Поли Генова ще възпее силата на любовта на ”Евровизия”

С песен за силата на любовта Поли Генова ще представи България на "Евровизия".

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова ще възпее силата на любовта на ”Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едана голяма лигла ама пробутванас навсякъде явно защото и гърбът и е голям за разлика от таланта

всеки се изказва като арбитър. И аз искам нещо по-добро, ама няма. Има хубав глас, пее интонационно точно, приятна е и се харесва на публиката Мисля че пее почти на перфектен английски, ама защо не на български? - да бе да, то в Европа всички български разбират. Английският е пръв международен език - съжалявам не е руския.

Поли пак ще се изложи/като започнем от видът й, пеенето на английски .../ Не зная до кои трябва да достигне тази песен, но до мен - българката не достигна - не зная дума на английски, липсва чувство, душевност, не е атрактивно, нито интересно .... Поли пак ще си направи безплатна екскурзия на наш гръб. Не усещам и аранжимента на Краси Гюлмезов ... Накрая да не стане - Поли е декласирана, защото НЕ ПРЕДСТАВЯ българска песен?

Една Миленита би се справила по-добре, например.

Българската завист и злоба са безкрайни.Видяха едно талантливо и можещо момиче и ......Кого да пратят - може би Преслава?Вижте я в Две капки -никакво покритие.Пълно бездарие.

докога ще ни лансирате тази селска мотика за певица и кои стои зад нея,Пеевски??????

Колкото и да я тикате напред, да величаетре, да и се възхищавате реалността е че НЕ става за това за което я натискате. Едни похарчени наши пари за да си начешат крастата едни ''наши'' хора БЕЗ никакъв ефект за България, Може да вие симпатична ама това е конкуср за пеене господа лапащи чужди пари

Азис ще свърши по-добра работа и без това вече не сме държавата, която бяхме преди 25 години!!!

Излага ни тази Поли. Ще представи с песен НА АНГЛИЙСКИ не красотите на родната България, а либовта на/за гейовете. На тях е посветено парчето.

ами една лезбиика не може да изпълни песен за любовта между младеж и девойка,просто това не отговаря на неините обратни виждания.

Абе, ще ме светне ли някой, кой го лансира толкова усилено това инфантилното....Ами то все на черешата , бе хора! Не мисля, че няма по-талантливи млади изпълнители от нея, ама не , Поли трябва да е...пфу.....

Aбе ,отврат с тази прическа,като не много редовна.....

пак ще се изложим, толкова ли нямаме певци та изпращаме тази пемачка да ни представя? Срам за българите, затова и имат лошо мнение за нас по света

Щом е Дани Милев в колектива,значи пропадането е в кърпа вързано.Всички негови песни приличат на сватбарски. Уж имаме много талантливи певци-във всяко шоу ги хвалят, че са готови за световната сцена, а когато дойде време за конкурс - хайде пак Поли. Кому са необходими тогава тези музикални формати? Веднъж изпратете един от победители в тях. По този начин ще мотивирате участиците, че има смисъл в явяването в подобни формати.

Всеки път, когато Поли спре да си пие хапчетата, отива да ни представя в Европа. Но този път ще затворим и всички, които я изпращат там.

Няма ли си това момиче пиар, който да й каже, че прическата й е отврат?

дони трябва да и каже

пак ли тази некадърна кикимора,тя за чалга няма да я вземат тя се писала певица,по добре да дойде Софи Маринова

Не омръзна ли й вече?

Никога не съм очаквал, че от това смотано в началото момиче, ще излезе една истинска малка принцеса и чаровица на екрана. Не и завиждайте, а се радвайте на успеха и. Защото тя е една от нас и нейният успех би трябвало да го считаме и за наш успех. Така поне мисля аз.

за съжаление не е една от нас защото HИE HAPOДA ,не я е избрал , a e една от вас мутроландците които не допускат нормален човек и талан да пробие тинята и калта с която сте ни заляли.

не благодаря...да си пее тук

не благодаря...да си пее тук

Много талант у тази жена ей, щом втори път и дават да се явява на Евровизия!!! При положение, че първото и предствяне беше неуспешно!

Стига с тия простотии, бе тате! Докога ще я лансират тая некадърничка?!

"..и директора на Националното музикално училище..." .. Неграмотност!!! Научете се кога е пълен и кратък член!

Дано до тогава се научи да пее.

Стига сте правили пиар на Генова, де! Чак омръзва вече! Ако беше истински талант, отдавна да е проличало и без пропаганда. Истинските звезди светят със собствена светлина, не мислите ли? Досадно е освен това, че не само пее на английски, но песента е посветена на гейове, а не на България, която всъщност представя!

Щом Теодоси Спасов участва, значи песента се е получила добре. Е, що се отнася до визията и поведението на Поли: споделям мненията по-долу, има място за развитие.

Пак ще имаме изпълнение, което е направено, "за да се хареса" на очакваната аудитория, но направено според разбирането на тая ограничена кифла! При това, претенциозно на английски! Така и не разбраха някои кухи глави, че хубавата песен се разбира с душата! Погледнете призовите места на сърбите в последните няколко години, с едни от най-стойностните песни на Евроизия - "Лане мое" и "Молитва"! Достигнаха до сърцатана хиляди и без ангийски език! Когато и ърбоите се спуснаха по плоскостта "да се харесат", класиранията им са далеч от първите места! Какво пвече да се коментира! Това ще е поредното посредствено участие на страната ни! Но поне каката ще види чужбина и после ще ни разказва "колко незабравими неща е преживяла там".

Пожелавам успех на Поли ! но искам да знам по какви критерий е избрана песента , кой са били конкурентните песни и къде може да се чуят , или е нямало конкурс ?

Човече, тая ми е супер противна! Много се лигави и е аЦки дразнеща, бате!

Да беше си обръснала цялата глава,пъво купира ГАГА,после О,КОНЪР.С прически мила не става!По-добре купирай ЛИЛИ ИВАНОВА,поне ще ти се разбира какво пееш!

кУпирам от кУпие ли идва?!? Откровен неграмотник :(

ПИПО

кУпира казваш, а? Та и плюсове имаш.

"Купира" ти кухата сфера на раменете. Любимата ти Гала не е измислила топлата вода. За съжаление.

Палавницата на батко.

"На инат" беше уникално дразнеща песен, предизвикваща ми главоболие и болки в ушите. Надявам се тази песен да е по-добра. Изпълнителката има глас, визия и сценично поведение. Въпрос: Защо песента е на английски? Не вярвам това да донесе повече гласове, просто сервилничене.

ЗАЩО НЕ МИ ПУСНАХТЕ КОМЕНТАРА ???????

Екипът е добър. Дано песента си струва

Не не струва,тя няма дикция!

Поли е ентусиазиранз, напориста и не я мързи да работи - може пък д а има успех.

Обобщавам изказваният по-долу: "Дайте да я чуем тази песен...!"

така де нека да я чуем,дано поне един път пратят на конкурса нещо по смислено

Тая мома ако престане да се държи като инфантил и си пусна коса и от другата страна, ще изглежда мноооого по добре.

Има глас, но тази КОСА и инфантилното поведение я прави много неприятна

тя е сестрата на дони

Съмнявам се! Нали затова си е обръснала главата от едната страна - за да я забележат и ѝ обърнат някакво внимание поне с нещо! Защото другите ѝ качества не се забелязват кой знае колко!

най-накрая да чуем нещо истинско, хайде малко позитивизъм, успех, но дайте да я чуем....

Интересно. Нека да я чуем. Дано най-сетне имаме добра песен в този конкурс.