Церемонията се проведе снощи в Лос Анджелис. Знаменитостите заложиха на бляскави тоалети и черния цвят.

Най-блестяща беше Приянка Чопра в рокля на Vera Wang. Клеър Дейнс сиеяше в сребристо-черна рокля на Burberry, Джулиан Хъф в черна рокля на Kaufmanfranco, а Кристина Милиан сияеше в лилаво.

Вижте снимки от червения килим >>

Кейт Хъдсън не изневери на белия цвят, но предпочете гащеризон, а Сандра Бълок облече къса червена рокля. Абигейл Спенсър също разнообрази бляскавите рокли с червен тоалет на Alexia Maria.

На сцената роклята на Дакота Джонсън се разкопча. След като й помогнаха, тя се пошегува:

"Добре, не е като никой да не е виждал вече гърдите ми".

"Бързи и яростни 7" бе посочен като любим филм и любим екшън, "Теорията на Големия взрив" спечели в категорията телевизионно шоу и телевизионна комедия, а Елън де Дженерис постави рекорд - получи отличието за хуманитарна дейност, както и наградата за любим телевизионен водещ на дневно шоу, с което се оказа носителка на общо 17 награди "Изборът на публиката", предаде ДПА.

Сандра Бълок бе отличена тази година като любима актриса, а Чанинг Тейтъм - като любим актьор. Джони Деп и Дакота Джонсън взеха приз за любими актьори в драма, Мелиса Макарти и Кевин Харт - за комедия. "Миньоните" получиха отличието за семеен филм, "Анатомията на Грей" - за телевизионна драма, а "Семейство Симпсънс" - за телевизионна анимация. Сред певците спечелиха Тейлър Суифт и Ед Шийрън. Наградата за песен получи "What Do You Mean" на Джъстин Бийбър.

Това са единствените награди в Холивуд, които обхващат кино, музика и телевизия. За разлика от "Оскарите" и "Златните глобуси", които се раздават от професионалисти, носителите на отличията "Изборът на публиката" се посочват от фенове, гласуващи в интернет, пише БТА.