Тайната на 43-годишния брак на Майкъл Кейн

Сър Майкъл Кейн разкри каква е тайната на 43-годишния му брак.

Обратно в новината

Коментари - Тайната на 43-годишния брак на Майкъл Кейн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tочно, така е, сър,..и при мен, са така нещата: "Kато знам, с каква любов се взехме, а пък с каква мъка се водим"??!! ;))

О ........ не само това Сър Майкъл Кейн! И аз понатрупах годинки семеен живот - 34 г. Щом са отделни бани - това означава отделни стаи, отделни телевизори, отделни компютри - всеки с личното си пространство и територия, никой на никого да не пречи. Що се отнася до това, че не си изневерявал - защо ли не ти вярвам???

Прав си е, човекът. На всичкото отгоре ползваме и самобръсначките им без да знаят, ха-ха-ха. И все си мисля, че извън шегата, тайната му е в дълбоката привързаност и фино отношение. Да са живи и здрави, страхотни са, а и нещо редиците на такива титани пооредяха напоследък.

Тайната е различни тоалетни, за да не се чуват пръцканета и да не си дишат миризмите.

И всеки със своите списания.

Тайната на дългия му 43 години брак е, че жена му се поддържа. А не като българските жени. Госпожи българки, не се чудете на молбите за развод, които ви идват изневиделица!

Тези дет ги искаш не ходят по бълхари. Тайната е, че за елитното винаги се плаща, така че всеки според възможностите си. Стягайте се господа българи да работите здраво и да си наемате прислужници, за да имате кралици вкъщи!

Някои ще са елитни, други прислужници.

Бих се съгласила с теб, ако мъжете бяха по-поддържани. Жените поне до към 40 г. хващат окото. Мъжете ни още към 28-29 г. заприличват на чичовци със шкембета, брадясали и безврати. Да не говорим за стил и сексапил. Разходете се до Англия да видите какво се казва хубави мъже.

Марш на двора:) Там при летния душ - пространство бол.

Посещавали са личните си психиатри.

Сън не м е е хванало цяла вечер,изгоряли ми въшките за тях.Голям проблем.

С други думи, голема къща така че много много да не се срещате ;)

Тайната е жената да не е Сурва

Да, разбирам. Ти да се самозадоволяваш, а тя да си трае :) Дали го има в природата.

именно ; когато жената е задоволена не кръшка. нека дамите да потвърдят

someone

таината е да има истинки силни честни чувства, като го/я видиш да ти се подкосяват краката от любов, да ти харесва и на външен вид, и по характер, и да има план и мисъл за бъдещето, да се гледа десетки години напред. и роднините трябва да се проучат до 9 коляно, но днес колко го правят?

"Да ти се подкосяват краката..." след 43 години брак?! Много романи четете...

Леко - увличаш се! Достатъчно е да е хубавица, да не е зла и да ти роди дечица.

за коя Шакира става дума?

Глупости на търкалета! Голяма новина, няма що...Смешници

и без баня в къщата пак изкара 50 г. брак. Ходеха си на градска баня!

Там е проблема де - едната баня. Ако я няма, няма проблем. Обаче ако е само една, ти идва да си вземеш самобръсначката и гела за след бръснене и да забегнеш през девет планини в десета.

Хубав мъж, хубава жена, хубав живот - благословени!