Съпругата на Благой Георгиев показа наедрялото си коремче

Съпругата на футболиста Благой Георгиев - Есмер Омерова, показа наедрялото си коремче. Тя е в 24-та седмица от бременността.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Благой Георгиев показа наедрялото си коремче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали трябва внимателно да обгрижва член.ето на Благо

Едно време на село имахме един пръч за разплод и се казваше ЦеКо, щото бил от централния комитет. Да сме знаели какво ще се пръкне след години, сме щели да го кръстим БЛАГО!!!!!! :)))))

Не съм видял акта му за брак , поради което никакви "сватби" не могат да ме убедят ,че има валиден граждански брак.Доколкото знам не е разтрогнал предишен брак,след което да се говори за нов такъв е меко казано-несериозно.

На Благой трябва да му се даде Нобелова награда за развитие на природното разнообразие..... Не е лесно сигурно да забремениш този силиконов толстолоб.........

Момченце ще е

Транс ще е.

Извинете ме за неправилния изказ, поради който, скрихте коментара ми. Ще опитам пак. На всички разумни хора започва да им писва от простотии от този род, подкрепяни от медии, явно от подобен род. За мен лично е гнусно да отнемам от времето си с печални опити и нотки за евтин популизъм от една видимо нелицеприятна, леко може би мургава куровелка и нейния сходен по душа индивид от "не съм сигурен" мъжки пол. Това не е новина. Нито е лайф, нито е стайл, нито е приятно да заливате обществото с подобни простотии. Ако ще трупате рейтинг, научете се да правите нормална журналистика и да давате правилната информация на потребителите си. В обратния случай, както и в конкретния пример вашия труд е с ценност и принос към обществото, равнозначен на разходка до някоя от жълто-кафевите тоалетни на кварталната чалготека. Благодаря за отделеното внимание.

На снимка 21 Благо се е докарал на Фики Стораро;-)))

Абе нека си поства момичето...тя докато скучае тук, кой го го знай Благойчо какви ги вее в Казан...нека си поства, още не е осъзнала, че е само поредната носна кърпа...

И тая е чалкаджийка ,като оня палячо

това се наричат прости селяни и мазни чалгари.

Да взема и аз постна моят наедрял и космат търбух в инстаграм и фейсбук ...

Абе тя хубаво го чака, ама да внимава като се върне, да не и лепне я сифилис, я срамни въшки, я - недай си Боже, спин, Че ще види тогава една скука...

Плодовит е Благо няма две мнения, всички те ги забременява.

значи кариерата на благо със сигурно не е предизвикала такъв фурор както лубовния му живот. значи докато далгогодишната му приятелка христина е бременнна, нашия я зарязва заради фолкпевицата лияна. няколко месеца по късно обаче се връща при първата изгора, праска още едно дете и година по късно официално я зарязва като се сгодява за 18 годишна. после и нея зарязва и се жени за тая и тука праска едно дете... абе тия девоики може ли да са толкова загубени...

На Джизъс никой не може да откаже.

Доста глуповато изражение, съжалявам!

Кой е тоя Благой Григоров????

Корем, бюст, задни бузи да се показват вече не е новина, нито е модерно, нито интересно. Ако, обаче, покаже наедрял мозък, тогава вече ще удари всички в земята.

поредната прелъстена и изоставена. Да видим сега коя чалга певица ще се появи на хоризонта! Вместо да се обвържат с някой стабилен и разумен мъж, те се хващат с този к*рвар?!? Не ги разбирам....

Кой беше тоя и защо точно трябва да се информирам за него?

Каймакът на съвременното българско общество. А ако искате Висшата класа - Мария Илиева и Азис.

Коментари като вашия ме карат да мислят,че все още има зрънца читави,на фона на помията която ни залива.

Чакаме, като спадне коремчето, да си покаже наедрялото п-си!

Тази Есмер като бременна още повече заприличва на жабока Кермит във физиономията.

кви са тия?!

Благо е черничко и не особено ЕнтеУегентно момче, но за сметка на това има сперматозоидите му имат добра морфология и набарва овулацията, което в днешно време не е малко ;) В комбинация със спокойно и примитивно момиче с редовен цикъл, резултата е на лице ;)

Пълен провал в ценностната система на българина. Масово семейства с малки дечица се разделят.При първата трудност единия дезертира. Децата имат нужда и от двамата си родители. А понякога мъжете оставят безпомощната майка да се оправя сама. Имам позната с бъбречна недостатъчност, на хемодиализа, с дете на 5 години, изоставена от съпруга си, само защото му било напрегнато и не се чувствал щастлив.

ТОЯ беше дезертирал още преди да се роди първото му дете, та след това вече му беше лесно да се изсули

Абе туй нящо що на всяка снимка го окрачило момчето.Показват как са правили бебето що ли.А туй Джийзъса,Божке,много на татуирано дяволче прилича.Чекай че се обърках.Туй жуки ли са,квой,бе не видя добре.Тоз религиозния,бая се е разпищолил нящо.

и тази е пътник ще бъде сменена с друга скоро!!!!!!!!!!!

Аааа, тая може и да не може да бъде изоставена, щото родата е много сериозна и Джисъса рискува да се намери опакован я в някой куфар, я да поплува за повеяко време в някоя голяяяма река...така че , май тая ще я обича до гроб, както се казва.

Джисъса ше възкръсне и в яростта си ще оплоди де що жени има.

Отврат. По-грозни хора трудно се виждат, семейство уроди :(

Тоя осеменител удари Коко Динев

БРАВО-добре казано!Искрено ме разсмя ха ха ха

а бе някой знаели кое училище е завършил тоя футболеринин ?

Факултето *би и бегай...

Тоя е мноо проз сигурно и тя е прозта и детето им и то ще стане прозто.

на мен ми се струва, че джуките и са бременни, конкурират се еднакво добре с наедрялото коремче

?!?! Ама това жуките ли са и вее.....я мислех, че това и е анало обърнат с хастаро напреко ве....

Тази съпруга изглежда като непълнолетно цигане! А и що за новина е това???? Да не е само тя с "коремче"??? Напишете нещо за някоя книга, автор, научно откритие.... Какво ни ги врете тия с лица като маймунски задници.....

големият въпрос е - от кого е ембрионът

"Съпругата на Благой Георгиев показа наедрялото си коремче" Окхкхх, чеки да си извадим члЕно да го снимам и азека да не съм по назаде от звездите и после, че го поснем тука.

Олеле, този на Азис е заприличал едно към едно хахахахаххаха ! Ако не пишеше Благой, щях да мисля, че е Азис :))))))))

Благо ,да ти е за урок , кога чу каш да не поркаш.На сра се !!

Честно ви казвам - не го разбирам това. Какво намират тия жени в този Благо?! На мен ми е супер противен на външен вид. Да не говорим за поведение. Аз съм едно симпатично момиче без корекции, може да не съм екзотична като Есмер, но дори не бих го погледнала. Имам чувството, че тия жени дето го харесват, са супер кухи патки. Същото важи и за Валери Божинов.

"Аз съм едно симпатично момиче без корекции " :))) Ша ма извиняваш ама често действителността се разминава със себеоценката. Пък не ни и еня ква си. Можеше просто да напсуваш брадатия.

Е, ти затова не ги разбираш тези работи, ако беше несимпатично момиче с корекции, щеше да го гледаш с други очи.

има пари човекут. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това момиче има една и съща физиономия на всички снимки ;) Според мен с нея прикрива богата си душевност от завистливите погледи на плебса ;))

хахах Много добре казано! ;) А дали има интелектуалния капацитет да разбере, че проявяваш сарказъм? ;)

Такава маска са ѝ залепили отпред на главата

Ама са си лика прилика.

коя поред че им обърках бройката Брях брях 30 години все с вехтата си карам па ората си от-баха на разни Грях за имам на душата като доди времи да са представя пред свети Петър -за рече,,,,,, абе абдал къде дряма бе Що не гледа Благо и Божо какво правят та и ти да земеш да ги сменяш кат носни миндили А ся чуди се какво да разказваш да ти доде акъла у глъвътъ,,,,,Туй свети Петър право в очите зъ ми го изхортува брях

Luna0102

Очаквам снимка със следващата кухавица надула корема от много "религиозният". След десетина години ще е събрал отбор за Тайната вечеря. Ще се рисуват и ще ритат топка и живота им ще е пълен.

:))))))) Това става за сцениарий на трагико-комедия ;) Много добра идея е това за тайната вечеря ;))) Аз ги приемам като клоуни, които ме разсмиват и развличат без един лев да съм дала, така че да се излагат наволя ;)))

Абе да са живи и здрави и да им се роди живо и здраво детенце. Но малко ми е жал за дете с такива родители. Твърде нарцистични и отвеяни ми се струват, та не знам дали няма да гледат на детето като на поредния лъскав и модерен предмет! Дано не е така!

И какво от това? Смешно девойче

и тази ще бъде зарязана още малко!!!