Домакинската работа носи сериозни рискове за здравето

Домакините, които полагат големи усилия за поддържането на дома, може би не осъзнават, че подлагат своето здраве на сериозен риск.

Обратно в новината

Коментари - Домакинската работа носи сериозни рискове за здравето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновни че не пипаме, дваж по виновни като пипнем. Мерси.

То затова и мъжете не пипат нищо в кухнята,да не се преуморят и си навредят на здравето!И на жените си нищо не помагат,ще се преуморят много!

А защо тогава умират по рано?

Да се живее е опасно, затова се самоубивайте.

Да си грозна жена е все едно да си мъж - налага ти се да работиш.

Така е - защо само жените да чистят! Всички дами трябва да спрем да чистим, нищо че и ние живеем в дадено жилище. Така мъжете ще напуснат работа и ще дойдат да ни помнат.

Сега разбирам защо Хилари се пребива постоянно в банята. Вместо да вземе да зареже всичко и да стане президент, напримерно.

Да се внимава с препаратите за чистене на фурни.

. Това са компаниитеBASF. DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMCиNortox. И това е много удобно да се хвърли вината върху вируса за да бъдат избегнати наказанията на ужасните вродени дефекти, получени от продукцията на тези компании. Причината за микроцефалията се крие и в поголовната ваксинация на бременните в Бразилия против грип и коклюш (Tdap)

Това е най-хубавото нещо, което съм прочела днес!Никакво чистене ни в кухня, ни в баня, изхвърлям прахосмучката, няма да създавам условия за бактерии, я!

Стою

Гадно място е Земята. Ако чистиш - гадно. Ако не чистиш - пак гадно.

Поне едно е хубаво. От гореописаният проблем всички са се оттървали. Кой по-рано, кой по-късно...

Да тънеш в мръсотия и да го караш на сухоежбина е много здравословно.