На Сара Джесика й омръзна да я сравняват с Кари Брадшоу

На Сара Джесика Паркър явно й омръзна хората да я бъркат с героинята й Кари Брадшоу от "Сексът и градът".

Обратно в новината

Коментари - На Сара Джесика й омръзна да я сравняват с Кари Брадшоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми тогава да я сравним с леля Гина, която не е така известна и това няма да я притеснява, айде де, парчета по залез....

На мен ми харесва, може да не е хубавица, но е приятна.

На тая сиромашия и имигрантска вълна само война на половете ни липсва...

ВЪЛНАТА ОТ ЕМИГРАНТИ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА, ГОСПОДИНЕ ИЛИ ГОСПОЖО!!! Тук в България е предвидено да взязат тепърва още огромно количество не само араби, но и НЕГРИ МЮСЮЛМАНИ, и то забележете-ЖЕНИ С ДЕЦА,защото държавата нямаправо да отказва подслон на жена с дете. След което те придърпват мъжете си, защото по този начин законът им позволява! ХОРА, ОТВОРЕТЕ ОЧИ! Не ви ли прави впечатление че по улиците на София се срещат все по-често жени с бурки и мъже с големи носове, дебели бърни и кафява кожа?! Онзи ден видях две НЕГЪРКИ черни като катран, грозни като нещо, излязло из Джурасик парк, забулени и с дълги поли, виждаха се само катраненочерните им физиономии!ПОМНИТЕ ЛИ ОНИЯ МАЛОУМНИ ПОСТЕРИ ПО СПИРКИТЕ "погледни бежанците с други очи"?! ПОМНИТЕ ЛИ?!?! НА ВИ СЕГА ДРУГИ ОЧИ! Улиците се напълниха с кафяви и черни същества!

затова пък Наталия Кобилкина си е това което е ..

Ами защо тогава го гледахте всички???

Защо се гледа ла*но на улицата или катастрофа на кръстовището? За да не се повтори. Или, за да се заобиколи. Няма как да се критикува нещо, което не си гледал.

Това беше и е един от най-великите сериали изобщо. Няма аналог и нищо не би го достигнало. А актрисата трябва да бъде безкрайно благодарна, че е имала щастието нея да изберат за главната роля. Но вече е одъртяла и не може повече да поддържа горещия имидж. И за това и мъжът и е не е голем като Мр. Биг, защото тя не е личност като героинята си, а то това е най-важното за един човек, за да бъде готин и запомнящ се.

"сори" ама има о други стойностни сериали. Да беше се пробвала и в тях.

значи, че и ти си остарял.

Селиалът не беше ли за недо*бани вуйни, 45+, на които всички 20 годишни момченца им връзват? Не мога да се сетя за подобен сериал за мъже, щяха да го обявят за сексистки и да го забранят. А и самите мъже нямаше да го гледат. Прекалено измислено щеше да им е... За да си фенка на този сериал трябва също така да вярваш, че децата ги носят щъркелите и земята е плоска и се крепи на два слона. Единият, естествено, е Кери Брадшоу. Не заради килата. Заради хобота.

Да, да. А "Двама мъже и половина" какъв е? За мен е незабавен, тъп и идиотски. Също бих казала сексистки! Не съм чула жена да го плюе, докато всички мъже врякат против "Секса..".

Много тъп сериал, който изкриви светогледа на цяло поколение жени. Но те поне са били на по 30-40 години, когато е вървял, трябвало е да имат изграден характер дотогава. Има обаче и нещо по-лошо - разни телевизии продължават да въртят тази глупост. Имам познати момичета на по 22-28 години, които са били на по 10-16 години, когато сериалът е бил актуален. Така като ги гледам, много от тях са на път да си останат стари моми в резултат на тъпите идеи, които насажда този сериал. А те нямат шанс да се оправят, просто защото сериалът им е изкривил съзнанието във възраст, когато са били достатъчно податливи на това.

Ми тези момичета може би ще си останат "стари моми" по съвсем други причини. Ролята на сериалите и на филмите изобщо не е да изгражда съзнание и да възпитава, А ДА ЗАБАВЛЯВА. Тук вече имат работа тези, които не са "останали стари моми и стари ергени" и създавайки деца не е лошо да помислят за възпитание, обясняване, личен пример и разни такива по "скучни" работи от "създаването" им!

Стою

Кво забавление, като зрителите на някои сериали плачат?... Не ролята, а задачите на сериалите: 1. Някой да усвои пари. И телевизионно време. 2. Да си губят другите времето. 3. Тези, дето ги гледат, да не мислят за собствените си проблеми (обикновено свързани и с обществените), а за проблемите на героите (и това ако не е манипулация!?!?) 4. Реклами по време на излъчването. 5, 6, 7 - мързи ме.

А то като ти си тъпа, освен да кажеш за всичко и всеки, че е много тъпо какво друго ти остава...

Защо реши, че съм жена? И за какво друго, освен за сериала, казах че е тъпо?

гат яде кифтетата ни рива.... никому неизвестна щеше да си без тази лесбосапунка.

а актьорското ти майсторство свършва с четене зад кадър на 'мислите на героя', или какво всъщност правиш в момента на екрана.

Ама простакесо, Ако не беше героинята- кой щеше да те познава, каквато си грозноватичка-само за прислужничка ставаш!

а като прибираше милионите не рева

Кари Брадшоу или каквато и да е там Сара Джесика Паркър е доста грозноватичка и кривокрака женка , която не блести с кой знае какви актърски заложби .

Тази има само катърски заложби :)

А га ги яде кифтетата ни рива, а?

Това грозно пате го произведоха в секс символ. За хора без собствено мнение .

верно е. няки твърдят че това е евроиска конспирация...

... за мен oбаче oбяснението е че ако някои е чаровен и има добър стил и вкус - това е истинската красота...

На тая какво й е чаровното, моля???? Най-вероятно я лансират заради произхода й....Иначе-защо?

Познавам жени, за които някои казват че са красиви, а други не са съгласни. При чарът обаче е друго - ако една жена е чаровна, всички я харесват, независимо че може да не отговаря на никакви идеали за красота. Тази Сара Джесика Паркър поне на мен ми е доста неприятна, не мога да кажа че е красива (по моите разбирания) и в никакъв случай не е чаровна.