Показаха пушката, с която се е самоубил Кърт Кобейн

Полицията в Сиатъл пусна снимки на пушката, с която се е самоубил фронтменът на легендарната група Nirvana Кърт Кобейн преди повече от 20 години.

Обратно в новината

Коментари - Показаха пушката, с която се е самоубил Кърт Кобейн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кого му дреме за това.....

Легенда.

....пален наркоман и извисен олигофрен...толкова се е дрогирал,че си е праснал мозака...логичен заваршек за идиот...това била пушката на идиота...а нещо за трабичкта с която е смаркал магистралките...и тя ли е велика реликва?...тапаците си саздават "божества " обявяват ги за "велики " и им се кланят...и колкото си по- идиот..толкова си по- кулл и се превращаш в божество...е бах ти перверзiaта....

Искаме да видим как се е гръмнал, да се изиграе наново! За ролята му вземете някой друг от групата - те и без това са така надрусани, че нищо няма да забележат или усетят. Де... тъпите мириканци! Само шоу да има! Да им имам проблемите.

Абе тоя пич не беше хич рахат. Съчмата го отпираше яко! И... наи-накрая си намери мястото. Също като оня ненормалник Бон Скот.

стой си в чалга клуба и не се прави на отворен. бон скот не се е самоубил.

Бон Скот беше тъпо парче. Умря в собствената си повърня! Слушай му интервютата и ще видиш къв тъп задник е и кви глупости говори! И пеенето му беше едно квичене... Супер стана, че го замести Брайън Джонсън - неговия глас е като безапелационен моторен трион! Глас емблема! Хората си мислят, че е същия като на Скот, но това е далеч от истината! Повярвай ми! Аз съм разбирач! А... това за чалгата дето ми го казваш, ти го прощавам!

неизвестно с кого се е дрогирал и кой е дръпнал спусъка

От цялата работа сметка имаше жена му...

Тя даже е с компенсатор или спирач. Аз мислех, че се е думнал с някоя ловна двуцевка. Виж ти... Странен избор за оръжие за самоубийство, а и защо изобщо му е трябвала такава пушка. Подобренията по нея показват, че е бил запален стрелец, нещо което не се връзва с имиджа му. Голям почитател му бях. пп: Компенсаторът намалява отскачането при изстрел нагоре, а спирача намалява отката назад.

той е бил фрашкан с мангизи които не е заслужавал(като всеки музикант) подобренията ги е сложил за реклама търгаша който му я е продал... един наркоман няма толкова мозък

Легендарна група ама на кукуво лято!Нито можеха да свирят нито да пеят. Кобейн беше силно надценен подобно на Ейми Уайнхаус. И какво ни интересува, че едни продуценти бяха инвестирали милиони в продажбите на техните албуми.

Е, ти в началото на 90-те си слушал Руси Русев, да е жив и здрав. Какво искаш да разбираш? А и защо ти е?

По ми е инресна пушката, с която се е самоубил Хемингуей.

Не разбирам как можеш да се самоубиеш с пушка?! Та тя е толкова дълга! Все едно да се самоубиеш с гаубица

Сядаш на стол, поставяш пушката във вертикално положение, лапаш дулото. С палецът на крака натискаш спусъка. Ама недей. Небитието е по-страшно от битието.

Само не разбрах защо полицията показва пушката му?!

С Музиката и Песните си Кобейн Не можеше да се "Пенсионира". Когато слушам сегашните Foo Fighters винаги си спомням за него.

Foo Fighters са пълни бачкатори, сравнени с Nirvana. Няма човек, който да е слушал и едното и другото и да е на различно мнение. Самите Foo Fighters си го признават. Единственото достойно, което направиха е, че смениха името на групата. И че когато на един концерт вокалистът си счупи крака на сцената, го изкара докрай. Музиката им е качествена, но равна. Никакво сравнение с Nirvana не е удачно.

и кво толктова има в тая псевдоновина?! на кого му пука с кво се е самоубил един наркоман!

Чърчил също е бил наркоман. Пиел е по бутилка уиски всеки ден и е взимал анфетамини, които, между другото, са били разработени специално за британската армия - за да могат войниците да издържат по 32 часа на бойното поле без умора. Ако ти е интересно прочети Специалните Военовъздушни Сили (САС) с какви бонуси са били снабдяване през Втората Световна. Ракията ти, според СЗО също е наркотик.

laplandetza

Той този е Сър , любител на салам..........., пък и алкохолог

Много мъка има в песните му. Истината за смъртта му никога няма да я разберем.

помня "Кърт Кубейн умря, сменете кмета".

Наистина много мъка...Всяка втора дума е FCK YOU....

Сега остава само да я предложат на търг, сигурно ще струва цяло състояние.

жив и здрав .

Майк или Кърт?

А наркОтиците преди туй?

Как точно се е самоубил с тази дълга цев?????????? или се е удрял с приклада по главата??

Натиснал е спусъка с палеца на левия крак.

По скоро с която го самоубихте, американски цру-фбр изроди!!!

Тои и други загинали ,велики за мен музиканти и изпълнители ще бъдат винаги с нас стяхната прекрасна музика. Не ги съдете!!