Сийл: Хайди превръщаше брака ни в малък цирк

Певецът Сийл (52) се оплака от бившата си съпруга - манекенката Хайди Клум (42).

Обратно в новината

Коментари - Сийл: Хайди превръщаше брака ни в малък цирк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете с този гаден расизъм. Сийл е страхотен певец. Аз по скоро се чудя той какво е правил с нея. Но сигурно я е обичал, защото едно или две от децата й не са от него.

Черната ланга е била в основата на привличането между двамата. В един момент човек се пресища и къса синджира.

тоя е БАЯ грозен..

ама каката убаица! бая склероза ама изпразва бърже пълнителя.

Светските новини си ги четат едни хора, дето друго не ги интересува освен да се ровят под завивките на хората и в личния им живот. Говорите за външния вид на SEAL , а никой от вас не спомена какъв легендарен певец е.....!!! Чуйте 1 цял негов албум и нека не говорим за Хайди Клум и безмислената и професия, а за твореца SEAL. П.с : чакам минуси от жени и разни сноби.... :)

Прав сте, но и Вие четете същите новините. Дори си губите времето да ги коментирате. Следователно спадате към същата категория хора. Озадачи ме "безмислената", но се надявам в бързината да сте допуснали неволна грешка.

"с" е пропуснато в бързината. А, причината да прочета някой коментар под такива статии, е че се надявам напразно да видя нещо положително. Но уви, дори и човек като вас нещо се заяжда....

Като се жени за нея не предположи ли, че с тая нейна професия няма да ти осигури тих и спокоен живот? Па набързо и 4 деца и направи, та дано се кротне, ама не, а сега се оплакваш.

Не мой бе Кире така.Не знаиш какво е лоша жена.

link

Ужасна, ужасна двойка. Грозното си е грозно.Не може да се отрече.

разочарован е защото в тоя цирк за него е била ролята на маймуната

Цирк и пари или пари и цирк. Дори развода им е бизнес.

Била е безстрашна, да заживее с такова същество!

Забравяш паламарката 25+

Извратена е. Преди него е била с Флавио Бриаторе - секс символ от най-големите, лепят му се жените като ... Не е заради парите, да не си помислите нещо!

От Флавио Биаторе е първото ѝ дете. Той я зарязва бременна в напреднали месеци. Сийл се жени за Хайди докато е бременна към 8- 9 месец. Той е куражлията. Трите други деца са негови. Не може да се сбъркат.

Какъв секс символ ? Този дядка ли ?????

Отвврат!

someone

честно казано, се учудвам. мисля, че и двамата са имали време да се опознаят преди брака, а пък после изведнъж и двамата почнали да се дразнят един от друг. ами къде гледахте преди подписа?

Бързали са, щото булката е била бременна и не са могли да се опознаят достатъчно.

Цирк ще да е , след като участват маймуни...

Много сладка двойка са.Представям си тоя негър какво я прави в леглото-как да не го хареса?И аз го искам!

Нали я опраскваше млада и хубава. Кво се жалваш? Я се виж какъв "красавец" си.

Красавицата и звяра...

Ей, като чуя/прочета мъж да се жалва, да приритва и да драматизира като женка...и ми се доповръща.

нали..друго си е да пребиеш жената и да покажеш кои командва, че си истински мъж и наи вече българин - в булгаристан над 70% от мъжете са истински мъже(особенно като се намлатят с домашна ракя за избистряне на моъка и за здраве), не е като в изнежения запад, нали?

Ти пък как реши, че съм ЗА боя и пяните мъже?! Светът не е черно-бял, т.е. или мъжът е нежен, или е грубиян

Само дето в последните години въобще не е рядкост точно женаТА да "се намлати" с ракия, бира или квото й е под ръка, вече и на бой налитат, а онова третото няма да го коментирам изобщо. Явно само със "со кротце" и "со благо" не става. И с казаното дотук нямам намерение да оправдавам мъжете, а да ви кажа да не приписвате определени тенденции изцяло на мъжете. Колелото се върти.

Виж че е с черен маникюр, какво друго да се очаква...