Майка похарчи хиляди, за да заприлича на Барби

Майка на пет деца от Синсинати, САЩ, похарчи 500 000 долара за пластични операции, за да заприлича на куклата Барби.

Обратно в новината

Коментари - Майка похарчи хиляди, за да заприлича на Барби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луда за връзване, а съпруга й още повече

Тази жена има сериозен психологичен проблем , дано поне децата да са нормални

Не вярвам, деца се възпитават с пример най-вече

Човек може да избяга от селото, но селянията от човека - не! Според мен жената е от дълбоката американска провинция с манталитет и естетически разбирания близки до тези на нашите чалгаджийки от годините на турбо чалгата. Жалко, можеше да направи много по-качествени корекции за много по-малко пари и да се занимава с по-смислени неща, но мозък за съжаление не може да си присади.

Оттук нататък я очаква труден, унизителен и скръбен път към старостта. И все пак на 42 г. не е така злокобно както 18 годишни патки, които зорлем се превръщат в кикимори и си зачеркват младостта.

Как ще не е злокобно - 42-годишна и забележете МАЙКА на 5 деца, голяма част от които малки още, предполагам. И нейната най-голяма мечта и идея фикс е да прилича на барби - става дума за доста болна душа.

500 000 долара за да се направи на бостанско плашило.

Явно нито мъжъ й нито някой близък не могат да й кажат че изглежда отвратително.С тоз солариум съвсем заприличала.

Да бе, минала е през Барби!

Че й напраскаме още 5 и нали знае такоата, ако си ги не глеа кат ората и салатката кат си доем не е на масата?!

Толкова е кльощава, че освен ако не си е сложила подплънки и на други поне 2-3 места, на съпругът й ще му е доста неудобна близостта с нея. Но вероятно те вече не са заедно в този смисъл, тогава вариантите са два: 1) съпругът е дебил, на който му харесва да показва така изглеждаща жена-трофей; 2) инвестира в забавленията й, за да го остави на мира. Аз залагам на второто, само се питам доколко този баща обича децата си, защото за тях определено е голям цирк да имат така изглеждаща майка и повод за груби шегички в училище.

Там е работата, че си е оперирала бедрата, за да ги изтъни до уродливост, иначе не е анорексичка - личи по широкия торс, видимо гълта корема само за снимката.

Урод.

си е нейно решение.Има право да прави каквото си поиска със себе си, щом и харесва.

Да си беше дала парите за психиатър...

някои коментиращи мислят че критическата започва на 40 години...вие наистина сте рядко прости създания.

Не ги съди строго. При тях може и да е започнала на 40 :) :) :)

Моме поограмоти се малко преди да пишеш глупости критическата или по-точно климактериума при жените може да започне дори много по-рано от 40 тъй ,че не се изказвайте неподготвена ,защото е смешно.

Може, ама ако почне преди 47- 50 годишна възраст се говори за болестно състояние. Ти се поограмоти, защото явно не си в час що е то естроген, прогестерон кой ги произвежда и що е то яйчников резерв. Ама не е това темата и жената в темата е на 42 години, което е далеч от критическата възраст за здрава жена.

Не е лесно да си прост...

Не съм предполагала, че 5-орна следродилна депресия, премесена с критическа и много пари ще даде такъв резултат.

Много добре изглежда жената - браво! Ако можеше повече българки да могат да си позволят да изглеждат по този начин след 5 деца. Само устните си е окепазила и краката и са грозно слаби. Иначе е супер. Кичозните дрехи и русата са си резил, но те са лесно сменяеми.

Хаха, ти сериозно ли? Ужас, то това не прилича на човешко същество, а ми е по-близо до изрод. Цялото й тяло е несъразмерно, а за физиономията й да не говорим. Аз разбирам една жена да изглежда добре след раждане на деца, ама естествено добре. Дори и да си направи някакви пластични интервенции, но нормални, а тази е супер ненормална.

Младост, любов и приятелство. От тези три само младостта не се купува. Жалко, че има толкова заблудени хора.

Истинската любов и приятелство не се купуват. Само имитациите им.

Сега е момента некоя наша кифла полу-травестит да отговори подобаващо ;)

Когато те тресе критическата, правиш какво ли не :)

О, колко простотия има по света!.......

сред снимките има и хубави.

Че е анорексичка е видно, но явно има и други доста сериозни психични отклонения. Трябва сериозно да се лекува вместо да се оперира. Така или иначе не разбирам нас какво ни итересува болната женица.

Има нещо сбъркано в тая.

Жалко за похарчените пари. Няма никаква прилика с Барби.

Пълна загуба на пари.Някои хора по света няма какво да ядат, а други ги разхищават за глупости като...

Малии ако я види козата Пенка, ще и се вдигне млякото, а кокошките ще спрат да носят.. Бостанско плашило. Сигур като върви и тракат кокаляците..Мискинка!!

Човешката простотия край няма. п.с. Да пази Господ пу-пу...

Ами че то само арматура и силикон, бря, бря, бря....

Gal

Да не я срещаш на тъмно тази "кукла" .... горките деца...

Парцали по света мнооогоо.... и всички са еднакви.

откъде имат толкова пари американците? какви са тези бизнеси, кави са тези печалби?

У дома се намират 5-6 кукли Барби и веднага ми се набива на очи разликата в бюста. Май по-скоро кукла за татковци е била целта.

са з 4ти километър, а не за порно индустрията.

какво очакваш от тiia селяни там

Колкото и пари да е похарчила, не и се е получило! Не прилича на човек, пък какво остана за кукла барби.

На мен тая ми прилича на Николета Лозанова.

Абе я да и връчат мотиката и един безкраен добружански ред. Да копа, да копа, да копа, че белким по някое време може да и дойде акъла. Ако не се освести - продължава да копа

ъхъм! и на тен че го докара - текезесарски

Струва си всяко пени, което похарчих, за да изглеждам по този начин, аз се чувствам щастлива и сигурна. :)))) Намерих едно цитатче от нейно интервю...

Чудя се ако някой човек отиде при хирург и го помоли да му отреже крака например, ей-така, просто защото иска или е изперкал нещо, и докторът се съгласи, дали няма опасност да му повдигнат обвинение за умишлено нанасяне на тежка телесна повреда? Че и с цел облагодетелстване?Ясно е, че докторът ще откаже да удовлетвори такава явна лудост. Защо пластичните хирурзи обаче не го правят? Нали уж и те са полагали Хипократовата клетва, в която пише - "ще предпазвам от всичко вредно и опасно"!

Брутални олигофрени има по тоя свят.

Да бяха дали тези пари за лекари.Жената явно е луда.Никой нормален човек не би пръснал толкова пари и не би изтърпял толкова операции за този резултат.Всички с пластики са леко луди при нея случия е доста тежък.назначават и лечение в тапицирана стая и това е.Тази жена сега вреди само на себе си ,но тя има деца.Първо как ще живеят с това чучело ,а ако утре реши да префасонира децата.това е болен човек с нужда от лечение.нищо друго.