубави спомени. Човек е желан докато е млад и хубав, такива възможности не се пропускат. След време и да искаш, няма кой да ти върже. Сега му е време на Гришо да живее.

Тук доста злобни хора са се изказали. Завиждате, то е ясно. Истината е, че повечето плювачи искат да са на негово място. Добре е човек да има реална самооценка, да са погледне в огледалото, да погледне ловинката си и тогава. да плюе по световните звезди. Никол е екзотична и сексапилна жена. Красива, при това толкова успяла жена къде ще намерите, драги ми поплювковци. Скромното й имение струва 2 млн. и 700 хил. Вие не можете да й подарите дори любимите й цветя и бонбони, защото ще трябва до продадете апартамента си, който изплащате на кредит или жилището на родителите си, при които живеете. Дори на вечеря не можете да я поканите, защото не говорите добър англ. Можете само са стоите зад таблета и да плюете. Такава е реалността за вас, поплюковци. Такива жени ще гледате на тв и рс. Гришо трябва да е поласкан, че излиза с жени от класата на Шарапова, Никол, кой знае коя ще е следващата. Успешни млади хора. Постигнете и вие такива успехи, пък тогава обиждайте.

Таз мома доста попрецъфтяла изглежда. А и визията й клони към един мургав етнос... Ама щом се харесват, да се взимат!

Май Гришата излезе мъжката Анна Курникова или Валери Божинов на тениса! Ако така я кара ще се метне скоро на Шер и Тина Търнър, а може би и на ЛилиТу Иванова... Бу ХА ХА ХА!!!

Брао бе, адаш! Каза го почти като левски. Ама почти.... Дет са каа, минал си покрай....Абе ти себе си слагаш ли в това "...цяла България", или може би не си с БГ-лична карта? Мноо си умен, ей, да знайш!

Браво на Гришо! Както вЛора Крумова каза - връзките на Гришо са национална гордост за българите...

все си мислех, че такава секс машина като Никол ще изцеди нашия, но явно любовта дава криле и вече пожъна успехи на игрището. Човек като е влюбен наистина е по-успешен и мотиваран за всичко.

Не изглежда порядъчна тази Никол, не му подхожда, дано бързо й се насити и да си намери по-хубаво и добро момиче. Заслужава го.

Много ми е странно, когато целокупната общественост вземе да воайорства - как някой се целува, все едно не е най-обичайно човешко действие, който и да го извършва. Е какво толкова му е пикантното!? Ние не се ли целуваме?

Всяко действие или бездействие на публична/популярна личност представлява новина за публиката. Ако аз сега Ви цункам и земат та ни снимат - снимката ще представлява интерес единствено за жена ми (евентуално за мъжа Ви)... :)

Преди да са го щракнали с Тина Търнър хич да не ми се хвали! Какво?

по таа логика що да не го защракат със Стоянка Мутафова...

Еееее! Ти па сега съвсем вдигнА летвата!

Егати нацията сме дето най-голямата ни гордост са разни простовати спортистчета! Лично аз бих се впечатлил много повече ако някой българин спечели Оскар, Нобелова награда и тн.

все стари чанти........ама лачени.....

ще си прихване куп болести от каките, ще си профука парите и накрая едно голямо нищо

Целувка като целувка..какво толкова? Все едно не им миришат устата на л_йна, когато станат сутрин от леглото кат на всички люде

Гришката заприлича на жиголо, все известни и богати какички обслужва!

Има достатъчно млади, красиви и богати жени около него, той просто харесва по опитни явно.

Много ясно! Да не е луд да си хване някоя 20-тина годишна пръдла!

на която да се вижда процеса на ПЕНЕТРАЦИЯ!

Ще се ръгат с ножове ли? ;)

Браво Гришо, тази Никол прави от мъжете шампиони - Хамилтън стана няколко пъти световен шампион докато беше с нея. Това трябва да означава, че е невероятна жена със сигурност.

Изключително щастие е за всеки един мъж да се докосне до толкова красива, нежна, магнетична, сексапилна и страстна (поне така изглежда) жена като Никол. Искрено ти завиждам, Гришо, давай разцепи я и за мене. Едно е ясно - Гришо е единственият българин, който е бил със световно известни, богати и красиви жени, без да е кой знае колко богат. Просто явно наистина чарът му ги побърква.

Само от наградни фондове има над 5,5 милиона. Рекалмните приоходи са отделно. Какво е богат за теб? Милиардер ли си?

Da ne si si izgybil otzilata?

Шарапова е по красива.и изглежда по добре.но григор по добре знае.а и не мисля че не знае какво прави.щом е стигнал дотам явно има качества.

Слагай очилата куме. Кога Шарапова е била по-красива от Никол? За спортистка е хубавица, но иначе е доста далеч от идеалът за женска красота.

Ами не ми харесва тази Никол! Нито съм злобна, нито завистлива поради простият факт, че съм много готина. Но има нещо адски искривено в тази жена дори в усмивката и! Дано я изправи порядъчно, Гришката! не е за него и точка!

и гроздето е кисело :)

Тука бая народ не харесва Никол... завист му се казва на това.. други си е у вас жените с вълнените калци да ви казват колко сте велики :) Оставете момчето на мира - сега му е времето.. Лошото е само, че вместо новини за спечелени турнири, четем такива за спечелени жени...

Тоя Гришо ги прави луди женките!

ами не баш, решават да го ползват, щото е лесен. И инфантилен. Да се позабавляват. Шарапова затова го за...реза. Тъпо парче е Григор, личи му от 500 метра, по телевизора. Той ако беше стока, да остане жена с него. Нема да стане по-умен.

Новина за пулицър, кво само го рекламирате тоя родоотстъпник?

Защо е родоотстъпник?състезава се като български гражданин.можеше да иде да живее в монако сиреч да наеме един апартамент и да плаща в пъти по малко данъци.но не е.родоотстъпник е сергей станишев

ами той в Монако живее бе! Не го ли чуваш като казва: ... "там у нас, в Монако" - там плаща наем. Първеню е, ти казвам.

циганката. Оставете го Гришката то си е ногова работа какво ще прави. Може да си е чист бизнес това. Тя го рекламира той я рекламира и т.н. А какво ще прави с нея си е негова работа и нейна.

Да бочи там келеша...

Абе Григор що все по-дърти си избира??? ще вземат да тръгнат разни клюки, та ще му развалят играта пак.

реално него ГО избират!

Дай боже всеки му такива каки

А това... е баба ти.

Когато я заплоди, тогава го признавам :)

а да бе, и да дължи милиони за издръжки двайсет години напред

Маша е много по-хубава...

Давай Гришка. Хич да не ти пука за тениса. Ръгай здраво чушката във боба. И семето вътре.

сух, сух, да я боли, да плаче, да търси майка си :)

КАТО СВЪРШИШ С НЕЩО, КОЕТО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ КАТО НАЙ-УСПЕЛИТЕ, ЗАПОЧВАШ ФУКАНЕТО ЗА МАХАЛАТА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НАРЕЧИНИЯТ ГРИШО, ЗА КОЙТО КВИЧАТ НЕКАДЪРНИ ЖУРНАЛИСТИ, СЕ СЪБУДИ ОБЛЯН В ПОТ... НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ВИДЯЛ СЛЪНЦЕТО, НО Е ВИДЯЛ И НАУЧИЛ ЯВНИТЕ МОМИЧИТА, КОИТО СЕ ВЪРТЯТ ОКОЛО БОКСОВЕТЕ НА АВТОПИСТИТЕ И ТЕНИС КОРТОВЕТЕ! ТЕ СА НЕНАСИТНИ И СА ОТ УЛИЧНИЯ ТЕАТЪР " КАЦ, КАЦ ПЧЕЛИЧКА"! ТОВА ЩЕ МУ ОСТАНЕ! А НЯКОИ СЕ ПОДСМИХВАТ... НАВРЕМЕТО ВЕРДАСКО ИГРАЕШЕ "СВАЛЯЧ", СЕГА ХОДИ ПО ТУРНИРИТЕ, ЗА ДА КАЖЕ - "ВИЖ И АЗ СЪМ ТУК..." МЪЧНО МИ Е КОГАТО КАДЪРЕН БЪЛГАРИН СЕ ОПЛЕСКА... КАКВО ДА СЕ ПРАВИ - ПРОИЗХОДА ОТ МАХАЛА СЕ РАЗПОЗНАВА БЪРЗО! НАВРЕМЕТО ЕДИН УЧИТЕЛ НА ТЕНИС БАЗА НИ КАЗВАШЕ - "НЯМА СМИСЪЛ ДА ПОЛАГАШ МНОГО УСИЛИЯ, ЗА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ СИ ГЛУПАК..."

Ти като истински българин искаш Григор да бие наред , да си ляга според твоите представи сам в леглото и да изпълнява твоите инструкции. И съвсем не те интересува , че Григор е човек със своя индивидуалност. Че връзките му с жени стимулират тенис изявите му. Че е добре изглеждащ млад мъж с мотивация за още по-големи успехи. Григор ще се оправи. Гледай ти да си добре.

Голяма работа. Чак пък толкова шум се вдига за една целувка. Какво е целувка? Взаимна обмяна на лиги. Та Гришо ще поцелува и ще мине на следващата бройка. Сега му е времето на момчето. Като няма с какво друго да се похвалим в чужбина, добре, че са такива като него да ни отсрамят. Нашите политици са добри " спортисти" по бързо ограбване на народа..

Голям Играч! Голям 3бач!

Гришо ми прилича на Ана Курникова, известни повече с жълтите новини покрай тях и рекламите си. Важното е да изкарват пари:-)

ще си оте*е! Като не може да играе поне квото може да прави. Пукай яко на този фронт Гриша.

гРИГОРИЕВ, ТИ СИ МИСЛИШ САМО ЗА......ЕДНО, А ЗА ТЕНИСА КОГА?

2014 като оправяше рускинята дръпна много напред, 2015 нещата се разсъхнаха и му беше супер каръшка.. 2016 започва много обещаващо с тая кака.

лично мнение, но Маша е класи над Никол...

КАТО СВЪРШИШ С ОПИТИТЕ ДА БЪДЕШ НЕЩО, ЗАПОЧВАШ ФУКАНЕТО В МАХАЛАТА И ПРЕБАРА

Еееее от тенисисти, футболисти и милиардери за мен нищо не остана... Освен да взема Шарън Стоун, някой знае ли в кой дом е, самотна ли е, става ли още? Защото имам само една стара снимка от Първичен инстинкт...

Оставете момчето на мира бе! Той е свободен да си прави каквото си поиска и да ходи с която си иска жена, както всеки друг мъж! Какво толкова ви интересува с коя се бил натискал? Ами може, натиска се! Хайде да е жив и здрав!

Малко е дъртичка Николката, +13 ама да видим докъде ще я докара. Защо ли Хамилтън я разкара?

Жена та дрънка :)) Евала Гриша , живей си живота . Все пак не занемарявай и тениса ,защото ако го направиш , ще останеш и без такива хубави какички.

Ето го значи стимулът за победите напоследък. Дано да продължи по-дълго.

Мили наши, родни медии, оставете момчето на мира! Стана по-известен със свалките и победите извън корта, отколкото НА него! Иска ми се да се върне към другите постижения... :(

Бай Ганьо журналист...

Много яка мадама с божествен глас.