Кишишев: Новата любов ми донесе нова надежда

Радостин Кишишев остана вдовец, след като през 2012 г. почина съпругата му Красимира. Сега той сподели, че мъдро е избрал жена, с която да продължи живота си.

Обратно в новината

Коментари - Кишишев: Новата любов ми донесе нова надежда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно ти се е искало ти да станеш жената до Кишишев, ама не е станала работата и сега ти остава единствено да плюеш по форумите, неграмотна комплексарка. А на Кишишев пожелавам щастие.

господ си знае работата и ше изчисти страната от куманисти. до един. господ си знае работата и лустрацията. до 9 покуления е казано в библията, че и отгоре.

Включително и тебе. От твоята уста да се стовари на твоята глава!!!

Като ти чета глупостите, ми се струва че бая време не си плющяна?

Умирайте от злоба :) Кишишев е стар, не го бива вече за футбол, а курвата му се мъчи да подкара бизнес. Изхвърлиха децата на мъртвата и се занимават с доведениет. Откъдето и да го гледате, тфа ей полжението. Фактология. На фактите ко да кажеш. Останалото е злоба и дивашка простотия.

редовно хапчетата, Роксана. И се лекувай по възможност в клиника, че си много, ама много зле. Май си безнадежден случай.

Ето такива само останахте у бълХар. Може би е божия благословия да бъдете избити и страната очистена от човешка измет. Господ си знае работата. Живи да не останат у страната, та да може да бъде заселена с подходящи хора. Така ви се пада, на мафията и на куманистите. Требаше преди десетилетия да бъдете избити до един и очистени в лустрация. Господ ше си направи лустрацията и ше ви почисти като плевели, един по един.

Да ти се връща сто пъти!

Хубаво е направил. Мисля, че в подходящият момент Бог му е изпратил човек със сродна съдба. Те си имат по две деца, хоп - и едно от тяхната връзка... Голямо семейство стават. Да са живи и здрави, да си гледат децата и да се радват на старините си... Те хорските приказки - край нямат...

Животът продължава, те са още млади хора. По-добре така, отколкото да си сменят партньорите като носни кърпи. Да са живи и здрави !

Свето писание -И Господ рече:Множете се/плодете се/ и се радвайте на живота който ви е даден за радост не за мъка.

След като животът ме поряза можех да имам какво ли не

съдби човешки. Живота е да се живее. Всеки го разбира кой как може. Съдници много.

бързо е забравил жена си и веднага се е хванал с тази поне от кумова срама да беше изчакал няколко години егати нищожеството

Ами коментарът който сте написали само показва колко ви е малка и ограничена душата.Кои сте вие че да казвате че е забравил починалата си жена, много "обичам" такива псевдо съдници и моралисти "разбирачи"! Аз мога да ви кажа че той не е забравил жена си и никога няма да я забрави, той цял живот ще страда по нея това е сигурно. Това че е намерил сродна душа и е продължел да живее и да обича е най-нормалното и хубаво нещо. Много хубаво го е казал човек сам е за никъде.Това да се затвори и изолира би го погубило, той много мъжки е приел всичко, и смело е продължел напред.

От гледната точка на човек който знае, че си "отива" /напреднало онкологично заболяване/ едно ще Ви кажа - бих искала съпрутът ми да остарее със стойностен човек до себе си и да бъде щастлив. Имали сме много хубави години, обичам го, обича ме. Но това не означава, че от "кумува срама" трябва да губи години от живота си. Та животът е толкова ценен, не бива да се губи нито миг! Помислете, преди да съдите, дали не разбирате погрешно любовта!

Вие имате силен дух и обичащо, добро сърце.

Да Ти таковам майката нещасна. Дано пцекясъс и да видим дали женати ще те жали и толкова?

Това, което желаеш на другите да те стигне теб!

Има няма 2 години само се е правил на вдовец. Да му мислим ние жените

Заради подобни мнения една позната повече от 10 години е вдовица и избягва всякакви срещи със силния пол, че какво щели да кажат хората. Междувременно остаря в самота. Но се намериха хора, които пък да и кажат " щом не си намери някой до сега, значи за нищо не ставаш". Няма угодия на човешката простотия. Нека всеки сам си прави своя избор как да си изживее живота и не се бърка в живота на другите хора, особено ако не е преживял същото!

Не се е правил две години на вдовец. Те от две години живеят заедно. Естествено връзката им е започнала известно време преди съжителството. Така че се е правил на вдовец само някой и друг месец.

Альоооуууу, платения дирник, ако пуснете още една статия за Кишишев следващата седмица, и на циганетата на улицата ше им стане ясно, че ви се плаща за реклама да казвате кото ви е платено. Айде, пък ше чекаме 4 и 5 статия за кишишев и новата бизнесменка която иска да прави пари и е дръпнала два тела на дирника за платена реклама..... Иначе, веке разбрахме, че е изгонила дечицата на мъртвата и че е настанила нейните и 'таткото', както и че е сколасала да роди и да се закотви при 'таткото'. За какво са му сега децата на мъртвата? за беля ли? къш, те са големи вече, а новата курва иска платена реклама и двамцата искат нови договори и парици, зер бебето иска памперси ....

Поздравявам те с песента на Руслан Мъйнов - Т. О.

тая песен, не я знам....

Има, няма и отново се появят. Чудо невиждано се случило.Ти със сигурност знаеш повече, не пишеш така напразно. Не се ядосвай.

Само една комплексирана нещастна жена може да си губи времето да драска така упорито по форумите и да твърди, че познава този и онзи и да се изказва "компетентно" и "грамотно" като теб. Съжалявам те!

Съжалявам тези, които са около теб, с толкова злоба и негативизъм си заредена(и честичко с алкохол). Липсата на социални контакти и интелект те карат да ни занимаваш със себе си, като забравяш, че не ти си героинята в заглавието. Мий си чинийте и не досаждай. А на Кишишев желая щастие и да го радват жената до него и децата му.

Много добре е направил Кишишев! Сега онази грозотия баба Яга Анна Правчанска ще се пукне от яд хахаххахахахахха дано Господ и прости греховете!

Честито, бъдете здрави и сплотени, успяхте да създадете едно голямо сплотено семейство, все така дерзайте молодцы, не се обръщайте след "доброжелатели", защото не е необходимо да слизате надолу, вие сте горди хора...

втасахте вашата до тези хора стигнахте

Мъжете на средна възраст оглупяват. Натирват си децата за да не им пречат да са с новата жена. Децата му са твърде малки за да живеят сами, ще ги подведат големите идиоти. А в Лондон само дете си е направо ужасно, опасности дебнат отвсякъде. Как ще заспиш до жената като не знаеш как се чувства детето ти на другия край на света? Можеше да идат всичките в Лондон да живеят, та и неговото дете да има семейство!

Голям си съдник, при положение, че не си осигурила здрава семейна среда от двамата родители за твоето дете, защото мъжът ти те е изоставил с дете на ръце едно време, що си позволяваш да съдиш другите хора? Знаеш ли колко "деца" на 19 години напускат родния си дом и отиват да учат в други градове и държави? И 15 годишни отиват в пансиони в реномирани училища и далеч от родителите си. А ти си тръгнала да плюеш човека, ама то като си се провалила в брака си е много ясно, че ти остава само да съдиш хората - кога да се женят, на каква възраст да раждат, къде да си гледат децата и т.н.

Браковете идват и си отиват... Децата се нещото, което остава след нас! Трябва да направим така, че те да се чувстват добре, да са защитени от вредно влияние, което дебне от всякъде! Аз съм зарязвала мъже заради детето си - когато то не се чувстваше добре, аз прекратявах връзката с мъжа! За мен е важно детето да е добре!

Мери, голяма си майка орлица, но едно "дете" на 19г му е вече време да бъде самостоятелно, още повече когато е момче! Няма нужда цялата рода да го следва и мама да иде да му чисти и пере. Такива периоди, особено пък когато става въпрос за добро образование, каляват едно момче и го правят млад мъж, който може да се грижи сам за себе си. Иначе стават мамини деца, дето до 30г една 1чиния не са измили и точно те попадат на големите тарикати, щото не са научени да поемат отговорност за постъпките си, мама и тати все са там да оправят нещата.

Нека си живеят живота щастливи.То на хората угодия няма.

Изглеждат свестни хора, дано са щастливи.

МОЖЕ ДА СМЕ ЦИГАНИ ОБАЧЕ СМЕ РОКЕРИ

Jeni

Съдба, човек не знае какво ще му поднесе!

Много се палиш от тази тема, явно си имала сходен проблем.

Репликата е Роксана

Ми не се паля, а познавам Кишишев лично. В продължение на 10 години съм го засичала и го познавам лично и чрез общи приятели. Тебе ко те боли, че аз познавам тоя и оня и знам за ко става на дума? Аре ся де. И знам за ко става на дума, аре ся де. Иначе лалай си, не ми пречиш.

Ти можеш да го познаваш, но той надали те познава!

Ако можеше и да пишеш по грамотно!

Тея пак си платиха рекламно време в продажния дирник :) Той залязва на дърти години, а тя бизнес щела да прави....сещсе защо им требе реклама и парици, известност и договори ..... Ей, аман от продажници, що не земат сериозно образование и не си печелът парите като нормалните хора, аман от клюкарски излагации и развяване на мръсните им гащи, аман от платени кликове и купена известност, аман от продадени гъзове и махленски и курвенски амбиции. Хич да не говорим кой на кого изритал децата и защо са изритани дечицата на починалата, Бог да я прости, а децата на сегашната са прибрани и обгрижени от новия 'татко'. Ей, срам немат ей! страх от Бога немат! айде на черешата и ебън колко може!

Какво ли е твойто образование, та правиш толкова много правописни грешки винаги? А "високия" ти стил на изразяване просто е недостижим.

От какво да имат срам хора, които са останали сами по ирония на съдбата? Нито са изневерили, нито са разбили чуждо семейство. Можеш ли въобще да се поставиш на мястото на един човек, който губи партньор и остава сам??? Или ги дрънкаш ей така щото нямаш друга работа. И да наричаш дърти хора, които са само на 41 години и видимо изглеждат добре, май говори повече за теб самата какво представляваш. То една позитивна новина на прочетем и ще се оплюе. Я първо си прочети какви глупости си изписала, пък тогава си позволявай да критикуваш свободни хора взели своите си решения. Аман от недоволни като теб!!!

Кажи ки лельо ,че си била навита на Радостин ама не ти се е отворил парашута и още си стара мома.

Рокси, не знам дали го разбра, но този път се изложи много. Дори и да знаеш нещо, без аргументи, и с този преднамерено груб език, няма как да ти се върже някой. Това е характерно за българите. А ти, като отиде да живееш извън БГ, защо си занесе и тази гадна злоба? Трябваше да я оставиш тук.

Не знам дали го разбра, но Кишишев е пблична личност и много хора го познават, включително и аз, служебно. Всичко останало е твоя фантазия и слаб ангел.

Нормално и разумно решение, щом двамата са преживели нещо много лошо , а именно загубата на партньор. Колкото и да е тежко и незабравимо, все пак животът продължава. Щом са свободни хора със сходна съдба, по-добре е така докато са още млади да съберат децата си и продължат напред заедно без да се съобразяват много с хорското мнение. Защото с времето човек свиква със самотата, изолира и капсулира се и идва страхът от обвързване. А с времето става все по-трудно едно подобно решение. На снимката виждам една усмихната и щастлива двойка. Желая им една безкрайна любов и да са заедно до старини!