Дъщерята на Джако тръгва по стъпките му

Дъщерята на Краля на попмузиката Парис Джексън явно ще следва стъпките на баща си.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Джако тръгва по стъпките му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че беше педофил, това е ясно на всеки, който разбира елементарно от психология, просто беше безумно богат и парите му го спасиха от пълно орезиляване. Той самият имаше поведение на дете, инфантилно! Но това не му пречеше да лъготи най-спокойно по интервюта, че имал витилиго, а не че се бил избелвал, видиш ли, че чак и с чадър ходеше на слънце, голямата тактика брат! Или пък за операциите си - и за слепите беше видно, че е кърпен и преправян хиляда пъти, но той твърдеше, че бил оперирал само носа, за да можел да взима някои тонове по-високо. Много нагло човече с извратена и болна психика. Като не беше педофил, защо не можа да направи едно дете по нормалния начин?! Защото на педофилът не му става от жена, затова! Само защото беше богат се измъкна донякъде сух измежду капките.

Toва некадърното ще ни го наптрапват, понеже е дете на Майкъл. Гнусна работа.

Коя дъщеря?! Тая, дето не е от него ли? Ми да тръгва по стъпките му! Ко чака още?

на средата си.

това не е дъщеря това е взето дете

Е това е живота, братче. Майкъл Джексън има 13 грамита, 35 рекорда на Гинес, над 700 други награди, дарил е милиони долари за благотворителност.... И ще бъде запомнен като избеления негър, педофил, който умря от дрога.

тези глупости са ти само в твойта глава, за другите е просто "Краля" на Попа ..........

Тая е дъщеря на Джако, колкото и аз...

Абе тази като нашите циганета. До 17 е била алкохоличка, оженила се , остава и да е родила.

Да, изостава.

Въобще не беше удачно - ами ако наистина тръгне по стъпките му, изплесне се и започне да се друса? И такъв ли ще е краят й? И не ми се обяснявайте, какво сте имали предвид, а си мерете друг път приказките и пускайте от време на време по някоя мисъл преди публикацията. Приятно дежурство! А ние да излизаме, че планината и слънцето ни зоват.

Кога стана на 17, кога се пристрасти към алкохола!

Дано не върви по неговите стъпки. Човекът се избели, падна му носът, стана зависим от тежки обезболяващи. Умря, както някои казват, от свръхдоза обезболяващи. Лекарят му го провдаха. Хубаво пееше човека, ама това са доказани факти. Не е като да накърняваш на някой доброто име или да използваш цинизми, например.

тои не се избели сам две от неговите болести предизвикваха обезцветяване на кожата

И изтъняване на носа. :)

М. Джексън представя децата за свои, отгледал ги е, значи са негови. Биологичните родители са други, но това няма никакво значение. Относно наследяване на таланта на Джако и биологични да му бяха, това не е гаранция, че ще бъдат талантливи, или поне едно от тях. Нека се пробва момичето....най-напред ще се вдигне шум, но ще отмине бързо интересът към дъщерята на Краля и ще й остане да му харчи милионите, занимавайки се..с нищо. Най-вероятното развитие на нещата, според мен. Ако имаше талант като на Джексън, досега целия свят да е гръмнал.

И какъв е проблема той да е биологичния родител?

е дъщеря на Джако точно толкова, колкото аз съм син на Джон Кенеди.

Дано децата му да са генетично негови. Защото иначе са просто чужди деца, наследници на неговите милиони. И по-добре да не се показват много, щото от реакциите на хората, ще изпаднат в депресия. Да си харчат парите със здраве, но да не ми говорят за неговия талант, особено ако няма никакъв шанс да го имат по произход!

Дори да не са биологични деца на Майкъл Джексън каква е логиката да не са талантливи? И каква е гаранцията, че ако са му биологични деца, ще му наследят и таланта. Че той талантът не е само гени ами и един куп фактори на средата и т.н., които при децата липсват. А голямото количество пари в ръцете на човек, който не знае как се работи с пари, могат да бъдат единствено проклятие.

Тая кога реши, че е дъщеря на Джако?

тя не е негова биологична дъщеря а на сурогатната майка и негов британски приятел който май беше актьор или певец

Деби Роу е майката ,а не сурогатната майка,дори имаха брак с Джексън.

Биологична е,виж третата снимка!

Ако беше биологична дъщеря щеше да е мулатка и да има част от чертите на Майкъл от преди пластичните и избелващите интервенции.

черните маймуни откога раждат бели деца?!

Ин витрото е с големи възможности,не подценявай медицината!

Та какъв е механизмът на ин витрото?

Майката е бяла, гледай внимателно снимките!

Джако беше велик певец..и...все още е...Имаше проблем-малките момченца!Това-на хартия е негова дъщеря...Не вярвам момченце някое да е родило!

Е то момчето си призна,че е искало пари,по точно родителите му,от алчност му провалиха кариерата и го докараха до хапчета и силни депресанти.

Защо не прилича на Обама ?

Според цвета е дъщеря на Деби Роу и на някой, който не е от Джексън фаив

Освен на Деби Роу,Парис е и дъщеря на Майкъл Джексън.Има прилика с него и изобщо с рода Джексън.Другото са какви ли не спекулации.

"Дъщерята на Краля на попмузиката Парис Джексън явно ще следва стъпките на баща си. " въх, помислих си ,че се е гътнала и го е подгонила по небосклона.

избелващите препарати явно действат със закъснение !

защо не е мулатка

Нали майка й е Пресли... Нищо чудно, че е такава красавица, много е готина :-)

Няма нищо общо с Пресли!

Моя грешка заради брака му с Лиса Мари, която има светли очи и чисто визуално ми заприлича на момичето. Което не отменя факта, че е красива :)

Дъщеря на Джако, ама друг път.

Нито едно от трите не е дете на черен татко!

и тая ли си пада по деца в леглото?!

Много красиво момиче

кви са тиа

Не , не съ от ваше село - въри нахрани добитъко