Кралица Летисия отново даде урок по стил

Испанската кралица Летисия отново доказа с безупречния си стил на обличане, че е сред най-елегантните кралски особи.

Обратно в новината

Коментари - Кралица Летисия отново даде урок по стил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баба Меркел как да се предпазиш от нападенията на миграните. Тя сигурно знае, нали ги кани. А испанската кралица не вярвам да е канила никой на гости. За това си има протокол. А между другото фрау Меркел си е комунистка от ГДР - Германската социалистическа република, и се движи под охрана, та най-много да те посъветва да си вземеш охрана.

Веселино. Браво да се сравняваш с испанската кралица. Че е кралица - едно на ръка - но я я виж по-добре.Колко е красива - и то с една благородническа красота, която не се получава от съвокуплението на селянин с овчалка. Но се учудвам как ти хрумна да се сравняваш с кралско семейство - е, това е вече по комунистически.

Вярно си от третия свят...

Всичко добре, ама ние дали ще научим урока? Щот` тези неща обикновено се учат до 7-мата година... Как да се обличаш, как да си държиш лактите до масата, etc, etc, etc. и най-важното на кого за какво да вярваш. Харесва ми.

Че тя какви други занимания има? Това й се явява като едно от основните задължения.

тия същите в един град небяха ли персона нонграта. Хаха има държави и народи които искат да избягат от тия търтии, а тук ни заливат с подобни бози. Ми мадамата ще има вид като зад нея стоят милиарди ограбени от колониите на Испания последните 500 години!

Ватенки има за всички...

че чувате за господарите какво правят хаха и къде се разхождат роби

Jeni

Не е лъжа, ама и йорданската кралица Рания много си я бива!

Ако има повече такива жени, ще има и повече истински мъже!

ослепителна е; по нейните стъпки е тръгнала и нашата Гери-Никол

Мацка та дрънка, дето се вика! Родена си е да е кралица, нищо че е "втора" (пък иначе не се брой) ръка!

Абе така си е, аз ако съм един крал не бих си взел втора ръка! Свършиха ли се момите в Испания викам, та се хвърлил "да спасява"- жалка работа!?

а и да добавя, май по бизнес етикет отворени обувки не се носеха

Съгласна съм, че на повечето снимки е доста елегантна, но в има и такива, които са несъвместими с позицията й, статута й, както и ситуацията. Някак не ми върви на официална среща жена да е с рокля без ръкави, също и с рокли с цветни десени, черни панталони с горнище в комбинация с дантела и високи токчета, като за дискотека.

на кого му дреме!

С експерти с 5 цифрени заплати и платени статии, пълни с АХ-кания и УАУ-кания - всяка жена ще дава уроци по стил.

с пари всеки може или почти всеки

краля прилича на башар асад

му е трети братовчед!

Сериозно? Не знаех...

Последната пластична операция е много добре направена. Попаднала е в ръцете на истински майстор. Направил е чертите и много по-меки и младежки, свалил е от лицето и поне 15 години. Следващия път пак при него да иде!

Да бе, 15 години! Значи, тя е на 43 г, - 15 г. = 28 г. Не мисля

Безусловно красива и стилна жена, пък била тя и внучка на таксиметров шофьор. Но, дир, мноого сте се изхвърлили! 59 снимки идват малко в повечко гледане и за най-върлия и фен.

Таксиметровите шофьори са специално защитен вид "работници". За да се стане шофьор на такси в Мадрид като начало са нужни 200000 евро. И могат да контратират други шофьори, които нямат привилегиите на "шофьор на такси".

Ти имаш ли изобщо акъл.Какво ме засяга някаква си не знам коя си.Срамота за всички чуждопоклонници.Вие дори и езика си презирате.Прекланяте се пред някакви си нищо не значещи индивиди.много ли е трудно да си стилен като имаш придворни дами от всякакъв калибър.За тая не чета ,защото не ме засяга нито преди ,нито сега.А за четене ме делят 3 вагона книги от теб така наречен стършел.Не жилиш на правилното място.

А, ти...искаш да те информират само за българските особи от хай-лайф-а? Искаш да научаваш само за Николега, Луна, Жени Калканджиева, Гонзовица, Алисия, Галена и др??? Щом предпочиташ това, има си специализирани сайтове за чалга. Хората ти показват едни истински интелигентни хора, носещи малко по-различна от българската-варварска кръв. Та, щом не ти харесва, пускай си Планета ТВ, там ще видиш българското- истинското.

"За тая не чета" Ама пишеш!

В Испания Летисия е персона далеч от описаната в тази мазна статия. Пластични операции, несигурно поведение, неадекватни тоалети за повечето случаи, не говори английски и вечната тема за анорексията й. Погледнете снимки назад във времето, та тази жена измени драстично лицето си, харчейки милиони евро за пластики, за маркови дрехи, аксесоари и бижута. Хайде спрете с поръчковите статии, преди да пишете, направете проучване, дори и за такива "лекички" теми за кралицата на Испания, от която повечето испанци се срамуват.

Държи се ужасно надменно тази Летисия.На снимка 4 , а и на други, тя е на 0,5 м. разстояние от другите Все едно те са болни от чума.Личи си че е дъщеря на таксиметров шофьор.Не че това е обидно, но се е самозабравила, което е присъщо на прости, несигурни и по чудо забогати изведнъж

Вярно е. Това може би е отличителното и качество. Не само на снимките. Вероятно е внушено от краля, защото се засили след като стана крал. Няма нищо общо с предишната кралица, която макар и от благороден произход беше много близо до хората. За пластичните операции са само слухове. Анализ на снимките не го потвърждава. Може да е анорексия и като яде по-малко има по-малдежки вид. Сестра и почина при самоубийство в следствие на депресия и анорексия. Може да има наследствена склонност. Това може би е проблема в личния и живот.

Баси Търтеите...Супер го дават! :)

Това са високообразовани и интелигентни личности,които се учат и образоват цял животлЦиганите са търтеите на държавата ни...

Да дойде в България и да взима минималната заплата,както много жени тук,и тогава да даде урок по стил.Хубава млада жена е,с пари всеки би имал стил,задължително е за техния живот.Имат си даже стилисти,назначени за тая цел.така че подобни реклами не ме впечатляват.

Доста примери има за жени с пари, които нямат вкус-Банева да ли има вкус?

Ще наеме някой стилист,който има и ще има вкус.

Прекрасна жена!

Е това вече е истинския халф-лайф, а не тия скоруби у нас дето ми ги наричат звезди. Водете си записки родни олигофрени, антураши на телевиьий и предавания.

Халф-лайф... ако е шега е добра хаххахаа

"Кралица Летисия .........." Една е думата.....КРАСОТА!!!

......гледам я, гледам и не мога да спра да гледам...сетих се още една дума....СЪВЪРШЕНСТВО!

Независимо от произхода си излъчва благородство и финес (за разлика от Кейт Мидълтън, която е приятна по един неопределено селски начин)

Защо преди да стане "кралица",не е била така стилна?????.Отговорете моля.И престанете с тъпотии.Това не вълнува никой в България.

Тя и преди да стане кралица си беше стилна, достатъчно е да се поинтересуваш преди да пишеш и "хубаво" да се излагаш.

Много приятна е Летисия. Но тези статии за кралски особи за излишни в БГ. Личи си,че са преводни от чужди медии,и са си чист Пи Ар. В БГ няма нужда от тях.

Аз харесвам тези публикации, защото са за наистина хай-лайф персони. Мисля, че дори имаме нужда от повече такива, за да се изгради поне минимално чувство за естетика и стил в обществото ни. Писна ми да сме селяндурска нация. А кралица Летисия наистина е чудесна.

Да напишат как сестрата на краля инфантата Кристина е гепила кинти чрез фондацията си. Може да научиш нещо като такива хора те вдъхновяват. Само 1 чифт обувки не можеш да си купиш да не говорим за дрехите на тази жена. Да ти имам вдъхновението.

Е, това не е дори интресно.Това се знае,подразбира,усеща без дори да се коментира.Ами цяла държава с прилежащите и бивши колонии-изсмукани богатства работят за секси кралицата.Така че е неуместно да давате пример с кралици принцеси и тем подобни бутафорни личности.

Много финна и нежна за испанка.Хубаво е да се възхищаваме на кралиците и принцесите.Повечето са от специална мая замесени.Затова те са единици,а народът е многолюден,така и трябва да бъде.

Само дето тази не е замесена от нищо специално, а си е от работническо семейство, в което няма нищо лошо, разбира се, но няма и нищо божествено... Виж децата й са принцеси.

Интересно, докато беше омъжена за бившия си съпруг ходеше с плетени дрешки и маратонки, а сега е изискана дама с диаманти, 10 см.-ви токчета и намален нос. Какво не правят парите и на чий гръб е всичко не става ясно.

Много красива и изискана дама!

Робите, освен да бачкат, са длъжни и да се възхищават на господаря си! Естествено, на тях пък трябва обкръжението им да завижда за "положителните мисли и действия"! Да загърбим негативизма!

По-добре да се възхитя на тази жена, отколкото на курвите, на коите се възхищаваме тук...Николети и всяква друга подобна сган.