Чарли Шийн с ограничителна заповед

Порно звездата Брет Роси извади ограничителна заповед срещу бившия си годеник Чарли Шийн, защото се уплашила от него, четейки жълти публикации.

Обратно в новината

Коментари - Чарли Шийн с ограничителна заповед | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз чарли цял живот пикал срещу вятъра и сега се чуди що така мирише.

Това изявление на ку*рвата е свързано най-вече с притесненията относно големия отлив на уплашената клиентела. За да ги накара да са спокойни, че не е спинозна, трябва шумно да издейства ограничителна заповед!

На тоя трябва да му сложат ограничителна заповед за всички бордеи и нощни заведения, а още по-добре да му отрежат пикалото по здравно-хигиенни съображения.

Господ се е ядосал и вече Чарли наистина ще го ползва само за пикало. Но защо ли не го съжалявам?

Сигурно така ще стане! Да....ама не!Иначе сценария е добър - достатъчно банален и наивен за да се нарече "американски". Уви в действителност нещата се случват малко по-различно. Позаинтересувай се колко от порно актрисите водят "нормален", успешен, светски живот. Подозирам, че отговора ще те изненада. А колкото до новината, наистина си прилича на чиста доза PR...всъчност е толкова безполезна новина, че се очудвам как нищо друго не се случва, за да се налага да чета това!

Лошо, чичо Чарли, щом порно звезди започнат да се плашат от салам, на зле отива работата. Сега, ако докаже, че е и девственица, ще повярвам, че САЩ са страната на неограничените възможности.

Тоя пък пияния и надрусания чичко какво само го показват?

на Чарли искат да му спрат порното ... едва ли ще успеят

Стига сте го защитавали този Чарли. Колко жени смени, колко пъти го съдиха за побой над жени, за хулиганство, за пиянство ... най-накрая си намери майстора. И какво като е голям артист? Като ЧОВЕК не струва.

Ми те жените все по боклуци налитат ....

И с какво ще попречи с тъпата ограничителна заповед, някой наемен убиец да я гръмне?! Прави си реклама, нищо повече!!!

Хич не са шега работа заплахите. Какво ако е здрава, ако той наеме убийци да я очистят. Такива случаи бол. Даже скоро се случи на моя приятелка - бившият й мъж да прати биячи на сегашният й приятел. При условие, че тя се е разделиа с мухльото преди години, но той не й дава да продължи напред живота си

Абе човек, който иска да я опука да не мислиш, че ще й каже бе - че после той да е на мушката на ченгетата ?

Да, обаче се оказва, че и при подадени десетки жалби, ограничителни заповеди и т.н. - ПАК няма доказателства, че той е поръчал побоя и дори лично е участвал. Чакай ти на българските полицаии и съдилища. Страшен омагьосан кръг е. Психарите си вилнеят на воля

Ще я преследвам, щото заради един тъпкач ми взе всичко.

Това доказва само едно - не можеш да извадиш кучката от блатото, защото тя там се чувства най-добре:)

Чарли иска да му троши главата в тази!А не да троши нейната.

Еми да беше платил да и размажат главата...