Европейската шампионка по аржентинско танго публикува селфи, а към него написа: "Изпратихме татко в Казан, чакаме го и скучаем".

Вижте снимки на Есмер и Благой >>

Бъдещата майка добави и хаштаг #24weekspregnant, с който разкри в коя седмица от бременността е. Засега тя и Благой Георгиев не са обявявали дали бебето е момче или момиче. Очаква се Есмер да роди през юли.

С българина се ожениха на пищна сватба в Москва миналия септември, на която пя Йосиф Кобзон. Шафери бяха децата на Георгиев от гимнастичката ни Христина Витанова - Йоана и Давид. По време на бременността й с дъщеря им футболистът я изостави заради попфолк певицата Лияна. След това беше сгоден за 18-годишния модел Куини-Алис.

Вероятно Благой ще се завърне в "Рубин" (Казан), където игра досега, пише "24 часа". Преди Нова година той и клубът от Казан разтрогнаха договора по взаимно съгласие и Георгиев се опита да си намери отбор - първо в Европа, после в Русия, а накрая в Китай и Австралия. По-късно мениджърът му намекна, че полузащитникът може да се завърне в състава на "Рубин" като свободен агент.