Най-хубавите тоалети от ”Изборът на публиката”

Кейт Хъдсън, Клеър Дейнс, Приянка Чопра и Абигейл Спенсър бяха сред най-добре облечените звезди на наградите "Изборът на публиката".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като за това събитие , за тази публика и за тези участници , тоалетчетата са си ок ;)))))))

По-голямата част от американската публика е макс със средно образование, а немалко са си бачкатори, едва завършили и средно... да проявим разбиране!

Публиката е проявила чувството си за хумор, но посредствената журналистика представя това толкова сериозно. Това не може да не е шега.

Ако тези са най- хубавите тоалети, как ли изглеждат посредствените )))

Натали Дормер е най-хубава и интересна.

Клеър Дейнс ми е любима актриса предимно от сериала Вътрешна сигурност. Много е добра, просто ме кефи отвсякъде като игра. ОБАЧЕ не съм я виждала добре облечена тази жена. ЗАЩО така бе, мила. ЗАЩО? Ще дойда да ти помогна, ако искаш. Ще те направя на бонбонче!!! Кол ми;)

Има три интересни роклета - 1, 6 и 13. Но! Приянка Чопра!!!!!!!!!!!!!! Не мога да спра да се смея... :))))))))

Искали са да кажат,може би, че е най- блестящата рокля, в буквалния смисъл :)))

Колко си НЕ-мултикултурен!! ;)Ми че те индийците и арабелите ако не лъщят и хвърялт искри не се считат за красиви... да не говорим, че според тях добрият вкус изисква да се наличуриш с всичкото злато, което фамилията ти притежава...

Считам НЕ-мултикултурните в днешно време за по-свестните хора. Особено когато се резграничават от азиатската и арабската кичозност и едностранчивост.