Дакота с Мелани Грифит и Дон Джонсън на премиера

Дакота Джонсън доведе родителите си на премиерата на новия й филм "Наръчник за необвързани" в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Дакота с Мелани Грифит и Дон Джонсън на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве, диражии, защо лафчето не работи?

Защо мама е заприличала на травелсит пред Министерството на земеделието привечер? Защо тате се е състарил така, къде остана онзи красавец с жълтото сако и слънчевите очила в кабриото, развяващ шалче? Тази Дакота вече такова ли се и пред камери? Въпросите са много и нееднозначни и искат бърз отговор.

Какво да правиш - ген и семейни ценности! И тук е така - селяндурите се сбират у чалга-клубо да глеат Цуца Пуцович, Дриско и Мърлена на пилоно и да удрат шотче след шотче....Га се врънат дома, слаат чушкопеко и резват от балконо една свинска наеница за мезе. И те така си я караме разбиаш ли. Въпрос на ген и семейни ценности.

Майка и е попрекалила с пластичната хирургия! В лицето е като мумия.

Дакота е много нежна, има по-спокойно и ненатрапчиво излъчване. Точно такива момичета са стойностни, а не някакви знойни красавици, които ги бива само пред фотоапарата.

ценителю, няма мъж на този свят който да избере да е*бе "нежно момиче" пред една сочна прасковка.не се прави!

Дакота не е зле, аз не бих й отказал. За мен ще е удоволствие да пробвам какво е с американка.

Много са сладки и майка и дъщеря. И да, за наше съжаление мъжете остаряват с някакъв чар, а ние жените просто остаряваме. Въпреки, че като гледам София Лорен, а и нашата Стоянка Мутафова /да ни е жива и здрава/ явно и ние можем да остаряваме с чар.

А мъжете за наше съжаление, колко по-хубаво остаряват!!!

Правилно. Той е й първия съпруг.

добре ще е за нея, че по-сив филм от този за сивите нюанси не бях гледал, направо се превивах от смях на моменти, страшна тъпотия, все си мислех, че като я заключваше за леглото ще му се довтаса с белезниците, влачейки таблата

забравих да кажа, че плаката на филма и музиката са хубави

С глас се смях, така е,голяма мъка беше гледането на филма- дали защото актьорите нямат нужното присъствие, или защото режисурата беше доста мудна Да бяха си взели Люсито Иларионов, той колко клипове от тоя сорт е спретнал....

Има излъчването на някаква пастирка от преди няколко века - наивитет и маааалко дебилизъм за чар.

Моето мнение за Дакота Джонсън е , че е добра актриса , която очевидно е наследила гените на родителите си .