София Лорен: Не мислех, че ще доживея 80

"Изглеждам фантастично, така казват всички", заяви 81-годишната София Лорен, която призна, че никога не е мислела, че ще доживее до тази възраст.

Обратно в новината

Коментари - София Лорен: Не мислех, че ще доживея 80 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повечето коментари са на типично зависливи и прости потури,да си жива и здрава софи колкото години още господ ти е дал.

Много неприятна жена, преждевременно състарена и меко казано некрасива. Много голяма глава, конски зъби и грамадна уста. За пластичните операции, ножа , играл по телесата ѝ, екстеншъните, светлите лещи в очите, по добре да не говоря. Много несимпатична усмивка. А на младин и е била още по зле. Бихме я сбъркали с жителка на Факолтето, Столипиново или друга маала.

Не е кой знай кво, ама радвай се, щом си си с акъла!

ВЕЛИКА,ПОКЛОН ДА ЖИВЕЕ ОЩЕ,ДЪЛГО>

Кое точно й е великото?! Какво точно е дала на света? Някакви филми. Първо, че е грозна, второ като вземете да издигате в култ някакви си актриси и актьори, които просто си печелят пари и тънат в лукс, велики са светците, честните и праведни хора, героите, жертвали себе си и собствения си живот в името на доброто и другите хора. Тея фльорци какво са дали??!

Точно!

ти щот си първи красавец, пък и умен без граници. Аре пробвай да напънеш 1-та гънка в черепната кутия кво е дала София Лорен? Кво дават според теб музиката, театърът, киното, книгите и т.н. други художествени творчества и хората, които ги създават и пресъздават, говедо? М?

Що ти какво си дал(а) на света? А..а, да бе досетих се - цървулите си!!!

София - ти се прекрасна и велика - бъди жива и здрава !!!!!

... И ние не мислихме, ама на....

Bелика жена, и като, актриса и като майка, и като съпруга, почтен и морален човек!! Hе, като сегашните "холивудски принцеси", още на 30 години и на 3 брака, а над 40, вече на 5,.. и повече!!;) A, това, че и тук се намират хора който да я плюят, се сещам за великият Aлеко Kонстантинов, и невероятната му творба за, "ганю балкански"!! Tова са, бедни душици, пиещи боза, "праскащи" сланина и злобно и зависливо плюещи!!;)) Hа тези хора, и за майките им и жените им да напишат статия, TE,.. пак ще плюят!!;)) Aбе,.. лош Mат*рял, Tова,.. е!!;)))

Много стилна жена, притежава невероятна красота и чар, дори и на тези години изглежда страхотно. Жена от класа.

Много точен коментар - Жена от класа!!! Ето затова има толкова малоумни коментари на посредствени хора, защото не са наясно какво е класа...

Защо? Човек трябва да се бори за правата си!

Жена и актриса от най голяма класа.Да е здрава и щастлива.

София Лорен заслужава уважение за незабравимите роли , които изигра в киното с таланта си! Тя е емблемата на италианското кино. Пожелавам й още много години спокоен живот!

прецакала се е с корекциите...

Харесва ми като жена, актриса и човек.Скоро четох, че цени всичко, което има, тъй като детството и е минало в глад и лишения.Например през вт. св. война, когато е била на 7-8г. по цял ден е мислила за топлото козе мляко, което й давал един козар, да пие рано сутрин.А децата ни хвърпят и тъпчат закуските в училище.Мусят се на вечерята.Научихме ги на презадоволеност.

Ми то след толкова ибанье и аз не мисля, че ще доживея!

Една от малкото, за които няма възраст - винаги класна и обаятелна като жена и личност!

КЛАСНА Е УЧИТЛЕКА НА ДЕЦАТА ТИ.... СОФИЯ ЛОРЕН Е ОТ КЛАСА!!!!!!!

УЧИТЕЛКА

Беден ти е речникът! Като кажеш, например, класен отбор, това значи отбор от класа. Същото е, когато съществително и прилагателното са от женски род.

Беден народ с още по- беден речник... но пък обичат да правят забележки! Я си обогатете речника първо, после давайте акъл! да ви лингвистите!

понеже съм жена и приблизително на тази възраст не съм съгласна с Дивата. Какво бяхме, какво станахме - верно има много по-драстични случаи, но сравнението с младостта не е за сравнение. Сигурно греша, но мисля, че беше Грета Гарбо, която престава да се снима още преди да нанърши 40, затваря се в един хотел, излиза с широкопола шапка и черни очила и то рядко.

Грета Гарбо се оттегля от киното на 36 години, същото прави и Бриджит Бардо. Но пък Лорен Бакол и Катрин Хепбърн се снимат до последно. В крайна сметка киното не е само изложба на красиви лица и тела.

Красавица или не, с корекции или не (невидими поне за непрофесионалистите), факт е че тази жена старее като катедрала. Между другото, Бриджит Бардо й е наборка (която също беше секс-символ на млади години), а разликата във визията им е огромна.

снимките на "катедралата" показани тук са от поне 20 години. Защо не потърсиш актуални, ама преди това си бай против уплах. Въпреки всичите пластики които тази е преживяла в момента буквално плаши окото. Аман от клиширани коментари. Да не говорим, че ако не се беше "отдала" от ранна възраст на определен чичко, никой нямаше да знае, че съществува!

отдай се и ти....да видим какво ще излезе....каквото е влязло-ПРОВИНЦИАЛНА ЕСНАФКА!!!!!!!!

Е, и? И на по-актуалните снимки на актрисата (където е с очила), 80-те й години изобщо не личат. Познавам доста български жени на около 60, които изглеждат долу-горе като нея (за съжаление, преждевременно състарени от условията и начина на живот)

Чела съм интервюта с нея, в които споделя, че като дете се възприемала за грозна, но по-късно лицето и постепенно се променило. За една жена очите са най-важното нещо, а нейните са прекрасни. Заслужава възхищение не само за неповторимата си игра като филмова актриса, но и за почтения личен живот, много различен от този на холивудските актьори.

Не мога да си кривя душата, за мен винаги е имала много грубовато и кокалесто лице, типично за италианка, но силният грим, особено на очите и апетитната фигура са й дали шанс да се снима във филми, иначе е можело и въобще да не я забележат. Разбира се, не оспорвам качествата й на актриса.

И ти па да кажеш нещо, тя е световнопризната, ама ти....е така да не си капо.

Ми те овцете нека си мислят каквото им кажат. Някой казал, че е красива и хайде всички в хор. Аз мога и сам да видя и преценя за себе си. А на теб какво ти пречи, че имам различно мнение?!

Я иди на кастинг за някой филм, да кажеш дали ще те забележат, пфу-у-у, злобар...

Долче и Габана не са прости за да я изберат да представя парфюмите и червилата им, ама ти ей така да си плещиш, я заспивай.

София Лорен не трябва да се гледа само на снимки. Гледай някой от филмите и ще видиш, че въздействието е съвсем различно. В нея има невероятна женственост, финес и аристократизъм.

значи: качества на актриса, хубави очи, апетитно тяло, ти го казваш, пък лицето и било като на италианка кокалесто....ха-ха-ха, я земи се пукни от завист

Една достолепна жена!!! Браво!

Стил и класа!!! Жива и здрава!

не си мислела ама на доживя ги не си се трудила деца не си гледала,ако е имала гледачки са и ги изгледали, на работа не си ходила. Само с когото трябва си спала,женила се е по сметка за по-дърт режисьор ,а и си уредила живота. Много красива била- не мисля- едра грубовата е,с много грим но наложена и пиара работи.

Ти не само си глупав индивид, ти си и неподготвен по темата, по която дръзваш да се изказаваш!

Ами и ти да се беше "уредила" така, ама едно е да цивриш и завиждаш, а съвсем друго да можеш. София Лорен е изключителна и е дала наистина много на света чрез филмите и присъствието си.

И понеже разбирам, че си гледала деца и затова не можеш да си като София Лорен, да вземеш да ги изучиш, ей - да не останат неграмотни като тебе! Я си виж писането!

то пък бабката Лорен понеже е много учена, добре че се отдала на дядо си та да й се получат нещата!

много нещастни и недоволни хора има тук...с тесен кръгозор, без самочувствие....САМО такива личности могат да избълват такива злобни и тъпи коментари....

Много просташки коментар!!!!!

страхотна жена и актриса !!!!!!!!!!!!!!!!

Нейната лесна. Ама ние с тия пенсии, не само не мислим, ами и не искаме.

ВЕЛИКА ЖЕНА,СЪЧЕТАНА С ГОЛЯМА АРТИСТИЧНОСТ!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!

може и да е на 80 но ако одтправи един сиксоален апел кам мене да са сафкуплим то аз веднага сас радос бих одкликнал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много велико творение на природата. И много умна жена. Харесва ми, че отдава красотата, която притежава на майка си, защото си мисля, че 90 процента от това, което сме, се държи на гените ни! Не те ли роди майка ти здрав и красив - закъсал си го!!!

здраво е играл ножа. не прилича на себе си. а беше хубава жена, чаровна

И аз си мислех така.

да кажа - КЛАСА!