Дакота Джонсън се оплака, че не я канят по срещи

26-годишната Дакота Джонсън се оплака, че мъжете се страхуват от нея и не я канят на срещи.

Обратно в новината

Коментари - Дакота Джонсън се оплака, че не я канят по срещи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отговорът е: Да-а-а-к-о-о-о-т-а-а-а! или: Да-кота!

не бе може да има зъби на оная си работа та за тва мъжете да ги е страх

Те и да я канят, всичко е много нюансирано и тя губи нишката на предложението.

Мине се не мине и някоя проплаче, как не я канят на среща или ги е страх от нея... млата душица, толкова е смешно и нелепо :D

Хубаво е момето, ама то в Холивуд мъже не останаха.

на третата ракия става

По - хубава е със руса коса. А мисля че не я канят на срещи защото, може да се каже че е безлична. Няма харизма, излъчване. Просто Незабележима...

Ела да ти прочета приказката за Хуйзел и Грегел. Пък ти ще наблягаш на нюансите. Друго ще приказваш на интервютата после.

Верно е заспалана. Как ги играе тези тигрици на екран?!

Реклама да става.

Симпатяга и Доста откровена за годините си. Вероятно е "широко скроена" за американка. Мисля, че няма да продължи много дълго - ще разбере,че актьорите даже и да не искат, започват да играят и в живота Ролите си. Когато станеш "Профи" ставаш още по "профи", когато Киното и Личния ти живот са Две различни неща. Тези от Холивуд, които са го разбрали О Време си имат Хубаво Семейство и Щастлив живот. Малцина са и така ще бъде май.. Та пожелавам на Дакота да не стига до разводите от "пролет до есен" и да си спести антидепресантите и наркотиците.

Хубава е, но вероятно сексуалната й роля и изградения от нея имидж смущава потенциалните кандидати.

Свестните мъже не си падат по жени тип "Сексът и градът" и "50 нюанса сиво", така че няма какво да се чуди, хората я свързват с ролите й. Мен скоро едно момиче ме пита защо не я каня, останала с впечатление, че я харесвам. Е, симпатична ми е, но поне 10 пъти съм я чувал да възхвалява "Сексът и градът" и това, което е научила от този сериал. Обясних й, че въпреки симпатиите ми, не бих я поканил, защото най-вероятно няма да постигнем разбирателство по много въпроси, а не искам да й губя времето. Моето също.

Много точно мнение. Не си единствен ...

Ти ли си скъпи, онзи с трите колежки?

на Софи Марсо навремето. Но Софито /не нашто/ още си го бива, а и Моника Белучи не пуска кожения жезъл. Така че Дакота ще трябва да почака поне още 10-15 години да се хване за нещо здраво. Не е достатъчно, че тато й я тика и че си има всичко необходимо /то и наште джьофри си го имат и даже успешно го ползват/. Да направи в някой театър по "Броудуей" една разтърсваща Офелия и ще я признаят.

Не ме е страх от нея, а да не разбере жената!!!

Щото не си бръсне краката

Нека да заповяда у нас да пробва - онова там мъже ли са? Милата, само се хаби и получава торбички и сенки под очите с ония шмульовци. Може би ония са се сецнали, защото когато научат по време на таковата кого таковат, имат усещането, че го правят на баща й, ха-ха.

Явно другаркат има неприятни интимни миризми. Иначе след 0,5 литра всеки БГ юнак ще я зарадва. Ако моного бърза да хваща самолета за Кьолн. Там германките не сварват да си вдигнат гащите от набезите на талибаните!!!

Тая сигурно го е правила повече във филмите й, отколтото с реалния си живот.

ползва ли 'Красная Линия' ?! Може там да е проблема..

Такава среща ще и нацепя, че чак няма и да мисли за мъже повече!!!

С винкеу уи?

Нищо чудно!!! Какво не и е ясно на блондинката-ами тя няма нито една нормална роля!! Във всеки филм изграе изроди-Вижте Здрач!!! Ами аз не помня нито една нейна положителна роля-то, в крайна сметка, хората и от ролите си съставят мнение за един човек, пък било и то погрешно!! затова я избягват, но на нея явно няма кой да и го обясни с думи прости!!

За коя актриса си писал?

ОХ, НА ЧИЧО ДА-КОТКАТА!

Пускай им по-често, научи няколко мурафета от филмите за възрастни и т.н.И цена няма да имаш :)

Бива ли такова нещо бе лайф.дир! Защо не сте и дали телефонния номер. Щях да и се обадя и да я поканя.

Не бой се Мацо! Само не допускай кладенецът ти да пресъхне и винаги ще се намери някой "жаден", който да си напои коня "там"!

Има жизненост колкото една парцалена кукла. Моме, дай малко радост в очите, малко интерес към живота, че все си заспала, както си ходиш! На кой му трябва спяща красавица с глуповато изражение?

Ела ма дакотке, аз ща зема. Имам Москвич, от новите (АЗЛК), общак съм по строежите, живея на квартира в едно мазе. Толкоз си убава, ща нося на ръце кат торба цимент, само си дай телефона, щи звънна.

Иска да и обърнат внимание , не е заради мъжете.

А знаете ли какво е Дакота? Това са едни от най-войствените индианци в Северна Америка. Предполагам, че няма мъж, който иска да остане без скалп. По тази причина и никой не я кани на срещи...

Аз вече варосах тавана! Благодаря ти, Дакота!

Странно защо някои жени мислят, че се страхуват от тях, като просто не ги харесват. Хубава и харесвана не е едно и също, това някои не могат да го проумеят. Най-често сами остават момичета, които съчетават високо самомнение с недостатъчно покритие, което на подсъзнателно ниво води до ниско самочувствие. Това се изразява в неспокоен търсещ поглед и суетно изражение. В процеса на започваща свалка, тези момичета/жени развалят набързо работата, като проявяват нетърпение и при последвалото стъписване на мъжа следва канонада от въпроси и упреци: къде сбърках, не ме ли харесваш, обясни. След което той окончателно си плюе на петите.

освен това, как Сийке си и тъпинка! Мъжете не гледат красотата, а друго - сексапила! Ама ти откъде да знаеш за тези неща - те с клюки и инстриги не се научават!

Мъжете гледат всичко ако не си наясно, драга. А ти току що доказа, че си ограничена и смотана.

знам, че си клюкарка, но не знаех, че си и извратена! Какви ти резби са те прихванали на стари години, просто имам дъщеря ва възрастта на това момиче и гледам малко по-човешки на нещата!

Ти си извратената, не аз. Мъжете са тези, които ще кажат дали една жена е стойностна или не.

Чудя се погледа й ли е кравешки или току-що е яла шоколад милка?

колкуту кравичка толкува красавичка.

Побърква ме тази красавица! Не се свъртам на едно място! Да я поканя ли на среща?

нидей, ши съ съгласи !

Врътни си една и ще я забравиш. Действа безотказно.

Мисля, че две е по-добре! Благодаря за съвета!

Ако никой не те кани, покани си ти. Феминизираните еманципатки тр. да се научат на такт, сговорливост и оригиналност. На по-младото поколение жени не ни прави впечатление и ние сами си ги сваляме :D.

готина мацка, те и родителите и са готини. Жалко, че съм дърт, щях да я поканя на среща.

Това не е причина, защото ако я обичаш истински ще се погрижиш тя ;)да разбере и усети

Трабва само да и влезе и ще усети трепета на либовта!

Ми като не си нищо особено, що да те канят.Тва , че си играла в един тъп филм нищо не означава.

Младо е момето. Още колко краставици я чакат нема те си на представа!

То краставици убаву. Но от тях протеинец се не сипе.

Мъжът не иска от жената да се прави на философ и капел-майстор, а да го разтоварва от проблемите на ежедневието, докато съвременната жена прави тъкмо обратното. Е, не може хем да сте желани, хем да гледате на мъжа като на банкомат и вибратор едновременно (както се бе изразил един висок бълг. шоумен).

Селско име, селско излъчване, прости разсъждения, ако изобщо можем да наречем това "разсъждения". Който се страхува от селяни , разбираемо е да се страхува и от тази персона. Лично аз нямам притеснения, имам разработен комуникационен протокол за общуване със селячеството.

Защото и е космата шушумигата, затова не я искат!

Обичам ги тамам космати! Ще ми направи чок гюзел кефаллар!

За веднъж на тъмно става!

Бих я целунал между двата големи пръста!

не е грозна ,но има нещо простовато в лицето и

Да дойде у наше село да и нашарим денцето и ще спре да се оплаква от живота! Даже ще иска да остане!

с тези ам. жени-актриси. Това момиче е трeтата известна актриса, която прави подобно оплакване публично. Май ам. мъже нещо не ги бива. Ами да издавaт по-лесно визи от ам. амбасада в София, та да помогнем на тези женички. Междувременно някой мастит психиолог трябва да им обяsни, че с тези равни права/възможности, еманципация и реплики във филмите като "снощих го изчуках този" и подобни, мъжее започнаха да губят интерес, а някои направо се плашат, акато енай-големият губещ са дамите, макар и да не искат да си го признаят. Помните ли какво каза пред тв-то онази бълг.мюсюлманка - от тези от "голямата екскурзия" в Турция - за преживяването им на турската граница с турските митничари: Мен ме уважиха еди колко си пъти, а мъжът ми го обидаха съответно еди колко си... В тези думи (първите)- за "уважението" е цялата изконна мъдрост, която ам. жени трябва да научат, за да излязат от положението, в което се намират. Т. е. мъжете отново да имат желание да ги "уважават и правят щастливи", което жените трябва да си заслужат, а не да имат само претенции. Всъщност в това е проблемът в отношенията м/у половете днес. Унищожена бе естествената основа за общуването помежду им.

Ам, ам, ам... Гладен ли си, та само "ам" ти в акъла? Я беги хапни нещо, ам' глей да е със стягащ ефект, че те е хванала логореята. Много дрънканици, много нещо!

Бъди по-толерантен с онези, които стоят над теб. Не всекиму е дадено да знае, но поне трябва да се опитва, а не да замърсява около себе си. Commit no nuisance!

Тоя номер "мъжете не ме щат, пък съм известна" се изтърка. Първа го ползва Тейлър Суифт, после и оная от Игрите на глада, имаше и някакви други кифли, сега и тая. Стават банални. А истината е, че на Дакота Джонсън няма какво да й харесаш като жена. На 26 г. е, а изглежда с поне 10 отгоре. А ако се загледате малко по-внимателно, ще видите, че усмивката й е опъната с пластична операция. Сори, бейби, не важиш.

Много си е симпатична.

така съм и навит, че като зайче ще свърша!!!!!

Те, зайците, не се котират много. Или си тъпа фуста или си мъжки дебил.