Християна Лоизу спечели X Factor

Християна Лоизу от Кипър е големият победител в четвъртия сезон на музикалното шоу X Factor.

Обратно в новината

Коментари - Християна Лоизу спечели X Factor | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аэ не гледам това предаване таэи телевиэия и битивито.

КАТО Е ИМАЛО ТОЛКОВА ПРОТИВ НЕЯ ЗАЩО НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕЯ? ЩЕ ВИ ПОМОГНА ДА НЕ СИ НАТОВАРВАТЕ ПРАЗНИТЕ КРАТУНИ - ПОНЕЖЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ

Правилно спечели кипърката, този Кристиян развали хбавата песен на Емил Димитров.

...нямала присъствие...глупости на търкалета! Адел има страшно присъствие...седи като пън на сцената, ама е номер 1! Християна беше без конкуренция! Момчето и особено оня клоун - Дарина, бяха на светлинни години от нея!

това Софи Маринова ли е ?

ХРИСТИЯНА Е ВИРТУОЗ И ТАЛАНТ, КАКЪВТО НИКОГА НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ В ПОДОБНИ ФОРМАТИ. ТОВА УСЕТИХА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ И Я ПОДКРЕПИХА ЗА ТРЪПКАТА, УДОВОЛСТВИЕТО И СЪЛЗИТЕ ОТ ПЕСНИТЕ И. А ЗЛОБНИТЕ ХЕЙТЪРИ ТУК НЕКА СИ ПЛЮЯТ. ТОВА ГИ ПРАВИ ОЩЕ ПО-ДРЕБНИ И ЖАЛКИ...

С тъпи ментори - това става - корупция и нагласен конкурс

Всички, повтарящи до втръсване, че това било българско предаване - не е! Международен формат е, което няма как да знаете, коне с капаци! В подобни предавания в Англия е пълно с чужденци, но хората са свикнали и не се тръшкат, а вие виждате чужденец за първи път и малко ви е ново...Да не споменавам как говорят български тези чужденци, нещо, което е достойно за уважение! Християна беше най-добрата и това е положението! Емоция нямала, професионалист била. Не е професионалист, просто е учила музика, не се занимава с това професионално (все още), да сте я виждали в някоя опера, или нещо албум да е издала...Б.а.си мизерниците...

запри се малко - кога в ангия е печелил чужденец, умнико - ходят много за масовост - да, но кой остава на финала

А Люси в коя държава спечели?

Имаше само един, който пееше що-годе като хората - онзи Стивън ли беше? Почти като оригинална звезда, все едно слушах едновремешните "Джексън Файв" - братята та малкия тогава Джако и той самият. Но тук се кльопа друга музика, не блусове, джаз и фънк. И пак сме си в познатите рамки още от времето на Ирина Чмихова, нищо ново не е създадено и настъпило. Бози за бозаджии. Но пък някой яко се е нагушкал от гласувания и истеричните умиления на пикльовците в залата и по телефона. Ама яко! И пак ще го направи, ще потрети и почетвърти, докато още има наивници, притова без вкус.

Пълна порнография!Да,вярно жената пее,но това и е професията-как може да се състезава,като тя цял живот за това се е подготвяла!?

какво е пречило и другите да се подготвят ? нима това е състезание за някои хванати от полето и да започват да пеят ? нашата Крисия също има подготовка при Евровизия , но никой не подлагаше това на спор просто защото и другите са имали подготовка.

Браво ,че спечели тя. Че ми писна да гледам как тикат цяло предаване онова бездарно руско момче.То беше русофилска пропаганда,то беше нагласяне... Истината е,че вторият финалист е поне 3 класи под победителя ама айде...

еркюл поаро към филип марлоу - драги колега, момчето изобщо не е бездарно, достигнало е до финалите в русия - това са с хиляди повече конкуренти от тези в бг и то се е преборило с тях - освен тове е само на 15 год. и е наполовина българин с българска фамилия - и не на последно място е великолепен артист и певец - християна спечели, защото единствената и конкуренция в лицето на виктория беше отдавна елиминирана - не казвам, че християна не може да пее - напротив - професионална оперна певица , надарена, талантлива но - х фактор доколкото знам не е за професионалисти - освен това всяка страна се радва на своите победители - все пак е х фактор.бг, а излиза, че нямаме един достоен певец

Като е професионалистка, защо са я допуснали до конкурса? Като е чужденка, защо са я допуснали до конкурса? Дрънкате глупости, а момичето пее, пее перфектно и напълно заслужено спечели!

заслужаваше да спечели. голям диапазон и правилно пеене има. Кристиян има еднообразно пеене - виене. и са кеца виеха като сирени. това в няукои песни е подходящо , но не във всички. иначе има гласови възможности, но тази еднотипност му изигра лоша шега

С какво удоволствие не изгледах нито една вечер.

Християна изобщо не е за този формат - тя е класи над всички участници, професионалист е. Браво на нея. Русначето го чака голяма кариера, защото е страхотен певец. Останалите има още мноого да се учат.

Организаторите да обърнат внимание на истеричните викове от клакьорите, просто е непоносимо! Люси Дяковска има проблеми с нервите и реакциите си - по-кротко! Рапърът няма достатъчно езиков багаж и не може да изкаже емоциите и мислите си. Отвратително.

за първи път гледах и тоя Кристиян не може да пее направо се подигра с песента на големия Емил Димитров

Мари, като нищо не разбираш от музика и пеене, поне си мълчи, можеш да не го слушаш, но не се изказвай. Аз пък не харесвам Емил Димитров с постните си примитивни песни, но не си давам мнението в пространството и не преча други да го харесват.

Стою

"... една от най-вълнуващите български песни "Осъдени души" на Лили Иванова..." Аз ли нещо куцам?... Българска песен... На Лили... Добре де, Лили я изпя.

Стойо,не те разбрах,но нещо ми лъха на неодобрение за Християна.Ако е така,прощавам ти недомлъвките.

Стою

Просто се сещам за Джани Моранди и "Parla piu piano"...

Този дисонантен чалга-режисьор докога ще ни го натрапват да го гледаме?

докато е българско

ДОКАТО е добър слуга на "избраните" . Идеята на SYCO Е ДА ПОКАЖЕ КОЛКО НЕКАДЪРНИ СА БЪЛГАРИТЕ И ДЕЦАТА ИМ. По имената им ще ги познаете! Мога и още да пиша, ама дирниците банват .....

Честито Лоизу! Браво Халваджиян! Снощи като чух и Бохосян/Рафи/, изпращам с по малко тъга в Русия Кристиян.

ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ ХРИСТИЯНА. ДНЕС ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ В СТУДИОТО НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЯ НЕ ДОЙДЕ. ОПРАВДАНИЕТО НА ВОДЕЩИТЕ БЕШЕ, ЧЕ НЕ УСПЯЛА ДА СЕ ПРЕДВИЖИ ОТ КВ.МЛАДОСГ ДО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ - ЗА МЕН ТОВА Е ПЪЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ. ВЗЕ ПЕЧАЛБАТА И СЕ ОТНАСЯ БЕЗОТГОВОРНО КЪМ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ

За каква телевизия дрънкаш,не видя ли ,че сиртакитата почнаха още в залата.не могла да се придвижи,брат ми дойде от София с кола до Варна днес.

Голямо браво за избора на Християна на първо място!!!!!Доволна съм за това, че публиката има все още музикални разбирания и не избраха тинейджърката и любимка на"голямия"ментор Криско.

Рая ти от Лом ли си,че ми блъскаш на цървулана нещо.

теб ако не ти е приятен Криско това е отделна работа, но не подценявай Дарина, която беше най-атрактивна, най-музикална и с най-европейско излъчване. когато твоята любима и семпла Кристияна стигне до ниво да изпълнява парчета като тези на Дарина, ела да ми се обадиш. Кристияна има глас и пее и нищо повече. Нейното място е в оперетата.

няма да коментирам къде и е мястото на дарина - почти всички от журито казаха, че е луда - оттам да почнем - глас нулев - като че ли най-много се изложи на народните песни, където би трябвало да бъде най-добра - нали уж учила народно пеене - атрактивна, атрактивна, но само с фръкане не става

поне християна може да пее за разлика от дарина

Най-добрата! Да ,бъде жива и здрава! ЖАЛКОТО е ,че ПРОДАЖНОТО ни "жури" ОПОРАЧИ финала,като НЕ допусна ТАМ,многото други които бяха по-достойни да се състезават с Кристияна!!!

naco, цървулано неграмотна,защо не отидеш в Стрелча оня да те почерпи едно питие

имаш предвид вики, белканто, александрина - нали

Браво, Християна! Класи над Жъ Бъ!

Във всяка градска опера у нас има по четири-пет певици-сопрано, по добри от нея.тя е чудо невиждано за хора които не са слушали друго освен ,Сантра,Лора К. и Мария И.А нещо и за дуетите.Християна и Наско от БТР-пълен фалш,граничещ с отврат.Не по добри бяха и дуетите бяха на Дарина и на Кристиян.И в трите случая старите се изложиха.Стана така,че поповете надпяха владиките този път.

Оперните певици на участват в такива формати! Браво за смелостта, Християна!

Явно следващият победител в арменския фактор ще е някой муджахидин от идил :))))) А бе всичко друго само не и талантливо Българче ..... А всъщност кой ли ги гледа тия нагласени водевили ..... Със здраве :)))

Тези от Хфактор само арменчета .... как да не се усъмя в нагласяване на вота...

Християна, ще се омъжиш ли за мен?

Напълно заслужено,никой не беше на нивото й.Независимо то схемите,за които говорите,тя беше просто най-добрата.Браво на момичето,браво!

Ако Х Фактор беше детско музикално шоу, Кристиан и Дара, биха имали шанс да станат победители. В компанията на кака си Христина, обаче бледнеят. И все пак те са още деца, имат потенциал и дано го разгърнат докрай.

Кънчо, кой ще ги остави да го разгърнат тоя талант в България,българите като теб ли?Българин,може да направи победител друг българин,ако е физически инвалид.По скоро разчитам арменеца отколкото на такива като теб,които все обещават бъдещето на българските таланти, а настоящето го дават на чуждите .

Хора,не ставайте глупави,не обиждайте участниците и себе си.Менторите действаха по примера на Слави Трифонов с Грахич.От СМС-ите беше ясно,че АВА няма да спечелят и Люси си ги уговори да внесат свежест в концертите ѝ.Сори,но на неин концерт само в Плевен ходят.Кристиян е малолетен и не отговаря на условието за участие.Дарина е човека който Криско търси да продуцира и той си го каза.Остана Християна,която стана любимка на Маги и голяма част от публиката още в началото.Саня запазва сергията в Х фактор угаждайки на Халважан,който толкова много искаше да победи и се биеше в гърдите за добрите изпълнинея на неговите хора.Сега Християна води с 50 хиляди лева,които в този бизнес покриват потребности равни на пет хиляди в живота на средностатистическия българин.Ще видим кой е спечелил след една година.

Уредена работа. Напълно в стила на Халваджията. И като за България е нормално - негово си е шоуто и ще си прави каквото си поиска. По-лошото е, че за това ще чуем по-малко и от предните Му "победители". Защото е много добра, но не повече отколкото е скучна.

Е ти какво,той дава парите.нормално.

той осигурява парите

че Християна е спечелила,та не чухте ли какво каза Маги в началото .Той каза ,че ще изпеем три песни -на три езика.Това не е ли нещо ,като предсказание ,или сигурност ,че Дарина или Кристиян ще отпаднат.

А, ето това беше слабото място на Християна - английският и още повече френският, не са и добри.

аве льольо,човека ти говори за друго,ти езика ѝ бил лош.английския ѝ е много добър дори.

този формат, трябва вече да знаете, че всеки се подготвя какво ще пее ако е на елиминации или в случая на финал и много ясно ментора му да знае.

до довечера да сте направили 300 коментара, излагате се !!

Чакай да влязат "победилите", че да обяснят как никой не разбира от музика, ама нищо че ние ще я купуваме :)

Радвам се за бобедилите. Забавляваха ни добре. Сега обаче идва реалността, в която няма къде да си покажате носовете извън "бетонните" договори със Саня Незнамкояси, която ще продуцира по една песен ( по договор), песен която за нищо няма да става и после ? Жалко за толкова излъгани талантливи млади хора !

Агенте,много си наивен!Това не е конкурс за най-добър певец,а шоу програма,от която продуцентите искат да спечелят пари!

Точно така ! Това е шоу програма. Само дето ги залъгват, че ще стане нещо повече от излъчването в Х фактор. Най-много да пеят на вееринките на Мтел :)

В началото на предаването казаха, че тя е завършила оперно пеене тук у нас , та се питам - не е ли това достатъчен повод, за да не участва в съзтезание за аматьори? Просто не е честно!

случайно да сте чули, другите, които поздравяваха музикалните си педагози или чувате избирателно. А да не говорим за Дарина, която учи народна музика и така изпя народната песен, че ми идеше да си седна на ушите. В този формат почти няма участник стигнал до големите концерти без да се е занимавал преди това с пеене.

БРАВО ! Страхотен глас, Хриси, ти си за Бродуей !

Абе, плювалници, не разбрахте ли, че това момиче, откъдето и да е, Кипър, Монголия или Шри Ланка, е с класи над останалите. Нейният глас е перфектен, диапазона на тоналността й е уникален, през цялото време на конкурса тя нямаше абсолютно нито една изпята грешно нота, да не говорим за излъчването, което има. Нека бъдем реални и да се поклоним пред изключителния талант и представяне на Християна. А ако робуваме на местния шовинизъм, то дори и онова подскачащото девойче, с врестлив глас, да бяхме класирали на първо място, пак нямаше как да загърбим невероятните изпълнения на истинската победителка, нищо, че е от Кипър. Важното е, че изкуството и пеенето намериха своя нов ангел. Поздравления!

Никой не отрича качествата на Християна,но това е Х фактор и каквото и да означава изисква пеене и артистизъм.На посредственяците Християна се харесва защото е дисциплинирана,сервилна и обрана на сцената.Шовинизъм не е уместната дума в случая.В едно българско състезание се предполага цел, да открие българския талант.В нешовинистична Гърция като спечели чужденец ела и се обади. Гърците са авторитетни в ЕС и правят каквото поискат,защото са гърци и у тях и навън държат на това. Ние с такива либерали като теб,винаги ще пренебргваме своето.

Ами защото правят каквото си искат и за това стигнаха до тук.....явно си шовенист и трудно се спори с такива хора

Що ли съм съгласен с тебе. Български таланти трябва да се търсят български. Иначе не пеят хубаво....Може да е крайно , но ми е отвътре....

Тази умряла скумрия само високи ноти може да пее, никакъв артист не е, никакво сценично присъствие, усет или емоция няма в нея. И това ми било Х-фактор, да не говорим за лошата дикция и на английски и на български и на френски. Тя ако е това дето я изкараха досега щеше да има кариера, не да стои в къщи и да се чуди на кой конкурс с децата да се яви.

кристиан има български корени докато християна е дошла тук само за да учи. Вярно, че пее добре ама сега... все тая. това предаване си е нагласено от самото начало... Въпреки това Саня ще я вземе и като другите победители и ще я прецака. Виктория, Дарина, Кристиян и AVA ще ги вземе и тях някой (графа, криско и др.) и ще си въртят пари в пъти повече от християна. нищо лично относно кипърката, но това е x factor BULGARIA. Следващия сезон победител ще бъде мустафа от афганистан.

И кво ? 1 място кипърка 2 място русначе Вас българите май най големия талант ви е да се биете по улиците ?

имаме и арменче,то беше първия БЪЛГАРСКИ победител.

пее хубаво, но трябваше да е българче

Не разбрахте ли че годеника и е БЪЛГАРИН.Парите остават тук ЩЕ ОПРАВЯТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

Супер ! Значи след бай Тошо , Царо, Путин , Християна Луизоу и следващия човек когото ЧЕ ЧЕКАМЕ да ни оправи ..

Абсолютна!

За мен победител е Виктория, само как я ликвидираха. Криско трудно взе решение и остави на публиката да решава-менторът трябваше да направи своята преценка. Да, Християна пее невероятно, но това девойче едвали ще слави България- все пак държах да има победител и да е дете на България.

Кипърка спечели Българският Х-Фъктор.

първия ,арменче...

А бе хора,който и да беше спечелил ако е много добър какво си въобразявате,че ще остане тук да пее по кръчмите и на някой концерт на учиндолския селяк ли???Ще отлети там където са парите,славата и възможностите и няма абсолютно никакво значение от къде е но поне ще остане записано,че е тръгнал/а от български формат а пък вие си хленчете тук

1. Спомняте ли си на какъв етап отпадна Цветелина Грахич,която направи фурор с появяването си в "Гласът на Б-я"? 2.Сега колко хора познават нея и другата бек вокалистка на Ку-ку бенд,Лили С.? 3.Колко хора си спомнят ,кой е победителя в тогавашното издание на Гласът на Б-я ? 4.Готови ли сте да се обзаложите,че следващата година по това време ще видите Християна,а Дарина ще има милиони гледания на клиповете си до тогава?

Освен,че е атрактивна в лудостта си и изявите си Даринка няма глас да стане добра певица но се водите от визията а кипърката е завършена певица и си има перспектива къде и какво да прави,за това учи момичето а не отива ей така да се пробва и да я покажат по телевизоро

Сега Саня Армутлиева ще подхване Християна и ще я затрие. Колко от Х факторите прокопсаха?!

От самото начало се разбра, че Христиана е най-доброто, което се е случвало на Х-фактор. Красива и талантлива и...много добре възпитана. Имаше и други таланти на конкурса, но..диамантът е само един.

г-н Станков, каква българщина търсите в младите хора, на които четвърт век им се говори колко зле беше 45 години,когато имаше работа за всички,безплатно лечение и образование и колко добре живеем сега в зависимост от ЕС ,САЩ и НАТО? Когато посредствеността на един народ ,стигне до там да превиши националната му гордост, най доволни са неговите "ментори" и ментържиите/измамниците/ сред него. Все пак е хубаво и има надежда,щом още се срещат хора като вас,които говорят за български ценности,българска принадлежност ,грижа за нашите таланти и така...

Хубавото сирене си има цена, а цената на хубавия ви живот не е платихте вие,а други...така ,че е по-добре да си замълчите и се наведете, докато мине бурята.

Такива, за които хубавия живот се изразява в колко и какво сирене са опапали, не трябва да им се обръща внимание! Не си спомня оркът нищо освен плюскането - тръгнал да ми коментира "по компютъра"...

Работата за всички, безплатните лечение и образование ли формираха нашата национална идентичност през "онези" прехвалени 45 години? Нищо за чудене, тогава всичко "национално" беше по-лошо от нецензурна дума. Така че не ми величайте най-безродния строй, дето искаше да ни направи 16-та република на СССР!

Ей ,я внимавай какво пишеш , защото ако започна с обидите ще те сма*а . И ДА човека е , много прав преди т.н демокрация хората живееха милион пъти по-добре от сега .А, такива елементарни частици като теб даже не заслужават обяснения .СМЕШНИК.

Ако се оценяваше един изпълнител,само по гласови възможности и диапазон на гласа,още в самото начало,трябваше да ги съберат и който вземе най-висок тон,да му се присъди наградата,а не 7 месеца,да се точи това предаване!Второ,по тая логика,никога нямаше да пеят Тони Димитрова,Аманда Лиър,Челентано и др.Значи,изисква се и сценично ,присъствие,умение да приобщиш публиката и пр.Нима четиримата тенори имаха по-малък диапазон,та отпаднаха толкова рано???Така,че замислете се върху критериите си,а не папагалски да пригласяте!

Магърдич го обяви още в началото (цитирам): "Някой съмнява ли се, че победителят този сезон ще бъде от моя отбор? Може да не разбирам от музика, но знам как да направя победител!" Това изказване обобщава моето впечатление. Нищо конкретно против Християна, но тя нямаше да победи, ако не беше в отбора на Маги, който ЗНАЕ КАК да манипулира зрителите с думи (след конкретни негови изказвания отпадаха много добри изпълнители), както и с екип, който реално работи за него не само -

Много правилен коментар. А внимавахте ли в самото начало снощи, при визитката на Христиана, самият Магърдич каза, че тя тази вечер ще пее на три изика. Откъде знаеше още в самото начало, че тя ще прескочи във втория етап, при условие, че предаването е пряко. Ами отговорът идва от самосебе си - всичко предварително е нагласено. За този си грандиозен гаф Магърдич заслужава не златен, а платинен скункс.

Заслужена награда за тази млада дама, страхотен гласови диапазон и талант. Честито