Чуйте песента ни за ”Евровизия 2016”

БНТ показа песента, с която Поли Генова ще представи България на музикалния конкурс "Евровизия 2016".

Обратно в новината

Коментари - Чуйте песента ни за ”Евровизия 2016” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушам я за кой ли път и се кефя . Препрочитам коментарите на всички хейтъри и ще ги питам през май месец отново , защо ? Защо такъв негативизъм извира и клокочи у тия хора ?! Поли ще е на едно от първите 3 места ! Гаранция !

Няма ли приятели това момиче, които да му подскажат да не се мъчи да пее? Само посредстените са в първите редици днес и това е един пример.

Средно ниво и на песента и на певицата. Добре, че е симпатична в лице и нахалничка с което малко компенсира посредствеността . БНТ да пита данъкоплатците след като те плащат! Красимир Гюлмезов няма една хубава съвременна песен, както и другите от журито!

Евтино, но с големи претенции. Европата и музиката ни развали!..............

Що бе, песничката не е лоша. Мейнстрим е , става за някоя дискотека в Ибиса, пияните англичани там ще и се кефят. И толкова. Бързо ще се забрави.

Песента е супер. Като за бълсгарски стандарти. А българските стандарти са рекордно ниски в днешно време. В песента няма нищо уникално, нищо запомнящо се, нищо българско, нищо... песента е едно нищо като я сравниш с това какво представлява музикалната индустрия в доста други европейски държави. Тази песен ако я пуснат във Великобритания ('щот нали е на английски..) обзалагам се че няма да я има в топ 100 в която и да е класация в краят на седмицата. Ще сме трети. От краят.

Има българско. Започва като Графа, Мария Илиева, Лора Караджова и прочие посредствени мрънкала... После вярно опитва да компенсира нещо, на третия път ми стана симпатична, но мизерното начало, което буди съжаление е факт! А игривостта на припева не се връзва никак с вдървената поза.

за англосаксонците изглежда доста глупаво когато другите се опитват да пеят на англииски ...ганиовците не усещат смешният акцент но те го усещат дори във велика група като скорпиънс ....и не случаино само азис се представя успешно навън понеже не се мъчи да пее англииски текстове

Е няма какво да се каже. Просто е МНОГО добро! Дано да го оценят на конкурса. УСпех, Поли Генова!

На фона на останалите бози, Поли е класа. Много добра песен, супер текст и мелодия! Успех на България!

И пак няма мелодия, а песен без мелодия не е песен, а шум. Как може толкова години вече да няма кой в България да направи песен или филм, или да напише книга...

Значи последните години нито си слушал Бг музика, нито си чел книги. Браво! Но, давай смело с критиките!

Повярвай ми, опитвал съм, но нямам нерви, ти съвременен български филм или българска книга изкарвал ли си докрая?

Трябва им стилист за девойката. Защо се облича в такива смешни дрехи! Нито са модерни, нито ѝ стоят добре... Българските изпълнители ги обличат ужасно кичозно.

на мен много ми харесва... успех

Тази жена не може да пее, но може да представи България в други области.

БОЖЕЕЕЕЕЕЕ! Няма ли накрая да ви уврат главите, че в Евровизия не вървят прости напеви от 2 тона. АУТ СТЕ. Пълен аут. Ама как да ви вини човек - нали с 2 монотонни припева се презастраховате да не стане някой гаф с гласеца.... Трагедия.

То бива 1-2-3-4-5 години подред излагация, ама това вече е непростимо. Поредна отбивка на номера.

1. България 2.Австралия 3.Полша 4.Испания 5.Кипър 6.Армения 7.Азербайджан 8.Франция 9.Исландия

Скучна боза. И задължително в клипа бутнали реклама на "Под прикрите", но сюжетът.....а, то нямало такъв....

технологичното чалга мекане, с което почва, и което се изцепва още на 2-3 пъти из песента избива рибата, а не би била лоша песента иначе

Тази песен например би била хит, ако бъде по-динамично изпята - с повече танци и движения, повече енергия и естествено от някой друг изпълнител. Например много по-свежо би звучала изпълнена от Гери Никол. Просто тази Поли Генова изкуствено я лансират, тя нито има визията, нито певческите даннни за да се занимава с пеене. Пробутването в лицето на зрителя е очевидно и действа отблъскващо!

ти чувал ли си как пее на живо Гери-Никол, пардон, как крещи всичко в една тоналност?

ахахахаха да добавим и Дарина към Гери-никол (да и имам тъпото име) ако не с друго - с кекнене ще го докарат - само това им остава.

TIREX

Грозно посредствена!

Не ни трябват терористи, ние ще се изядем един друг от злоба

Вие изобщо прочетохте ли коментарите под песента, станахме ФЕН фаворит и всички ни подкрепят, букмейкърите вече ни сложиха в топ 15. Задължително ще стигнем до финал с тази песен, тогава ще си връщате думите назад. Грозно е хора от най-различни държави да пишат you guys rock на всеки втори коментар, а тук да бълвате омраза и злоба при все че сте българи. Изобщо наясно ли сте какво се слуша в Европа в момента и каква е музикалната вълна в целия свят? Естрадата ни е прекрасна, но песни като "Високо" или "Клетва" няма как да спечелят на този етап, абсурд. 2016 година сме!

Не е злоба, а разочарование!!!Как можахме дотук да я докараме, че това да е най-доброто? Изобщо не е добро. Просто не е, в каквито и спецефекти да го опаковаш.

Не те лъжа. Очаквах нещо от средно нагоре. От началото трябваше да грабне, но не, накара ме да изкрещя от гняв колко е мизерно!

а аз едва до стедата слушах и го спрях!

Тая лигла не мога да я трая. Докога ще я пробутват навсякъде. Антипатично и дразнещо излъчване съчетано с некадърност.

Това англоезично някакво нищо не може да стъпи на малкото пръстче" на "Високо", "Клетва", "Да те жадувам", "Уморени крила", "Богатство", "Кукла", "Закуска", "Адаптация", "Душа", "Черната овца", "Сбогом", "Ако има рай" ..............къде сте, уважаеми истински български певци????

Също и шлагерите на Аспарух Лешников.

само дето изброените от вас песни се класират страхотно в бг , и никак в европа

Но това не е защото песните не са хубави и стойностни, а заради наложената англосаксонска хегемония в поп музикалната индустрия. За тях всичко е пазар и конкуренция. Налагат "норми", папагалите ги повтарят, няма национална идентичност, всички се приравняват с мейнстрима.

Понеже ''няма'' кадърни българи та решиха че международния екип ще да я направи тази нещо дето не е ама на наш гръб с наши пари ще да си поживеят,,

Музикални инвалиди станахме, ей. Как може да давате висока оценка на това посредствено изпълнение? Това ли е НАЙ- ДОБРОТО, което можем да предложим? Защо е нямало конкурс в България? Защо решението за участието именно на Генова е скрито- покрито?!

Поли и нашата песен са най-добри, защото другите са много зле. Виж и ще се увериш. Българската песен е най-добрата. Факт!

Тая песен ме "хвана" яко. Приспа ми се!!! Може да се използва са терапия на хора страдащи от инсомния.

Часовник с кукувичка- на всеки час ще си чуваш името.

От песните на дамите участнички , песента на Поли е на едно много високо ниво и вероятно ще се класира в първите 5 места, но има много добри мъжки гласове и песни -Ovidiu Anton,,Moment Of Silence,,/ моят фаворит/. Някои са с утвърдена певческа кариера- Сергей Лазарев. Успех на Поли.

Ти верно ли си мислиш, че някой българин ще тръгне да слуша руска музика? Говоря за естрадни поп изпълнители?! Хахахах.

Колебаех се дали да ти отговоря, тъй като си зациклил точно във времето на естрадата . Нямам намерение да те ограмотявам в музикално отношение- сега сме 2016-та година.

Това тук не е нищо особено. Като за посредствен конкурс. Песента се забравя моментално, което е много показателно.

Ех, де да беше така и да можех да си лесно да забравя този припев, който така ме обърка докато разбера, че било ..Дайй ми Лююююбовта :-D

За тази песен ще гласуват европейските зрители и слушатели. Няма начин това парче на Поли да не ги докосне и завладее ! УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

Ако и журито е като песента, може и да ти се сбъдне желанието.:)

Какво жури те гони? Тук става въпрос за зрителски есемеси! Явно не си в час нещо! Няма никакво жури!

Ало, хейтърите - аре стига поне този път. Песента е страхотна за Евровизия - запомняще се, лека и мелодична. Мисля, че този път имаме истински шанс да спечелим! Поли наистина я пласиран навсякъде, но това не пречи на факта, че е артисттична и талантлива. ;-)

що е т'ва "хейтър"? нова дума в българското слово? хората искат българите да пеят български песни на български език. перхидролката видя, че маймуна си бръсне кратуната и тя след нея. някой си пее на цигански и тя да не остане по-назад. кое е българското, пита се в задачата?

Каквато им е политиката, такава им е и музиката. На едно ниво. Няма творчество вече в България в нито една област и всичко е унищожено за съжаление. Тази песен става но е безразлична както повечето тук го казват. Или казано колкото дане е без хич.

Поли Генова изобщо не ми харесва като изпълнител, но честно казано за първи път от години имаме песен, която може да се класира за финала. Сред фаворитите на Евровизия 2016 ще бъде и песента на Австралия (Австралия!?), но победител ще стане песента на Русия или на Швеция. За мен лично най-добрата е песента на Кипър.

Хм, нито ми харесва, нито не ми харесва. Безразлична ми е тази песен. Генова не я харесвам, ама хич. Дразни ме това постоянно натикване от всякъде. Но като за евровизия - става. В стила на конкурса е. Халктурка. Айде да видим какво ще стане този път :) Късмет.

Не виждам защо това същество с никакъв глас и ужасна визия трябва да ни излага. Има много по-прекрасни изпълнители като Веселин Маринов, Йорданка Христова и т.н. Защо избират тази грозотия, можеща да вземе не повече от две октави. Вместо да се заложи на изпълнители с 40 годишен стаж на сцената.

Да верно Веселин Маринов с марша на полицаите е стрхотно за евровизия. Ше ги изтребе. :)

Марша на полицията е прекрасен като текст, хореография и музика. Това, че на г-н Маринов му се иска текста да отговаря на действителността и го написа, за да събуди народа и полицията, но уви стана предмет на присмех, защото Българина вече не може да оцени хубавият текст, музика и хореография е друг Въпрос. А и какво предпочитате, да ни представя Красив мъж с костюм и риза, или някакво недоразумеие облечено като клошар ?

Веселин Маринов не го харесвам като визия. не го и слушам. обаче има страхотен глас. гледал съм го на живо на импровизирана сцена на центъра в Плевен. бях на 2 метра от него. пееше на живо, а не на гейбек.останах изключително очарован от гласа му. трудно е да видиш в днешно време изпълнение на живо като цяло и особено пък толкова чисто. ако сравняваме чисто певческите качества, то той се доближава максимално до Емил Димитров, който е певецът с най-чист глас в България. друг подобен е Гошето Христов, който също не харесвам като визия. така, че едно е да се подиграваш на някой за нещо, а съвсем друго е да отричаш качествата му. по същия начин доктор Менгеле е изрод заради опитите над евреи, но същите му опити довеждат медицината до това, което е днес. много лекарства и лечения днес са благодарение на същите тези опти.

Евровизия е конкурс за МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ! Що не ходиш да прекопаш двора, я виж какво слънце е навън!?:)

Първо къде го пише, че е за млади и второ Веселин Маринов е млад. Не виждам защо го мислиш за стар, е Вярно сигурно цял ден слушаш Криско и знаеш всичките му глупости наизуст...

Като чух сръбската и руската боза, направо се размечтах за победа на финалите! Този път сме с прекрасна песен! Успех на всички българи!

ПЪЛНА БОЗА! Не разбирам за какво се стремят всички да обезличават този конкурс. Ако не ми кажат че тази певица в Българка аз няма да позная. Как ли биха я познали на конкурса? Някои трябва да се върнат през 80 години да чуят как се е творяла музика тогава. Това парче би го сътворил и ученик в домашни условия без много труд.

Иначе певицата не е лоша, но трябва българска хубава и уникална песен. Това не е дискотека в Люлин.

Върнете се в 80-те години и си стойте там,щом ви харесва повече.Не е задължително да и пише на челото, че е българка.Света се развива, творчеството също, не стои в миналия век!Пийте си бозата и си яжте баницата със сирене.

А ти си завирай вибратора. Само че тази кукла ме представя и мен за което аз не съм съгласен. :) Да ходи да пее но да не казват че представлява България. Защото ме дразни. И аз не казах да вземат парче от 80 години. А да видят как се е творило тогава. И ако този дух продължаваше до сега нямаше да ви слушам и гледам мазните песни и турски сериали.

Дидке съветвам те освен да отделяш внимание на външния си вид и да ходиш на кефе по заведенията и тук там някоя дискотека да се позанимаваш и с музика. Няма да е лошо. Бих искал не такива като теб да определят представянето на България, а да се потърсят мнения от цяла България и да не се представят само 2 песни от които да избираме както в политиката.

Много ми харесва парчето!Много модерно звучене и стайлинг!За първи път да ми хареса песента за Евровизия!Успех!

Минимум ТОП 5 ! Най - после нещо фантастично добро! Браво .

професионална, успех на поли ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-добрата ! Браво на България !

Какво българско има в тази песен? С какво ни отличава от другите участници и каква препратка има тя към България? Нямам нищо против певицата, но песента няма никакъв шанс да бъде забелязана.

Да имаше поне 2-3 кукера на сцената и 3-4 подвиквания - иху, митре ле, ръц-ръц.

Песента е професионално и много добре направена и вероятно ще се класира на висока позиция но има един мъничък недостатък шаблонна е ! така наречените конкурсни песни се пишат за конкурси и после се забравят !

а бе , и "ABBA" тръгна уж със "шаблонна" песен от "евровизия" , нали...???

Песента не е на ниво "Евровизия", не струва, какво запомнящо се има тук, нищо, а визията на Поли Генова, иначе хубава жена е ужасна, каква е тази обръсната глава

оди си гледаи визиите на туркините от турските сериaли бе, тъпо село !

Ей, аман от угодничество и лизане на западни за-ници и предници. Посредствена песен, при това на чужд език.

Поли е българска ценност, трябва да я обичаме и пазим.

Правилно - най-добре е да го пазим това инфантилно олигофренче да се не показва нийде, че само ни излага!

Поли ! Bлюбих се в тебе ! Изглеждаш чудесно, песента ти е на ниво 6+ , очаквам успехът ти да доиде и в Швеция да си минимум в троиката !!!

Браво.Много модерно и свежо парче има надежда да влезе на финалите,но за да стане това Българите трябва да гласуват а не само да критикуват . Успех България

Страхливците, правят песнички като полината, за да си кютат там мирно и тихо и да си прибират комисионните, без много да се напъват. Така се случва с държавните средства за култура.

Чудя се на упоритостта на България да участва в този конкурс. Струва ми се излишно, не защото нямаме добри изпълнители, просто формата и подобни на този са политизирани. Не смятам, че това е нашата битка.

а аз се чудя , на неандерталци като Русия с цялата си орда републики които гласуват без да разбират от музика , защо се бута при белите държави, но явно простия е и нахален!

Много си тъп, протестъре лумпенски. Без виза не мож припари до Русия поне да усетиш колко си заблуден и сбъркан.

Участието на един такъв международен музикален форум си струва достатъчно много дори не толкова заради заради спечелването на конкурса, ами заради самото ПРИСЪСТВИЕ. И разбира се колкото по-качествено е то, толкова по-добре. Това го разбират дори австралийците, които последно участваха и спечелиха детската, а сега изпращат от другия край на света представител и за главния конкурс на "Евровизия".

Последните 10 финала , печелят песни именно от този стил като нашата. Тези със ''сериозните '' шлагер стил песни буквално ги подритват! Вижте една Лена от Германия с каква песен спечели 2010! Песента на Поли е мега класа над нея!

Така е. Качеството на песента няма значение в този конкурс, важното е да се впише във формата на конкурса. Затова Полито трябва да си пусне мустаци за финала.

Успех, и песента , и изпълнението е много хубаво!

Не заслужаваме да спечелим и най-хубавата песеда дори да имаме. Песента не е лоша за Евровизия, лоша е за самите нас. Свикнали сме да тачиме чуждото и да плюваме по своето. Ще просветя многото разбирачи, че песента по преценка на буукмейкърите песента е в топ 10, а те не се изхвърлят туку така като някои светила. Поздрави и успешен ден!

Тези които плюят българското по форумите , са платени руски тролове! Всички българи си харесахме веднага песента на Поли!

Песента на руснака е мега в сравнение с на Поля.

То ако не са руски тролове, ще са хамерикански, ако не са и те ще са турски, йевропейски и още ли кви ли не, не останаха достойни хора явно които държат на себе си :(

И кое е българското на песента? Езикът или авторите? Или стилът? Значи, който не харесва наложената англосаксонска мода в музикалната индустрия е продажник, а който я харесва - патриот?! Уау, казано на чист български патриотски език...

Значи според Вас трябва да квичим от възторг за всяка песен, само защото е българска - дори и да е посредствена?! И ако някой не дай си Боже се осмели да каже истината, веднага го обявяват за продажник?!

Хубава песничка, но никакъв шанс за евровизия! Няма нищо скандално, нищо свръх ефектно или надъхващо!!! Погледнете последните години за кого се гласува- транс, метали или песни с много ефекти, песента трябва да грабне зрителя за 2 мин.и да я запомни до гласуването!!!

Това не е сцената на финала на Евровизия , КАКВИ ЕФЕКТИ ИСКАШ?!

така е ! права си , ако е кончита вурст и е от австрия - ще е номер 1... ?! хубаво ни е "мацето",добре пее , песента е много по-добра от преди и се надявам,че ще има успех ?!

Николовв

Да, много по- добра е от предишните и АЗ се надявам на успех!